gatokoritso Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Που έχουν ανοίξει? Κοιμήθηκες καθόλου? Λολ οχι.Ελάχιστα...
revolver1990 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Λολ οχι.Ελάχιστα... Υπομονή. Μωρέ καλή η Όλγα αλλά σε 5-6 χρόνια θα μας έχει τελειώσει και αυτή. 1
GreekMonkey Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ισχύει αλλά ξύπνησα πρωί σήμερα. Κανονικά έπρεπε να κοιμάμαι...αλλά το μυαλό τρέχει άλλη μια φορά... Πες μας τι σε απασχολεί να νιώσουμε λίγο καλύτερα εμείς.
GreekMonkey Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 οκ και που λες.. Μίλα μας για σένα. Γατοκ΄'οριτσο θέλω να σε γνωρίσω.
gatokoritso Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ελα στο meeting βρε θα μοιρασω και αυτογραφα.
gatokoritso Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 με προσωπικη αφιερωση στον αγαπημενο mod. 1
mylo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ελα στο meeting βρε θα μοιρασω και αυτογραφα. εγώ θέλω σε αφίσα για να κρεμάσω στο δωμάτιο μου
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 εγώ θέλω να πάω για κατούρημα κ βαριέμαι να σηκωθώ να πάωholy fucking σαπίλα , βρέχει κ έξω , φάση ύπνος αλλα έχω όρεξη να παίξω κανα game όπως το κόβω στο ψάξε θα φάω τη μέρα μου
gatokoritso Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 εγώ θέλω σε αφίσα για να κρεμάσω στο δωμάτιο μου
GreekMonkey Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 εγώ θέλω να πάω για κατούρημα κ βαριέμαι να σηκωθώ να πάω holy fucking σαπίλα , βρέχει κ έξω , φάση ύπνος αλλα έχω όρεξη να παίξω κανα game όπως το κόβω στο ψάξε θα φάω τη μέρα μου Αυτό. Ούτε καν σειρά. Η φάση είναι να λιώσεις σε κάνα game σήμερα αλλά υποτίθεται πως πρέπει να διαβάσω, να μαγειρέψω κτλ
linkin Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Βάλε θερμαντική στους προσαγωγούς, ρε αδερφή... Αδερφη δεν με λες. Βασικα μπορεις να με πεις αλλα δεν θα ηταν σωστο. Τι να την κανω την θερμαντικη στους προσαγωγους αμα καιει ο κωλος ρε?
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 εγώ θέλω να πάω για κατούρημα κ βαριέμαι να σηκωθώ να πάω holy fucking σαπίλα , βρέχει κ έξω , φάση ύπνος αλλα έχω όρεξη να παίξω κανα game όπως το κόβω στο ψάξε θα φάω τη μέρα μου πήγαινε κατούρα ρε μαλάκα θα μπει κανένας για μπάνιο και θα κατουρηθείς στο μπυρομπόυκαλο ρε συ στο στρατό το κάναμε αυτό , πόσα μπουκάλια είχα γεμίσει , μπουκάλες οχι μπουκάλια είχα ξεχάσει κανα δύο κρυμμένα για κανα μήνα ... lol δεν παίρνεις τα χαμπάρια σου τι έγινε όταν άνοιξα το καπάκι απο περιέργεια να δω τι ειναι μέσα .... δεν θυμόμουν ... λολολολολολολ Αυτό. Ούτε καν σειρά. Η φάση είναι να λιώσεις σε κάνα game σήμερα αλλά υποτίθεται πως πρέπει να διαβάσω, να μαγειρέψω κτλ παίξε κανα game ποιος διαβάζει πφφφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις