Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας. Ειμαι "νεο" παλαιο μελος και ειπα να πω ενα γεια για το πρωτο μου μηνυμα. 

Μπήκες στο θέμα κατευθείαν.

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/301766-sennheiser-cx-300-ii-pink-%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1/

Να βγάλεις την βενζίνα θες με τα 20 ευρώ?

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μανάρι πάμε μαζί για το ευχέλαιο;;; 

ναι αλλα γιατι τι έγινε? :mellow:

γω έχω προσέξει πως πάντα όταν ημουν ξύπνιος 3 με 3:30 γίνεται κάτι , λες και κάτι ειναι κοντά μου εκείνη την ώρα . Εχω περάσει καλοκαίρια που δεν κοιμόμουν το βράδυ , επαιζα στο pc με φίλους ή αράζαμε στην εξοχή και γουστάραμε αλλα παντα συμβαίνει αυτό. :huh:

Δημοσ.

ναι αλλα γιατι τι έγινε? :mellow:

γω έχω προσέξει πως πάντα όταν ημουν ξύπνιος 3 με 3:30 γίνεται κάτι , λες και κάτι ειναι κοντά μου εκείνη την ώρα . Εχω περάσει καλοκαίρια που δεν κοιμόμουν το βράδυ , επαιζα στο pc με φίλους ή αράζαμε στην εξοχή και γουστάραμε αλλα παντα συμβαίνει αυτό. :huh:

Τι τι έγινε καλέ μέσα σε ένα μήνα έχει γκρεμοτσακιστεί το σύμπαν. έτσι και πιάσω αυτόν/αυτήν που με έχει γκαντεμιάσει...

άσε που κάθε λίγο ανακαλύπτω κι από μια μελανιά στα πόδια την οποία δε θυμάμαι να έχω κάνει. που κουτουλάω δεν ξέρω...

Δημοσ.

i rest my case

μεεερες.

καθαρά θέμα προστασίας , τι το περίεργο ?

Τι τι έγινε καλέ μέσα σε ένα μήνα έχει γκρεμοτσακιστεί το σύμπαν. έτσι και πιάσω αυτόν/αυτήν που με έχει γκαντεμιάσει...

άσε που κάθε λίγο ανακαλύπτω κι από μια μελανιά στα πόδια την οποία δε θυμάμαι να έχω κάνει. που κουτουλάω δεν ξέρω...

πρόσεχε κυράμ!  θα εισαι όμορφη κ σε ματιάζουν  B)

ααα! χθες btw το απογευμα προς βράδυ , χτύπησα τόσο πολύ μέσα σε 1 ώρα που μαζευα το δωμάτιο και άλλαξα κάποια έπιπλα που ειχαν γίνει τα πόδια μου λες και μου την έπεσε καμια γάτα. Ειχα κ χτυπήματα στους αστραγάλους που δεν κατάλαβα πως τα έπαθα . Φορούσα σαγιονάρες και στο τέλος πριν πάω για μπάνιο αφου ειχα τελειώσει περνάω δίπλα απο μια συρταριέρα και φευγει το μπροστά απο το συρτάρι (χερούλι+πρόσοψη) κ πέφτει στα δάχτυλα μου.

έπρεπε να βγάλω μια φωτογραφία τα πόδια μου , αιμα σε 4-5 σημεία σε κάθε πόδι

:mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow:

Δημοσ.

Στιγμή μιζέριας: 

Είναι εκείνη η περίοδος που όπου πας ακους τον χαρακτηριστικό ήχο της παντούφλας.

Οκ, μάγκες τα τελευταία 3 καλοκαίρια ανεχτήκαμε την αρκουδότριχα των δακτύλων σας. 

Οκ, βαστήξαμε την υπομονή μας κάθε φορα που συγχρονιζόσασταν στις σκάλες του μετρό σαν συγχορδία μεθυσμένων ξωτικών, στο flap flap flapflapflap (ντο ματζόρε)
Ακομα και στα μπαρ γινόντουσαν τα νεύρα μας τσιγκολελετα απο τα “Αουυ, το δάχτυλό μου”

ΕΕΕΕ, ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, καλά να πάθεις!
Φτάνει πια. Πόσο θα βαστήξει αυτή η μόδα επιτέλους; Ολα τα τα δάχτυλα μέσα!
Ακόμα με το χλιπι χλιπι απ' οξω κυκλοφορείς?
Βάλε γαλότσα, βαλε, παπούτσι, βάλε βατραχοπέδιλο, δεν με ενδιαφέρει Αλλα κρύψε τα ρημαδοδάχτυλα, 2 μέτρα μαντράχαλος!

Και οσο για σένα που είδα στην Πανεπιστημίου το πρωί. Με παντούφλα διχαλωτή (ναι παντούφλα είναι, εσυ πες την οπως θέλεις ΑΛΛΑ εξακολουθεί να είναι Π-Α-ΝΤ-Ο-Φ-Λ-Α) συνδυασμένη με λευκή κάλτσα και σε έκανε να μοιάζεις με Σαμουράι πολεμιστή.
Τι να σου πω;
Είσαι ΤΡΑΓΙΚΟΣ!
Κάρφωμα του μεγάλου δαχτύλου με τσιμεντόπροκα στην άσφαλτο !

ΧΛΑΠ – ΧΛΟΥΠ – ΧΛΑΠ -ΧΛΟΥΠ – ΧΛΑΠ – ΧΛΟΥΠ!

E, πάει πολύ βρε αδερφάκι μου...

Να διευκρινίσω. Δεν έχω θέμα με το πατούμενο, μια γυναίκα με το κρινοδάχτυλό της, μάλιστα να φορέσει! Ο αρκουδόμαγκας με το δάχτυλο λουκουμά να παει στο διάολο!

Καλημέρα/σπερα 

• Like 4
Δημοσ.

δεν το διάβασα όλο αλλα κυκλοφορούν εκτός σπιτιού άνθρωποι με σαγιονάρες? και δεν ξυρίζουν κ πόδι ?
lel

εγώ κυκλοφορώ με μαγιό-βερμούδα παρδαλό , σαγιονάρες όμως όχι
μου αρέσει να φοράω παρδαλά ρούχα με λουλούδια και χρώματα 
αλλα οκ αν εισαι όμορφος ότι κ να φορέσεις καλό ειναι

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν ξυρίζεις το πόδι όμως βρωμάει ιδρώτας και μου χτυπάει άσχημα

• Like 1
Δημοσ.

Ο νίκοτσ δεν υπάααρχειιιι!

Τόσο χάλια είναι στο κέντρο; να μην πάω δηλαδή βόλτα που ήθελα; αν πατήσει μια κοπέλα με ντακούνα αυτόν με την παντόφλα τι θα κάνει, θα αρχίζει να τσιρίζει με Overly manly voice??

• Like 1
Δημοσ.

Τόσο χάλια είναι στο κέντρο; να μην πάω δηλαδή βόλτα που ήθελα; αν πατήσει μια κοπέλα με ντακούνα αυτόν με την παντόφλα τι θα κάνει, θα αρχίζει να τσιρίζει με Overly manly voice??

Καλό στην ανθρωπότητα θα κάνει! χαχαχαχ

Κατα τα άλλα, να βγεις έχει ωραία μερα και γω ξαναφεύγω σε λίγο. 

Δημοσ.

Όταν είσαι άντρας απλά την κοιτάς αγριεμένα. :P

Experience speaking! :P 

Δημοσ.

Νικοτς, σ' αγαπώ και δεν με νοιάζει ο ντουνιάς τι θα πει! χαχαχαχαχ 

και εγώ μ αγαπάω :wub:

μπορεί να ειμαι όνειρο αλλα καμια φορά τα όνειρα γινονται πραγματικότητα B)

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει, μέσα στην πόλη είναι όντως λίγο τραγικό, αλλά σε νησί ή δίπλα στη θάλασσα γενικά δεν το βρίσκω αρνητικό να κυκλοφορεί κάποιος με τις σαγιονάρες. Ακόμη και στο beach bar μπορείς να πας, δε θα βάλεις παπούτσια για να πας σε παραλία. Είμαι περίεργος για μια γυναικεία άποψη πάνω στο θέμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...