Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε μπζηλέ μας δουλεύεις; Τι έχεις υπάρξει δηλαδή, ταξίαρχος; Υποστράτηγος; Μη με πεις!!! Στρατηγός ήσουνα βρε;

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μου θύμισες έναν παλιό φίλο στο δημοτικό που είχε κι αυτός την τάση να ψάχνεται γευστικά και προτιμούσε ακριβώς αυτούς τους μη συμβατικούς γλυκο-αλμυρούς συνδυασμούς. Τον θυμάμαι σα χθες να ανοίγει στο διάλειμμα το τοστ του και να βάζει μέσα M&M's. Η έκφραση του μετά την πρώτη, δοκιμαστική μπουκιά ήταν έκφραση θριάμβου και ικανοποίησης. Γενικώς με αυτόν ήμασταν αρκετά κοντά γιατί μοιραζόμασταν μια φυσική ροπή προς τον πειραματισμό. Είναι ευτύχημα που το σχολείο δεν ήταν σε τίποτα Εξάρχεια, ποιος ξέρει αν θα είχαμε φτάσει πέρα από την Γ' Δημοτικού.

Ποια m&m's;

ρε μπζηλέ μας δουλεύεις; Τι έχεις υπάρξει δηλαδή, ταξίαρχος; Υποστράτηγος; Μη με πεις!!! Στρατηγός ήσουνα βρε;

Εργαζόμενος.

Δημοσ.

Ποια m&m's;

Τα απλά-μικρά με σκέτη γέμιση σοκολάτα. Επειδή έχω μια υποψία γιατί ρωτάς, τα άλλα με το φιστίκι μέσα σαφώς και υπήρχαν, αλλά τονίζω ότι αφενός ήμασταν μικροί και ο edgy τρόπος ζωής δεν ήταν καθόλου διαδεδομένος, σε αντίθεση με σήμερα.

• Like 1
Δημοσ.

Ντεν έκω υπάρκσει σντραντιώτης ειναι το ειλικρινές.

Αν με το de profundis προσπαθείς να ανεβάσεις το επίπεδο, να σε πω πως χρησιμοποιείται για συναισθήματα. Ο insomniaK είχα εκφράσει καθολική αλήθεια.

Ψέματα είναι και το ξέρεις.

In othernews

Βλέπω τα 6,5-7,5 που πάνε και κάνουν phd από την σχολή μου και ζηλεύω.

Με βλέπω να ζητάω συστατικές....πάλι.

Δημοσ.

Τα απλά-μικρά με σκέτη γέμιση σοκολάτα. Επειδή έχω μια υποψία γιατί ρωτάς, τα άλλα με το φιστίκι μέσα σαφώς και υπήρχαν, αλλά τονίζω ότι αφενός ήμασταν μικροί και ο edgy τρόπος ζωής δεν ήταν καθόλου διαδεδομένος, σε αντίθεση με σήμερα.

Βασικά αυτά με τη γευςη μέντα θα ήταν καλύτερη επιλογή!

Δημοσ.

In othernews

Βλέπω τα 6,5-7,5 που πάνε και κάνουν phd από την σχολή μου και ζηλεύω.

Με βλέπω να ζητάω συστατικές....πάλι.

phd εδω η ουξω;

Δημοσ.

phd εδω η ουξω;

TUC μάλλον....δίπλα είμαι.

Έξω δεν ξαναπάω. Had enough

Επίσης,Χθες...με τρολλάρουν ή μου φαίνεται?

Chiomegarhosigmaf%20tautaulambdaomicron_

• Like 1
Δημοσ.

είσαι ψυχάκιας ε. Δηλαδή, ή έχεις προνοήσει και ήξερες μια ώρα πριν σου έρθει η όρεξη να φας μερέντα, ή έχεις υπομονή και από την στιγμή που σου έρχεται η όρεξη περιμένεις μια ώρα. Είσαι ψυχάκιας ε.

όχι ρε συ, απλά 1 ώρα είναι το μινιμουμ. Αν την αγόρασα μόλις θα την φάω σε 1 ώρα. Αλλιώς μπαίνει ψυγείο κατευθείαν.Επίσης μερέντα>νουτελα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...