katiepie Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Καλό στην ανθρωπότητα θα κάνει! χαχαχαχ Κατα τα άλλα, να βγεις έχει ωραία μερα και γω ξαναφεύγω σε λίγο. Μωρέ ωραία μέρα έχει αλλά με τα μυοχαλαρωτικά είμαι σε φάση βαριέμαι να πάρω τα πόδια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Εντάξει, μέσα στην πόλη είναι όντως λίγο τραγικό, αλλά σε νησί ή δίπλα στη θάλασσα γενικά δεν το βρίσκω αρνητικό να κυκλοφορεί κάποιος με τις σαγιονάρες. Ακόμη και στο beach bar μπορείς να πας, δε θα βάλεις παπούτσια για να πας σε παραλία. Είμαι περίεργος για μια γυναικεία άποψη πάνω στο θέμα. δηλαδή τι θες να πεις οτι αν έχει νερό δίπλα φοράς σαγιονάρα αλλιώς ειναι περίεργο ? αμα ειναι έτσι να φοράμε σαγιονάρες κ στα ψάρια στο ενυδρείο γιατι έχει νερό σαγιονάρες ειναι όχι βατραχοπέδιλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Εντάξει, μέσα στην πόλη είναι όντως λίγο τραγικό, αλλά σε νησί ή δίπλα στη θάλασσα γενικά δεν το βρίσκω αρνητικό να κυκλοφορεί κάποιος με τις σαγιονάρες. Ακόμη και στο beach bar μπορείς να πας, δε θα βάλεις παπούτσια για να πας σε παραλία. Είμαι περίεργος για μια γυναικεία άποψη πάνω στο θέμα. Γυναικεία άποψη : παντόφλες (προσοχή μόνο αυτές με τη διχάλα μπροστά) είναι επιτρεπτές μόνο σε παραλία ή στο σπίτι σου... Ούτε καν εμείς δεν κυκλοφορούμε με παντόφλες (σανδάλια-πέδιλα ναι, παντόφλες όχι) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Εντάξει, μέσα στην πόλη είναι όντως λίγο τραγικό, αλλά σε νησί ή δίπλα στη θάλασσα γενικά δεν το βρίσκω αρνητικό να κυκλοφορεί κάποιος με τις σαγιονάρες. Ακόμη και στο beach bar μπορείς να πας, δε θα βάλεις παπούτσια για να πας σε παραλία. Είμαι περίεργος για μια γυναικεία άποψη πάνω στο θέμα. Ναι ρε συ στις διακοπές χαλαρά φοράς και μια σαγιονάρα,δεν είναι και υγιεινά τα αθλητικά στην παραλία. αλλά τώρα μέσα στην πόλη είναι λίγο άκυρη η παντόφλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Σαγιονάρα βάλτε σε παραλία κ beach bar κ πισινες κ στα σπίτια σας. Τα λέει κ ο Ζαμπουνης. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Πλάκα πλάκα θέλω να διαβάσω το βιβλίο του κάποια στιγμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Ρατσισμός στα δίχαλα; Σπερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Σαγιονάρα βάλτε σε παραλία κ beach bar κ πισινες κ στα σπίτια σας. Τα λέει κ ο Ζαμπουνης. Πως θα λεγόταν ο Ζαμπούνης αν ηταν εβραίος?? Σαπούνης :3 α χα , γκαλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ααααααααααααααααααααααααααα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Λεβέντη μου nicoλάτσι,επειδή σε νιώθω μπες στο φορουμ του esoterica και βγάλτα όλα.Μην τους λυπηθείς. Σκέφτομαι να ξυρίσω γάμπα/στήθος/συκώτι και πνέυμονες και να αφήσω τσιγκελωτό μουστάκι....Λέτε να μου κρεμάσουν κουδουνάκια? Αφήστε τις σαγιονάρες....βάλτε κανά ζευγάρι σαμπω που είναι γουστόζικα και κάνουν θόρυβο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Ούτε καν εμείς δεν κυκλοφορούμε με παντόφλες (σανδάλια-πέδιλα ναι, παντόφλες όχι) Με την διαφορά να είναι? Τι διαφορά έχει αυτό: με αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Λεβέντη μου nicoλάτσι,επειδή σε νιώθω μπες στο φορουμ του esoterica και βγάλτα όλα.Μην τους λυπηθείς. Σκέφτομαι να ξυρίσω γάμπα/στήθος/συκώτι και πνέυμονες και να αφήσω τσιγκελωτό μουστάκι....Λέτε να μου κρεμάσουν κουδουνάκια? Αφήστε τις σαγιονάρες....βάλτε κανά ζευγάρι σαμπω που είναι γουστόζικα και κάνουν θόρυβο. αν βάλω σαμπώ και κυκλοφορίσω μια μέρα θα γινω το sex symbol της γενιάς μας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 αυτά είναι σανδάλια Νικ,το πρώτο που έβαλες είναι παντόφλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 What Val said... Τα σανδάλια έχουν κάτι να κρατάει το πόδι πέραν της βλακίτσας μπροστά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 http://thedailyedge.thejournal.ie/kickstarter-potato-salad-1555400-Jul2014/?utm_source=facebook_short Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 αυτά είναι σανδάλια Νικ,το πρώτο που έβαλες είναι παντόφλα What Val said... Τα σανδάλια έχουν κάτι να κρατάει το πόδι πέραν της βλακίτσας μπροστά... Θέλετε να μου πείτε πως τα πρώτα που έβαλα δεν τα φοράτε έξω? Ακόμα και έτσι είναι τόσο μεγάλες αισθητικά οι διαφορές με τα σανδάλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις