viper2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Επισης κατω απο το πηγουνι την κοπελας εκεινο που αχνοφαινεται, εξαφανισε το ή φωτισε το ..... fixed for the ultimate justice #ελλαδαρα 2
Unabomber Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Επισης τα ματια του μικρου δεν ειναι σε straight line με τις κοπελιτσας….. Βλεπει καπου αναμεσα στα φρυδια και στα ματοκλαδα….
frenzy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Λοιπόν πρώτα απ' όλα σταματήστε να την λέτε κοπέλα και κοπελιά, 11 χρονών σκατό είναι. "κοριτσάκι" "κορίτσι" ή "το μεγαλύτερο παιδάκι" είναι δεκτή ορολογία. ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ. Μετά, σημειώθηκαν οι απαιτήσεις του λαού, ο καλλιτέχνης τα φτυσε και θα ξεκινήσουμε πάλι αύριο με νέο όραμα. Επίσης μην αγχώνεστε με τριχούλες και σπυράκια γιατί θα γίνει από την αρχή έτσι κι αλλιώς. Αλλά θα σας το κάνω όπως το θέλετε από περιέργεια να δω πως θα βγει το ομαδικό όραμα. και γιουναμπομπερ σκάσε, όσο την κοιτάς χειροτερεύει, αυτό παθαίνω κι εγώ και θα ξενυχτήσω με το μπουρδέλο. 2
Unabomber Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Λοιπόν πρώτα απ' όλα σταματήστε να την λέτε κοπέλα και κοπελιά, 11 χρονών σκατό είναι. "κοριτσάκι" "κορίτσι" ή "το μεγαλύτερο παιδάκι" είναι δεκτή ορολογία. ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ. Μετά, σημειώθηκαν οι απαιτήσεις του λαού, ο καλλιτέχνης τα φτυσε και θα ξεκινήσουμε πάλι αύριο με νέο όραμα. Επίσης μην αγχώνεστε με τριχούλες και σπυράκια γιατί θα γίνει από την αρχή έτσι κι αλλιώς. Αλλά θα σας το κάνω όπως το θέλετε από περιέργεια να δω πως θα βγει το ομαδικό όραμα. και γιουναμπομπερ σκάσε, όσο την κοιτάς χειροτερεύει, αυτό παθαίνω κι εγώ και θα ξενυχτήσω με το μπουρδέλο. Ε, τωρα με εβαλες στο τρυπακι……. Αμα κατσω μπορει να σου βρω λαθος και στο λουλουδι που κραταει ο μικρος…… χαχαχαχα….
Gtr34 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Στους λάτρεις της φωτογραφίας (και όχι μόνο) προτείνω την ταινία "The Salt of the Earth". http://m.youtube.com/watch?v=OivMlWXtWpY 1
Rush13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Στο κοριτσάκι το φώς έρχεται απο αριστερά ενώ στο αγοράκι έρχεται απο δεξιά και έχει σκιά στην πλάτη του... Αυτο κάνει την φωτογραφία αφύσικη, εφόσον το mainlight ειναι απο τα αριστερά στην τελική φωτό πως γινεται το αγοράκι να έχει σκιά στην πλάτη και το main Light του να ειναι απο δεξιά ? 1
nicoc89 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 προσπαθούσα να σώσω ενα μιγάκι π είχε πέσει στο κρύο τσάγι μου κ αφου δεν έχει ζάχαρη λεω ίσως δεν κολλήσειβάζω μέσα ενα μαχαιράκι κολλάει επάνω το βγάζω έξω το φυσάω ελαφρός , πατικωμένο ούτε κουνιόταν ούτε τίποτατο φυσάω κ άλλο κ αρχίζω με ενα μικροσκοπικό φακό να του ξεκολλάω σιγά σιγά λίγο τα φτερά γιατι αυτά είχαν κολλήσει , τα πόδια δεν και το φυσάω λίγο ακόμα ,το ξεκολλάω , πέφτει στο γραφείο , σηκώνεται , τινάζει λιγο τα φτερά και πέταξε με την δευτερη προσπάθεια και έφυγε έξω (έχω ανοιχτή μπαλκονόπορτα) dat feel Ο_Ο.........................................
g_alkis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Πόσταρέ το στο φέισμπουκ θα συγκινήσεις καμιά γκόμενα 1
nicoc89 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 το πόσταρα εδώ να συγκινήσω κανα μπούστη αχα γκαλό αααααααααα?ρε ένιωσα θεός , είχα έλεγχο στην ζωή του , μπορούσα να το αφήσω να πεθάνει ή να ζήσει καμια ώρα ακόμα γιατι τώρα θα το φάει καμια νυχτερίδια νυχτιάτικα
GreekMonkey Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 προσπαθούσα να σώσω ενα μιγάκι π είχε πέσει στο κρύο τσάγι μου κ αφου δεν έχει ζάχαρη λεω ίσως δεν κολλήσει βάζω μέσα ενα μαχαιράκι κολλάει επάνω το βγάζω έξω το φυσάω ελαφρός , πατικωμένο ούτε κουνιόταν ούτε τίποτα το φυσάω κ άλλο κ αρχίζω με ενα μικροσκοπικό φακό να του ξεκολλάω σιγά σιγά λίγο τα φτερά γιατι αυτά είχαν κολλήσει , τα πόδια δεν και το φυσάω λίγο ακόμα ,το ξεκολλάω , πέφτει στο γραφείο , σηκώνεται , τινάζει λιγο τα φτερά και πέταξε με την δευτερη προσπάθεια και έφυγε έξω (έχω ανοιχτή μπαλκονόπορτα) dat feel Ο_Ο......................................... Βρίσκω σαλιγκάρι στον δρόμο. Αφού το παίζω λίγο λέω να γίνω κακός και να το κλείσω μέσα σε ένα πλαστικό ποτήρι του καφέ που βρήκα. Το έκανα αλλά μετά από 5 μέτρα που προχώρησα σκέφτηκα, κρίμα είναι μωρέ οπότε άνοικα το καπάκι και έφυγα. Κανένα feeling, γιατί αν είχα feelings σιγά να μην ασχολιόμουν με σαλιγκάρια.
frenzy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Στο κοριτσάκι το φώς έρχεται απο αριστερά ενώ στο αγοράκι έρχεται απο δεξιά και έχει σκιά στην πλάτη του... Αυτο κάνει την φωτογραφία αφύσικη, εφόσον το mainlight ειναι απο τα αριστερά στην τελική φωτό πως γινεται το αγοράκι να έχει σκιά στην πλάτη και το main Light του να ειναι απο δεξιά ? Στην τελευταία το κορίτσι έχει ένα beauty dish ακριβώς από πάνω (δες σκιές στην μύτη) και το αγόρι έχει ένα οκτα ακριβώς από πάνω (δες την σκιά από το μανίκι του στον κορμό του κι από το παντελόνι στην γάμπα). Δεν είχε άλλο φως με modeling light ήμουν. Στην αρχή είχα και στους 2 το dish αλλά επειδή ο μικρός σε μινιατούρα θα είχε θεωρητικά ένα τεράστιο φως από πάνω του δεν έβγαινε καλά. Τώρα του έβαλα ένα μεγάλο οκτα που έχω ακριβώς από πάνω (5 πόντους από το κεφάλι του) και είναι καλύτερα νομίζω. Δεν ξέρω, σκέφτομαι και να το κάνω να πέφτει μόνο στον μικρό το φως με μια μινιατούρα λάμπα από πάνω του κι η μικρή να τρώει απλά ρηφλεξιον, αλλά αυτό θα είναι τελείως διαφορετικό προτζεκτ. Εδώ δυσκολεύομαι πάντως κι υποψιάζομαι πως θέλω ακόμη μεγαλύτερο modifier/πηγή για να βγει σωστά και δεν έχω. τελευταίες αλλαγές που ζητήσατε ταλιμπαν πάω για shameless. κι επίσης για τον ρας outtake από χτες σύγκρινε τις σκιές στο playmobil με τον μποη το φως είναι ίδιο όσον αφορά την κατεύθυνση, ειδικά μετά με το οκτα που έγινε πιο σοφτ, απλά κοιτάζει ψηλά κι έχει την κούρμπα στην πλάτη που σκιάζει το φως που πέφτει από επάνω 1
nicoc89 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Βρίσκω σαλιγκάρι στον δρόμο. Αφού το παίζω λίγο λέω να γίνω κακός και να το κλείσω μέσα σε ένα πλαστικό ποτήρι του καφέ που βρήκα. Το έκανα αλλά μετά από 5 μέτρα που προχώρησα σκέφτηκα, κρίμα είναι μωρέ οπότε άνοικα το καπάκι και έφυγα. Κανένα feeling, γιατί αν είχα feelings σιγά να μην ασχολιόμουν με σαλιγκάρια. πριν χρόνια έκοβα κάτι δέντρα του 1,5+ κάτι μέτρου κ κάτι απο τον κήπο μας και όπως έκοβα με μανία κ ήταν καλοκαίρι ζαλίστηκα απο τον ήλιο και μου φευγει το τσεκούρι , εκείνη την ώρα κατέβαινε απο τα σκαλοπάτια της αυλής η μάνα μου να μου πει να το αφήσω για αργότερα να πέσει ο ήλιος , της περνάει εκατοστά απο το κεφάλι της το τσεκούρι κ σκάει με δύναμη dat feel do u even ?
tehAllantin Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 ολοι το ξερουμε monkey. Θα ήταν αβάσταχτο να ζεις στη σκιά του τρισμέγιστου νικοτς..
g_alkis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 πριν χρόνια έκοβα κάτι δέντρα του 1,5+ κάτι μέτρου κ κάτι απο τον κήπο μας και όπως έκοβα με μανία κ ήταν καλοκαίρι ζαλίστηκα απο τον ήλιο και μου φευγει το τσεκούρι , εκείνη την ώρα κατέβαινε απο τα σκαλοπάτια της αυλής η μάνα μου να μου πει να το αφήσω για αργότερα να πέσει ο ήλιος , της περνάει εκατοστά απο το κεφάλι της το τσεκούρι κ σκάει με δύναμη dat feel do u even ? Πέρασε καθόλου από τη σκέψη σου "όχι γμτ λίγο πιο δίπλα να ήταν";
Προτεινόμενες αναρτήσεις