mary Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Τωρα που ειπωθηκε το περιοδιακο Πως γινεται και καθε φορα με αποκλιση καποιων ημερων ΟΛΕΣ στον περίγυρό μου να τους έρχεται την ίδια μέρα με αποκλιση το πολύ 3 ημερών ; Δεν υποτιθεται οτι καθεμια εχει το δικο της ρολόϊ και αναλογα ερχεται ; Χαρακτηριστικα εχω βαλει σημαδι την πανσεληνο. Τις προαλλες που ειχε πανσεληνο όλες ηταν συγχρονισμενες. Τι φαση ; Και ασχετες μεταξύ τους πχ καποιες στη σχολή και κάποιες αλλες άσχετες εκτως σχολης. Να πω πως κανουν παρεα και συγχρονιζονται με τις φερομονες πάει στον μπούτζο Αλλα... Δυσνοητα αυτα τα οιστρογόνα..... Sent from my iPhone using Insomnia Εχει παρατηρηθει πως οταν γυναικες δουλευουν μαζι ο κυκλος τους συγχρονιζεται. Αναρωτιέμαι ποιος άνοιξε το θεμα των σαλονικιων εν τω μεταξυ γιατι δε θυμαμαι να ειναι μοντ. Μπηχτη αυτο. Ποιο θέμα κ.Μοντ; Για μένα η μπηχτή;
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Ποιο θέμα κ.Μοντ; Για μένα η μπηχτή; Παρεξηγηση φιλτατη, για τη Nenya η μπηχτη που θελει εμενα να ανοιξω το θεμα Ρε τωρα το ειδα ναι!! Και λεω ναι αλλα δε σε βλεπω λολ. Και λεω ναι αλλα δε σε βλεπω λολ. Ρε stormrain εσύ είσαι σιξ ντογκς απέναντι μου ρε παιδί; Βρεθηκαμε τελικα με τον giorgos147, ξερω πως αγχωθηκατε θες πραγματικά να γίνω ρεζίλι,ε;;; επίσης το ξέρεις ότι πάνω από 5 άτομα δεν παίζει άντε άμα έρθει η nenya θα έρθω κι εγώ Μονο ρεζιλι δεν προκειται να γινεις, εγγυωμαι προσωπικα! Επισης, nenya, zaknafein λετε παρακαλω στην κοπελα γιατι δεν προκειται να γινει ρεζιλι με εμενα στην παρεα? Ευχαριστω 2
giorgos147 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Βρεθηκαμε τελικα με τον giorgos147, ξερω πως αγχωθηκατε Στην αρχή ήμουν διστακτικός ότι μπορεί και να ήσουν εσύ. Ύστερα πρόσεξα το 14'' κινητό σου. 2
viper2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Στην αρχή ήμουν διστακτικός ότι μπορεί και να ήσουν εσύ. Ύστερα πρόσεξα το 14'' κινητό σου. γιαυτο ειναι mod 3
Socratis_g Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 "Το Gay pride δεν δείχνει ανοχή στην διαφορετικότητα.Δείχνει ανοχή στην κακογουστιά και την ανοησία.Έχει τεράστια διαφορά ένας αξιοπρεπής gay άνθρωπος από έναν ξεβράκωτο λαδωμένο χιμπατζή που χουφτώνεται στο Σύνταγμα.Τον πρώτο τον αποδέχομαι πλήρως...του δεύτερου του πετάω ντομάτες, όσο θα τις πέταγα και σε ένα straight ζευγάρι που θα ξεβρακωνόταν, θα έβαζε φτερά και πούπουλα και θα κωλοτριβόταν σε δημόσια θέα.Μην μπερδεύουμε τις ατομικές ελευθερίες με την μπουρδελοποίηση της κοινωνίας."
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Στην αρχή ήμουν διστακτικός ότι μπορεί και να ήσουν εσύ. Ύστερα πρόσεξα το 14'' κινητό σου. Και ναι, φτασαμε σε αυτο το σημειο, πλεον ο κοσμος με αναγνωριζει απο το κινητο μου
status Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Στην αρχή ήμουν διστακτικός ότι μπορεί και να ήσουν εσύ. Ύστερα πρόσεξα το 14'' κινητό σου. Καχύποπτο βλαχαδερό.;ρ
giorgos147 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Και ναι, φτασαμε σε αυτο το σημειο, πλεον ο κοσμος με αναγνωριζει απο το κινητο μου Κοίτα να σου πω πώς έγινε. Αρχικά, σε βλέπω. Σκέφτομαι "κάποιον γνωστο μου θυμίζει αυτός" και κάνω στον δεξιά μου "αυτος δε σου θυμίζει ρε συ έναν wannabe ηθοποιό-τραγουδιάρη;" Αρχικά δηλαδή σε παρομοίασα με αυτόνα (μισή ώρα να βρω το όνομα του) Ε. Μετά σε κατάλαβα. Είδα και την Παντόφλα και το σιγούρεψα 2
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Πισω απτο σπιτι ειναι ενανπαρκο κ τωρα που σχολειο παπαλα μουχουν σπασει ταρκίντγια με τις φωνες Περαν αυτού ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ (εδω μεσα τουλαχιστον) που σαν πράξη βρίσκω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το γεγονος οτι οταν καποιο παιδακι κατουριεται , ερχεται ο γονιος , το ξεβρακώνει , το κραταει στον αέρα και αυτο κατουράει/χέζει ;;; Μιλάμε σε φαση στη μεση του πάρκου,ή στο παρτέρι του δέντρου ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ , ή ακομα και στην παραλία ! Μονο εγω ΔΕΝ δικαιολογω την δικαιολογία "ειναι παιδι ρε" ;;; Μιλαμε παντα για μερος που εχει μαγαζια/καφετεριες/καποια τουαλετε τελοσπαντων και που ανετα μπορουσε να το παρει και να παει εκει για κατουρημα. και μετά μυραει σκατίλα "Το Gay pride δεν δείχνει ανοχή στην διαφορετικότητα. Δείχνει ανοχή στην κακογουστιά και την ανοησία. Έχει τεράστια διαφορά ένας αξιοπρεπής gay άνθρωπος από έναν ξεβράκωτο λαδωμένο χιμπατζή που χουφτώνεται στο Σύνταγμα. Τον πρώτο τον αποδέχομαι πλήρως...του δεύτερου του πετάω ντομάτες, όσο θα τις πέταγα και σε ένα straight ζευγάρι που θα ξεβρακωνόταν, θα έβαζε φτερά και πούπουλα και θα κωλοτριβόταν σε δημόσια θέα. Μην μπερδεύουμε τις ατομικές ελευθερίες με την μπουρδελοποίηση της κοινωνίας." δηλαδή άντρες χουφτώνουν άντρες? :eek:
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 note? 3 Κοίτα να σου πω πώς έγινε. Αρχικά, σε βλέπω. Σκέφτομαι "κάποιον γνωστο μου θυμίζει αυτός" και κάνω στον δεξιά μου "αυτος δε σου θυμίζει ρε συ έναν wannabe ηθοποιό-τραγουδιάρη;" Αρχικά δηλαδή σε παρομοίασα με αυτόνα (μισή ώρα να βρω το όνομα του) Ε. Μετά σε κατάλαβα. Είδα και την Παντόφλα και το σιγούρεψα Ω.ΡΕ.ΜΛΚ.ΜΟΥ!!! Με πεθανες. Μα με τον Πετρακη ffs?? Πες στον κοσμο τωρα πως δεν ημουν ντυμενος ετσι και πως δεν εχω τετοιο μαλλι (και look γενικοτερα) γιατι θα σου αλλαξω το member title και δεν θελεις να το κανω 1
giorgos147 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Καχύποπτο βλαχαδερό.;ρΣτέλιο, πριν λίγα χρόνια σε ενόχλησε που σε αποκάλεσα "Ρε". Κόψε τα επίθετα. Με πειράζουν. Πες στον κοσμο τωρα πως δεν ημουν ντυμενος ετσι και πως δεν εχω τετοιο μαλλι (και look γενικοτερα) γιατι θα σου αλλαξω το member title και δεν θελεις να το κανω Για πείραξε το και μπορώ να πω αρκετά!! Άλλωστε, μόνο εγώ σε είδα οπότε ποιος θα πει ότι ό,τι είδα δεν ισχύει κιόλας;
mary Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Ηρθε ενα μπουριιιιινι άλλο πραμα. Βροχη και αερας! Α κ.Μοντ αν κανετε συναντηση οφειλετε να παρουσιασετε πειστηρια, aka φωτοοοζ. Οχι μονο τις δικες μας μουρες να βγαλουμε στη φορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις