slevinkelevra Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 ναι αλλα αυτή η φωτογραφία δε με καν κούκου η άλλη κατάρτι στεγνά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tempor Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Καλημερα σας. Ειμαι "νεο" παλαιο μελος και ειπα να πω ενα γεια για το πρωτο μου μηνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 ... >implying οτι εκανες συγκριση τωρα... χαχαχαχα =p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Super ενισχυμένη τονοσαλάτα στις 3 παρά. Να δούμε αν με πιάσει ο ύπνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Ακομα για σκυλιά μιλάτε? ρε τι είσαστε εσείς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Το album "Nightfall in Middle Earth" και ειδικά το "Mirror Mirror" βελτίωσε τους χρόνους μου στο σημερινό τρέξιμο! #αληθήςιστορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 και το 2016 για τα μηχανακια http://www.psfk.com/2014/07/local-motors-3d-printed-car.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Το album "Nightfall in Middle Earth" και ειδικά το "Mirror Mirror" βελτίωσε τους χρόνους μου στο σημερινό τρέξιμο! #αληθήςιστορία τρέξιμο μόνο με "And then there was silence"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Καλημέεεεεερες! Σήμερα ξύπνησα με τόοοσο όμορφη διάθεση... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παίδες. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παίδες. Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? Που ειναι αυτο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 χθες το βράδυ κατα τις 3:30 εκει που άκουγα μουσική κ είχα ξαπλάρει πίσω στην καρέκλα άρχισα να νιώθω οτι κάποιος ειναι πίσω μουκοιτάζω στα πεταχτά μετά απο λιγο , τιποτα , μετά απο λίγο ενιωθα λες και κάποιος ειχε σκύψει δίπλα απο το κεφάλι μου και με κοίταζε σε απόσταση αναπνοής , λεω wut? μαλλον πρέπει να πάω να την πέσω σιγα σιγαβγάζω τα ακουστικά και την ώρα που τα βγάζω ακούγετε ενα χτύπημακ λεω θα ειναι απο έξω τα σκυλιά. Ησυχα τους λεω.Σε μια φάση ακούω τις σκύλες μου να κλαψουρίζουν κ ειμαι έτοιμος να βγω έξω να δω τι έγινε ,σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσττττ ήσυχα τους ξαναλέωσυνεχίζουν δυνατότερα και την ώρα π πάω να ανοίξω πόρτα ακούω ενα ηχο λες και κάποιος βαριανασαινε γρήγορα κ δυνατά κ ηταν ακριβώς έξω απο την πόρτα μου, ένιωθα οτι κάποιος ηταν απέξω .Ειμαι σε φάση ανοίγω δεν ανοίγω , ανοίγω δεν ανοίγω , τελικά παίρνω το μαχαίρι π έχω κάτω απ το μαξιλάρι και ανοίγω απότομα την πόρτα , τίποτα , κανείς , οι σκύλες μου ειχαν μπει στο ενα σκυλόσπιτο και οι δύο μαζι και κλαψούριζαν σιγά.λεω η ιδέα μου θα ηταν , αυτές θα εκαναν τον ήχοόπως έμπαινα μέσα νιώθω κάποιον να στέκεται πίσω μου και την ώρα που γυρίζω δεν βλέπω κανέναν αλλα μου έρχεται εμετός στο άκυροκαλά λεω , το παραχέσαμε με το ξενύχτι, άντε για υπνάκοξαπλώνω και άκουγα μέχρι που με πήρε ο ύπνος μικρούς χτύπους στον τοίχο πίσω απο το κεφάλι μουγκαπ... γκαπ...έχω κοιμηθεί 7 ώρες , τις καθημερινές κοιμάμαι 5-6 κ ειμαι κομπλεε σημερα ειμαι λες κ ειμαι άυπνος 2 μέρες :eek: παρόλα αυτά θα πάω να φτιάξω ενα φραπέ να! και θα αράξω την αρίδαμ στο γραφείο σαν βασιλιάς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 τελικά παίρνω το μαχαίρι π έχω κάτω απ το μαξιλάρι και ανοίγω απότομα την πόρτα i rest my case μεεερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 χθες το βράδυ κατα τις 3:30 εκει που άκουγα μουσική κ είχα ξαπλάρει πίσω στην καρέκλα άρχισα να νιώθω οτι κάποιος ειναι πίσω μου κοιτάζω στα πεταχτά μετά απο λιγο , τιποτα , μετά απο λίγο ενιωθα λες και κάποιος ειχε σκύψει δίπλα απο το κεφάλι μου και με κοίταζε σε απόσταση αναπνοής , λεω wut? μαλλον πρέπει να πάω να την πέσω σιγα σιγα βγάζω τα ακουστικά και την ώρα που τα βγάζω ακούγετε ενα χτύπημακ λεω θα ειναι απο έξω τα σκυλιά. Ησυχα τους λεω. Σε μια φάση ακούω τις σκύλες μου να κλαψουρίζουν κ ειμαι έτοιμος να βγω έξω να δω τι έγινε , σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσττττ ήσυχα τους ξαναλέω συνεχίζουν δυνατότερα και την ώρα π πάω να ανοίξω πόρτα ακούω ενα ηχο λες και κάποιος βαριανασαινε γρήγορα κ δυνατά κ ηταν ακριβώς έξω απο την πόρτα μου, ένιωθα οτι κάποιος ηταν απέξω . Ειμαι σε φάση ανοίγω δεν ανοίγω , ανοίγω δεν ανοίγω , τελικά παίρνω το μαχαίρι π έχω κάτω απ το μαξιλάρι και ανοίγω απότομα την πόρτα , τίποτα , κανείς , οι σκύλες μου ειχαν μπει στο ενα σκυλόσπιτο και οι δύο μαζι και κλαψούριζαν σιγά. λεω η ιδέα μου θα ηταν , αυτές θα εκαναν τον ήχο όπως έμπαινα μέσα νιώθω κάποιον να στέκεται πίσω μου και την ώρα που γυρίζω δεν βλέπω κανέναν αλλα μου έρχεται εμετός στο άκυρο καλά λεω , το παραχέσαμε με το ξενύχτι, άντε για υπνάκο ξαπλώνω και άκουγα μέχρι που με πήρε ο ύπνος μικρούς χτύπους στον τοίχο πίσω απο το κεφάλι μου γκαπ... γκαπ... έχω κοιμηθεί 7 ώρες , τις καθημερινές κοιμάμαι 5-6 κ ειμαι κομπλε ε σημερα ειμαι λες κ ειμαι άυπνος 2 μέρες :eek: παρόλα αυτά θα πάω να φτιάξω ενα φραπέ να! και θα αράξω την αρίδαμ στο γραφείο σαν βασιλιάς Μανάρι πάμε μαζί για το ευχέλαιο;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις