Chrisxxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Για να ειναι ήπια η γευση του σκορδου μπορεις να τα βρασεις 1-2 λεπτά σε γάλα και μετά να τα βαλεις στη σκορδαλια.. ή να βρασεις τα μισα γιατι αλλιως χανουν αρκετα.
leftermann Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Τι λες βλάσφημε. Όποιος θέλει ήπια γεύση ας φάει ουγγαρέζα ναούμ. 1
leftermann Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ε, τι; Η σκορδαλιά ήταν εξίσου μπρούταλ χωρίς τις φύτρες. Καμία αλλαγή στην γεύση, κανένας συμβιβασμός στην απόλαυση. 1
frenzy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Πάω να δοκιμάσω, ευχαριστω Παρατήρησα ότι μου τα δείχνει μικρά. Στους άλλους πώς είναι κανονικού μεγέθους; Kι εμένα μικρά τα δείχνει, αλλά κάνει και κρύο. 2
Valerie_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ναι ρε είναι το αντίστοιχο του όταν μας γίνεται κάγκελο
Unabomber Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ναι ρε είναι το αντίστοιχο του όταν μας γίνεται κάγκελο 4
leftermann Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ααα, άργησα αλλά το κατάλαβα. Στην ρώγα αναφέρεται...
Valerie_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ναι ότι και καλά δεν ξέρετε. σε σας μαζεύουν και φτάνουν στο στομάχι σε μας μαζεύουν και καγκελώνουν 3
frenzy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Έχουμε την μανούλα του λεφτερ, ρώγες και shrinkage στην ίδια σελίδα, μπορούμε να κουλάρουμε για λίγα ποστ ακόμη; εντιτ ΟΚ πες μας για τις ρώγες σου ρε συ Βαλερι να περάσει η ώρα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις