Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμίστε μου λίγο πώς ανεβάζουμε πικ από τον υπολογιστή μας στο θρεντ με τις εικόνες και μη με κράξετε για το request μου, πλιζ.

 

it's 404

  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • viper2005

    3016

  • nicoc89

    2388

  • revolver1990

    1933

  • TriLoBiTe

    1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν ειναι πια μαζι μας

Α όχι αυτό. Στο 'Photos from your camera' έλεγα να βάλω που από ό,τι βλέπω ζει και βασιλεύει. 

Δημοσ.

Θυμίστε μου λίγο πώς ανεβάζουμε πικ από τον υπολογιστή μας στο θρεντ με τις εικόνες και μη με κράξετε για το request μου, πλιζ.

 

Μετά το ντους σελφι στον καθρέπτη και πμ στο κορίτσι για πισι που θα την βγάλει στην φόρα για σένα.

Δημοσ.

Μετά το ντους σελφι στον καθρέπτη και πμ στο κορίτσι για πισι που θα την βγάλει στην φόρα για σένα.

Δεν το 'πιασα αυτό, μάλλον έχασα επεισόδια. 

 

Τελικά θα μου απαντήσει κάποιος ή θα μαντεύω γρίφους; :Ρ

  • Moderators
Δημοσ.

Δεν το 'πιασα αυτό, μάλλον έχασα επεισόδια. 

 

Τελικά θα μου απαντήσει κάποιος ή θα μαντεύω γρίφους; :Ρ

Επιλεξε "Περισσοτερες Επιλογες Απαντησης" και θα σε πεταξει σε μια σελιδα με τον πληρη Editor. Εκει θα δεις την  επιλογη "Επισυναψη Αρχειων". Επιλεγεις Choose File και presto :)

  • Like 2
Δημοσ.

photobucket.com, κάνεις λογαριασμό, upload την φωτο που θες, στα share links που σου δίνει κάνεις copy αυτό που λέει IMG και paste όπως είναι στο μήνυμά σου.

 

 

 

 

 

 

 

έφαγα σκόνη...

  • Like 1
Δημοσ.

37,7 πυρετός

Θα αφήσω τον οργανισμό μου να παλέψει μέχρι τους 38 τουλάχιστον, για να δούμε

Έχω να βγω από προχθές γκοντ νταμν ιτ, πού με βρήκε?

For the record, πέταξα λευκή πετσέτα στους 39

Άφησα τα panadol να καθαρίσουν τώρα

Δημοσ.

Τελικά θα μου απαντήσει κάποιος ή θα μαντεύω γρίφους; :Ρ

 

Kαλά στο OOT trollothread βρήκες να ρωτήσεις?  :lol:

 

 

#umustbenewhere

  • Like 1
Δημοσ.

39 είναι καλή θερμοκρασία, πα μαλ Παόκι, πα μαλ. Μπαη δε γουέη, με αρέσει πάρα πολύ η φάση που ανεβάζεις πυρετό και έχεις ρίγος και σκεπάζεσαι με 3 κουβέρτες φορώντας 2 φανέλες 3 μπλούζες μια ζακέτα και ότι άλλο έχεις βρει στην ντουλάπα και ακόμα χτυπάνε τα δόντια σου από το κρύο. Πολύ όμως.

Δημοσ.

Πάω να δοκιμάσω, ευχαριστω :)

 

Παρατήρησα ότι μου τα δείχνει μικρά. Στους άλλους πώς είναι κανονικού μεγέθους;

Δημοσ.

Πάντως το 38άρι το δικό μου δεν ήταν αρκετό για να με ρίξει στο κρεβάτι και
έτσι πήγα στο χωριό για να τιμήσω τον ήρωα του 1821  Βακαλάο Σκορδαλιά ...
Τώρα βέβαια είμαι λίγο σκατά αλλά θα χτυπήσω το μπιφτεκάκι μπόνους της

μανούλας με μια μπύρα και αν δε συνέλθω θα πάρω ένα ντεπόν ...  :-(

lefter που είναι ρε συ η συνταγή σκορδαλιά του toufa ;

Δημοσ.

νάτη

 

 

AGLIATA
Garlic Sauce
Agliata - along with porrata - is one of the most interesting condiments in Italian cooking. The former is prepared with garlic, the latter with leeks. Their existence dates back to ancient Rome. The following version of aglata is still common today.

6 cloves garlic
90 gr. fresh white bread crumbs
salt
2 cups extra virgin olive oil
2-3 tbs. vinegar
pepper

Finely pound the garlic in the mortar. Add the breadcrumbs, which have been soaked in vinegar, then drained and squeezed. While beating constantly, add in a very slow steady stream of olive oil, a pinch of salt and black pepper so as to obtain a smooth emulsion.
Agliata is recommended on boiled or broiled fish, meat and vegetables. In a porrata leeks are used in place of garlic.

 

 

 

η μανούλα με είπε ένα κόλπο για να μην σε ξεσκίζει εντελώς η σκορδαλιά: κόβεις λέει την σκελίδα στην μέση, και βγάζεις από το κέντρο της την φύτρα. Έπιασε! Η σκορδίλα σκορδίλα, η μπόχα μπόχα, η απόλαυση απόλαυση, αλλά το στομάχι μου δεν ανατινάχτηκε, να φανταστείς ήδη έχω φάει 2 ντονεράκια  με ένα μπυρόνι, άλλες φορές μετά από μπακαλιάρο σκορδαλιά έκανα δυόμιση μέρες να ξαναφάω :)

  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...