leftermann Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ρε μπζηλέ μας δουλεύεις; Τι έχεις υπάρξει δηλαδή, ταξίαρχος; Υποστράτηγος; Μη με πεις!!! Στρατηγός ήσουνα βρε;
whodatinsomniaK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μου θύμισες έναν παλιό φίλο στο δημοτικό που είχε κι αυτός την τάση να ψάχνεται γευστικά και προτιμούσε ακριβώς αυτούς τους μη συμβατικούς γλυκο-αλμυρούς συνδυασμούς. Τον θυμάμαι σα χθες να ανοίγει στο διάλειμμα το τοστ του και να βάζει μέσα M&M's. Η έκφραση του μετά την πρώτη, δοκιμαστική μπουκιά ήταν έκφραση θριάμβου και ικανοποίησης. Γενικώς με αυτόν ήμασταν αρκετά κοντά γιατί μοιραζόμασταν μια φυσική ροπή προς τον πειραματισμό. Είναι ευτύχημα που το σχολείο δεν ήταν σε τίποτα Εξάρχεια, ποιος ξέρει αν θα είχαμε φτάσει πέρα από την Γ' Δημοτικού. Ποια m&m's; ρε μπζηλέ μας δουλεύεις; Τι έχεις υπάρξει δηλαδή, ταξίαρχος; Υποστράτηγος; Μη με πεις!!! Στρατηγός ήσουνα βρε; Εργαζόμενος.
viper2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 και ομιχλη; Ρε τιντουτος ρε; Σπερες με καφεδες και ανοιχτο word
leftermann Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 μιλάς με γρίφους γέροντα... ωπ ωπ, όχι εσύ Βάηπερ, τον γέροντα λέω.
slipknot Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ποια m&m's; Τα απλά-μικρά με σκέτη γέμιση σοκολάτα. Επειδή έχω μια υποψία γιατί ρωτάς, τα άλλα με το φιστίκι μέσα σαφώς και υπήρχαν, αλλά τονίζω ότι αφενός ήμασταν μικροί και ο edgy τρόπος ζωής δεν ήταν καθόλου διαδεδομένος, σε αντίθεση με σήμερα. 1
revolver1990 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ντεν έκω υπάρκσει σντραντιώτης ειναι το ειλικρινές. Αν με το de profundis προσπαθείς να ανεβάσεις το επίπεδο, να σε πω πως χρησιμοποιείται για συναισθήματα. Ο insomniaK είχα εκφράσει καθολική αλήθεια. Ψέματα είναι και το ξέρεις. In othernews Βλέπω τα 6,5-7,5 που πάνε και κάνουν phd από την σχολή μου και ζηλεύω. Με βλέπω να ζητάω συστατικές....πάλι.
whodatinsomniaK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Τα απλά-μικρά με σκέτη γέμιση σοκολάτα. Επειδή έχω μια υποψία γιατί ρωτάς, τα άλλα με το φιστίκι μέσα σαφώς και υπήρχαν, αλλά τονίζω ότι αφενός ήμασταν μικροί και ο edgy τρόπος ζωής δεν ήταν καθόλου διαδεδομένος, σε αντίθεση με σήμερα. Βασικά αυτά με τη γευςη μέντα θα ήταν καλύτερη επιλογή!
viper2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 In othernews Βλέπω τα 6,5-7,5 που πάνε και κάνουν phd από την σχολή μου και ζηλεύω. Με βλέπω να ζητάω συστατικές....πάλι. phd εδω η ουξω;
revolver1990 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 phd εδω η ουξω; TUC μάλλον....δίπλα είμαι. Έξω δεν ξαναπάω. Had enough Επίσης,Χθες...με τρολλάρουν ή μου φαίνεται? 1
frenzy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 είσαι ψυχάκιας ε. Δηλαδή, ή έχεις προνοήσει και ήξερες μια ώρα πριν σου έρθει η όρεξη να φας μερέντα, ή έχεις υπομονή και από την στιγμή που σου έρχεται η όρεξη περιμένεις μια ώρα. Είσαι ψυχάκιας ε. όχι ρε συ, απλά 1 ώρα είναι το μινιμουμ. Αν την αγόρασα μόλις θα την φάω σε 1 ώρα. Αλλιώς μπαίνει ψυγείο κατευθείαν.Επίσης μερέντα>νουτελα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις