Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα που ανέφερες παιδιά και μερέντα, θα ξομολογηθω κάτι από τα μικράτα μου:

Το απόλυτο σνακ μου ήταν: ψωμί τοστ, στρώμα μερέντας όσο το ψωμί, τρεις φέτες μορταδέλα κολλημένες στη μερεντα.

Από τοτε έχω να φάω μερέντα και μορταδέλα.

Edit: από μικρός γκουρμεδιάρης, σε εξτριμ συνδυασμούς γλυκού αλμυρού μέσω του ζωικού λίπους πάνω σε βάση απο αλεύρι...

• Like 2
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κ εγώ μια απ τα ίδια , επειδή αν πάρω θα την φάω όλη εκείνη τη στιγμή παίρνω μόνο το πάσχα για να βουτάω τα 2-3 τσουρέκια που θα φάω για γλυκό μέχρι να έρθει η ώρα του φαγητού . φέτος επειδή έτρωγα μέχρι αηδίας τα πάντα όλα όχι μόνο δεν μ έλειψε κάτι αλλα δεν έχω κ τρελή όρεξη , οπότε τώρα το πάσχα με βλέπω οι άλλοι να τρώνε Αρνί κ εγώ να έχω παραμάσχαλα καμια μερέντα και κανα γεμιστό τσουρέκι . 

μιας κ το ανέφερα για πείτε καμια ιδέα , που έχει καλά γεμιστά τσουρέκια στην Πάτρα ??  
είχα φάει ενα γκαβλωτικό με γέμιση kinder bueno μια φορά αλλα μ το είχαν φέρει απο Αθήνα 

Δημοσ.

Το απόλυτο σνακ μου ήταν: ψωμί τοστ, στρώμα μερέντας όσο το ψωμί, τρεις φέτες μορταδέλα κολλημένες στη μερεντα.

στο στρατό είχαμε μερέντα (την κανονική όχι μαλακίες μερεντάκια) για λίγο καιρό οπότε άκου φάση

1 καρβέλι ψωμί χθεσινό , άνοιγμα στη μέση , 3-4 κουταλιές βουνό της σούπας μερέντα και απο πάνω 4-5 μαρμελάδες

το βάζαμε στο φούρνο και ψηνόταν (απο κάτω αλουμινόχαρτο μη τα κάνουμε πουτάνα)  

και τρώγαμε ο καθένας απο ενα τέτοιο , μιλάμε ήταν τρελά γκαβλωτικό πρωινό 

μάγειρες ... τα καλύτερα κονε στο στρατό ... 

• Like 1
Δημοσ.

υλικά:

1 μερέντα (μεγάλη κατά προτίμηση)

1 κουτάλι (μεγάλο κατά προτίμηση).

tumblr_inline_n2ujj6uYTg1rjwzfq.gif

λειτουργει και με νουτελα εε :devil:

Δημοσ.

να σου πω lefter ο στρατός ήταν κ ειναι απ τις μεγαλύτερες μλκιες , τα έχουμε πει πολλές φορές.
με επηρέασε λίγο , βγήκα λιγο παραπάνω επιθετικός όταν τσαντίζομαι αλλα ποιο σοβαρός overall . Δηλαδή εκεί που για χ λόγο πριν θα έδινα μπουνιές , τώρα δεν το κάνω. Και τα ενδιαφέροντα μου άλλαξαν λίγο , θέλω να γραφτώ για μαθήματα σκοποβολής και αν μπορέσω να βγάλω άδεια να έχω στην κατοχή μου 1-2 όπλα καθαρά για λόγους hobby.

Το ψάχνω αρκετά το θέμα και τους επόμενους μήνες θα αρχίσω krav maga 

καμία σχέση με στρατοκαυλίαση etc , καθαρά λόγοι άμυνας κ επίθεσης 

Δημοσ.

Το ψάχνω αρκετά το θέμα και τους επόμενους μήνες θα αρχίσω krav maga 

Εγώ λέω να μείνω στα manga.

Ρε ο insomniac δεν ήταν που σε μια de profundis εξομολόγηση του  ανέφερε ότι έχει πέσει το επίπεδο του φόρουμ?

Για φαντάσου.

Δημοσ.

Edit: από μικρός γκουρμεδιάρης, σε εξτριμ συνδυασμούς γλυκού αλμυρού μέσω του ζωικού λίπους πάνω σε βάση απο αλεύρι...

Μου θύμισες έναν παλιό φίλο στο δημοτικό που είχε κι αυτός την τάση να ψάχνεται γευστικά και προτιμούσε ακριβώς αυτούς τους μη συμβατικούς γλυκο-αλμυρούς συνδυασμούς. Τον θυμάμαι σα χθες να ανοίγει στο διάλειμμα το τοστ του και να βάζει μέσα M&M's. Η έκφραση του μετά την πρώτη, δοκιμαστική μπουκιά ήταν έκφραση θριάμβου και ικανοποίησης. Γενικώς με αυτόν ήμασταν αρκετά κοντά γιατί μοιραζόμασταν μια φυσική ροπή προς τον πειραματισμό. Είναι ευτύχημα που το σχολείο δεν ήταν σε τίποτα Εξάρχεια, ποιος ξέρει αν θα είχαμε φτάσει πέρα από την Γ' Δημοτικού.

• Like 1
Δημοσ.

Με παρεξήγησες Νίκοκ, και τι δεν θα έδινα για να πάω κάνα μηνάκι φαντάρος, αύριο κιόλας. Να αδειάσει το κεφάλι μου, να μην με νοιάζει τίποτα πέρα από το πώς θα πάρω κάνα κομμάτι πίτσα παραπάνω το απόγευμα στα εστιατόρια και πώς θα κρυφτώ πίσω από κάνα ΡΕΟ να την πέσω κάνα δεκάλεπτο. Ο στρατός είναι γαμάτη φάση :)

Δημοσ.

δεν σε παρεξήγησα κ δεν έγραψα κάτι με ειρωνεία , ειναι γαμάτη φάση απο θέμα παρέας etc αλλα απο θέμα "στρατού" bleh 
κυρίως λόγο ουγκανών που έχεις πάνω απ το κεφάλι σου και ηλιθιότητας > λογική 
κατα τα άλλα οι μαλακίες που κάναμε με την παρέα etc ωραίες ηταν και ναι ειναι όντως διακοπές και στο λέω π βρέθηκα σε φάση 2 μηνες εμπλοκή , "χάσαμε την μετάθεση" φάση , "κάνε 3 υπηρεσίες γιατι δεν έχουμε άτομα" κ πάει λέγοντας 

Δημοσ.

αααα, δεν ξέρεις τι χάνεις...

Ντεν έκω υπάρκσει σντραντιώτης ειναι το ειλικρινές.

Εγώ λέω να μείνω στα manga.

Ρε ο insomniac δεν ήταν που σε μια de profundis εξομολόγηση του ανέφερε ότι έχει πέσει το επίπεδο του φόρουμ?

Για φαντάσου.

Αν με το de profundis προσπαθείς να ανεβάσεις το επίπεδο, να σε πω πως χρησιμοποιείται για συναισθήματα. Ο insomniaK είχα εκφράσει καθολική αλήθεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...