11demian111 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 70 κοπελες αυτοκτόνησαν επειδή έφυγε ο άλλος από τους 1D...
GreekMonkey Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 70 κοπελες αυτοκτόνησαν επειδή έφυγε ο άλλος από τους 1D...
slipknot Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ίσως η καλύτερη web-σειρά που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Μονάχα 12 επεισόδια, παίζει η πάντα καλή Jenny Slate, που κάποιοι ίσως να θυμάστε από Parks&Rec. Ξεκινάει λίγο αργά, αλλά από ένα σημείο και μετά γκαζώνει απότομα, αξίζει σίγουρα και για το τέλος.
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 70 κοπελες αυτοκτόνησαν επειδή έφυγε ο άλλος από τους 1D... Δεν υπάρχει σωτηρία λέμε.
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Τώρα έχει τα κακά κορίτσια. (που πλέον έχουν γίνει τα κακά μιλφάκια)
whodatinsomniaK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ρεα τουτουντζή, ΡΕ! Μετά τη Ρέα το Χάος, ΡΕ... 70 κοπελες αυτοκτόνησαν επειδή έφυγε ο άλλος από τους 1D... Πως κάποιος φεύγει από μονοδιάστατο χώρο; 2
Adon1s Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ίσως η καλύτερη web-σειρά που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Μονάχα 12 επεισόδια, παίζει η πάντα καλή Jenny Slate, που κάποιοι ίσως να θυμάστε από Parks&Rec. Ξεκινάει λίγο αργά, αλλά από ένα σημείο και μετά γκαζώνει απότομα, αξίζει σίγουρα και για το τέλος. Γιατί έκατσα και το είδα ;
gatokoritso Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 70 κοπελες αυτοκτόνησαν επειδή έφυγε ο άλλος από τους 1D... ναχαμε κανα σταφύλι ε μου μυρισε καρπουζι σημερα. 1
pappous_soulis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Κουβάλησαν στην αυλή τους οι γείτονες ένα κουτάβι πριν μια βδομάδα. Μια βδομάδα δεν έχει σταματήσει να κλαίει. Μέρα, νύχτα κλαψουρίζει. Το έχουν δεμένο σε μια γωνιά, του'χουν βάλει ένα βαρέλι για σπίτι που λίγο άμα φυσήξει με τη βροχή έχει γεμίσει νερά και λάσπη και δεν ασχολούνται καθόλου μαζί του. Με τους συγκεκριμένους μαλάκες έχουμε προηγούμενα και δε θέλω να τους τη χωθώ γιατί έχουμε γατιά και δε το'χουν σε τίποτα να αρχίσουν να ρίχνουν φόλες. Υπάρχει τρόπος να κινηθεί κάποια αρμόδια υπηρεσία χωρίς την επώνυμη καταγγελία μου;
AntiCambeR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Επικοινωνεις με ζωοφιλικη γιατι αυτοι γνωριζουν τους νομους αλλα και το πως να κινηθουν αναλογα με την περιπτωση επειδη εχουν εμπειρια.Αυτοι απευθυνονται σε αστυνομικο τμημα οι οποιοι ειναι υποχρεωμενοι να κανουν συσταση στον "ιδιοκτητη" και αν δεν συμμορφωθει το κουταβι κατασχεται απο αυτον φροντιζοντας η ζωοφιλικη να εχει βρει αλλον υποψηφιο "ιδιοκτητη" (Σε πολλες περιπτωσεις αυτο ειναι δυσκολο λογω καταστασης- ηλικιας κλπ του σκυλου). Η συγκεκριμενη περιπτωση ειναι παθητικη κακοποιηση.Δεν ξερω αν γινεται να μην φανει το ονομα σου αλλαα πιστευω πως ναι εφοσον η καταγγελια γινει απο ζωοφιλικη.(εθελοντες ειναι,μην ξεχνιομαστε). Μακαρι να επεφταν πολλες καταγγελιες γιατι ο Ελληνας μονο με φοβο καταλαβαινει.Ειναι πολλες οι περιπτωσεις κακοποιησης.Οσοι σκυλοι ζουν μονιμα σε μπαλκονι,ταρατσα η αυλη ειναι λαθος και παρανομο.Αυτοι οι ανθρωποι δεν θα επρεπε να εχουν σκυλο,οπως βεβαια αυτοι για τους οποιους γραφεις.Αυτοι που τα χτυπουν χρειαζονται ξυλο. Σχεδον ομως ολοι αδιαφορουν,εκτος και αν ο σκυλος του μπαλκονιου γαβγιζει συνεχως.Το μονο που ξερουν ειναι να μας την λενε οταν ο σκυλος παταει το πρασινο και τους πιανει κριση.Υπαρχει μισος και μεγαλο κομπλεξ δυστυχως. Αλλα ετσι ειναι γιατι στα σχολεια δεν υπαρχουν 2-3 ουσιωδη μαθηματα. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 http://www.thestival.gr/society/health/item/159401-stous-posoys-bathmous-plenoyme-ta-esoroyxa τι λέει ρε! This λινκ gave me Επίσης..."Μια άλλη καλή συμβουλή είναι να πλένετε κατά καιρούς και το ίδιο το πλυντήριο" Δηλαδή εντάξ ηλιέλεος 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις