viper2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Πέρασε καθόλου από τη σκέψη σου "όχι γμτ λίγο πιο δίπλα να ήταν"; και να χασει την καργαρα με το γαλα;
nicoc89 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 σιγά μη βυζαίνω 25 χρονών άντρας διόρθωσε το καργάρα σε καρδάρα γιατι θα έρθω εκεί που σου φέρνουν τα δέματα και θα αντικαθιστώ το περιεχόμενο με κάρβουνο Πέρασε καθόλου από τη σκέψη σου "όχι γμτ λίγο πιο δίπλα να ήταν"; όχι για αυτήν
Rush13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Στην τελευταία το κορίτσι έχει ένα beauty dish ακριβώς από πάνω (δες σκιές στην μύτη) και το αγόρι έχει ένα οκτα ακριβώς από πάνω (δες την σκιά από το μανίκι του στον κορμό του κι από το παντελόνι στην γάμπα). Δεν είχε άλλο φως με modeling light ήμουν. Στην αρχή είχα και στους 2 το dish αλλά επειδή ο μικρός σε μινιατούρα θα είχε θεωρητικά ένα τεράστιο φως από πάνω του δεν έβγαινε καλά. Τώρα του έβαλα ένα μεγάλο οκτα που έχω ακριβώς από πάνω (5 πόντους από το κεφάλι του) και είναι καλύτερα νομίζω. Δεν ξέρω, σκέφτομαι και να το κάνω να πέφτει μόνο στον μικρό το φως με μια μινιατούρα λάμπα από πάνω του κι η μικρή να τρώει απλά ρηφλεξιον, αλλά αυτό θα είναι τελείως διαφορετικό προτζεκτ. Εδώ δυσκολεύομαι πάντως κι υποψιάζομαι πως θέλω ακόμη μεγαλύτερο modifier/πηγή για να βγει σωστά και δεν έχω. τελευταίες αλλαγές που ζητήσατε ταλιμπαν πάω για shameless. Tωρα μου φαινεται καλύτερο Αν υποθέσουμε οτι στην φωτογραφία ο φωτισμός υποτιθεται οτι ειναι μια λάμπα μονο πεφτει πολυ φώς και πολυ μαλακό στο κοριτσάκι...Αν δοκίμαζες με grid στο dish αμα έχεις για τον φωτισμό στο κοριτσάκι Επίσης ισως ενα διαφορετικό κρόπ...καθετο μέχρι τον αγκώνα στο κορίτσι.. η οριζόντιο με λιγο παραπάνω κάδρο πάνω και κάτω και κενό στα αριστερά 1
nicoc89 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 ολοι το ξερουμε monkey. Θα ήταν αβάσταχτο να ζεις στη σκιά του τρισμέγιστου νικοτς.. αυτό ισχύει , οι άνθρωποι γύρω μου χάνουν την λάμψη τους , είμαι αρκετά level ποιο πάνω σαν οντότητα και προσωπικότητα και ο κάθε μέτριος πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να φτάσει το φυσικό μου. Αλλα έτσι ειναι η ζωή , κάποιοι γεννιούνται για να κυβερνούν κ κάποιοι για να υπηρετούν 1
frenzy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Tωρα μου φαινεται καλύτερο Αν υποθέσουμε οτι στην φωτογραφία ο φωτισμός υποτιθεται οτι ειναι μια λάμπα μονο πεφτει πολυ φώς και πολυ μαλακό στο κοριτσάκι...Αν δοκίμαζες με grid στο dish αμα έχεις για τον φωτισμό στο κοριτσάκι Επίσης ισως ενα διαφορετικό κρόπ...καθετο μέχρι τον αγκώνα στο κορίτσι.. η οριζόντιο με λιγο παραπάνω κάδρο πάνω και κάτω και κενό στα αριστερά Είχα βάλει την κάλτσα στο dish, λες να ήταν καλύτερα χωρίς; Δεν το είχα σκεφτεί αυτό, καλή ιδέα. Θα δω και το κάδρο με φρέσκο μάτι. Θενξ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 τι μλκες στο twitch...
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Τρίλοφε..το παλιό account δεν έχει φάει ban. Δεν έχει? Εγώ το ζήτησα πάντως. Φαίνεται ήταν τέτοιο το impact μου, που δεν έγινε δεκτό το αίτημά μου.
revolver1990 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 lol ^^ http://www.ladylike.gr/articles/style/Omorfia/oi-10-xwres-me-tis-pio-omorfes-gynaikes-ston-kosmo.3373936.html Γνωστοί μ@υνοπαράδεισοι αν εξαιρέσεις τις φόλες από την τάχα φινετσάτη Γαλλία και την Ινδία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις