Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

yeah sure,

επισης δοκιμασε ενα καλυτερο crop

zO4qkMr.png

και φυσικα βγαλε την τριχα που κρέμεται. 

Το κροπ μια χαρά είναι εκεί, η τρίχα τελευταία έχουμε δρόμο ακόμη. Δεν είναι οverexposed o μικρός τα λεβελς είναι ίδια. Αν μη τι άλλο είναι underexposed: Τα αυτιά είπαμε είνια κόκκινα γιατί περνάει φως από μέσα, αλλα διορθώνεται κι αυτό, τα βασικά να βρω είναι η πρόκληση. Τον έβγαλα τώρα με μεγάλο οκταμποξ  από πάνω και χωρίς φιλλ να δω αν είναι καλύτερα.

Δημοσ.

τελευταία οταν ακούω για πρώτη φορα κάποια tracks ειναι λες και κάνει κάτι click στο μυαλό μου και μπαίνει σε μυστήριο high state , οι κόρες των ματιών συστέλλονται κ διαστέλλονται απότι μ είπε άλλο άτομο που ακούγαμε μουσική κ έτυχε να το πάθω εκείνη τη στιγμή αλλα έφαγα ενα σκάλωμα και τρύπαρα για μερικά δευτερόλεπτα 
ανατριχίλα + νιώθω λες κ κάνουν σύσπαση τα φρύδια , τα αφτιά μου και το μέτωπο 

leftovers ?

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό προσπαθώ να βρω κι εγώ. Πέρα από το οτι δεν μου κολλάει στο μάτι γενικά (φωτισμός; ) δεν βλέπω τι να διορθώσω.

Προσωπικά δε ξέρω απο φώτοσοπ , αλλά ΑΝ ήξερα να το χειρίζομαι 

α) θα έσβηνα τα αγγεία απο το μάγουλο του κοριτσιού

β) θα διόρθωνα την αντίθεση που έχει το μαύρο φόντο με το λουλούδι και το κεφάλι του αγοριού .

γ) θα προσπαθούσα να μειώσω την σκιά στην πλάτη του αγοριού . Αν δεν μου έβγαινε με το φώτοσοπ , θα το ξαναέστηνα να το φωτογραφήσω .

c1f76cdd39d9e20cda6bab6cb01d09af.jpg

Στη συγκεκριμένη θα πήγαινε πολύ μπορώ να πώ ενα Mid-90's μπικίνι . Μινιμάλ Αμαζόνιο , ας πούμε .

Κατα τάλλα , ναι , άνετα μια σύμπραξη Ζαμπέτα και Μπιθικώτση .

Δημοσ.

Κατα τάλλα , ναι , άνετα μια σύμπραξη Ζαμπέτα και Μπιθικώτση .

Οι καλές πενιές.  :-D

Δημοσ.

Τα έβγαλα τα χρώματα και είδα πολύ καλύτερα τις σκιές. Θα δω αν θα ξαναμπουν. Βαηπερ έβαλα το κροπ σου αλλά σε 4/5 γιατί άλλαξα και το χέρι και το έφερα πιο κοντά να συμπίπτει με το βλέμμα καλύτερα. Έφυγε κι η τρίχα. Γατοκόριτσο ζωγράφισα τις σκιές μία μία στην παλάμη κι αντί για καπνό τα έκρυψα με ...παλάμη. Είχα βάλει έναν startrooper για οδηγό. Το οκταμποξ δούλεψε καλύτερα νομίζω.

Έχω ψιλοκαεί για  σήμερα δεν βλέπω άλλες βελτιώσεις θα αρχίσω να το χαλάω. Πείτε γνώμες να τις σημειώσω κι αύριο πάλι με καθαρό μυαλό. Θενξ πάντως είναι καλή φάση να το κάνεις με άμεσο φηντμπακ. Καλύτερα ή χειρότερα;

DSC5178_Edit_3_Edit.jpg

Δημοσ.

Τα έβγαλα τα χρώματα και είδα πολύ καλύτερα τις σκιές. Θα δω αν θα ξαναμπουν. Βαηπερ έβαλα το κροπ σου αλλά σε 4/5 γιατί άλλαξα και το χέρι και το έφερα πιο κοντά να συμπίπτει με το βλέμμα καλύτερα. Έφυγε κι η τρίχα. Γατοκόριτσο ζωγράφισα τις σκιές μία μία στην παλάμη κι αντί για καπνό τα έκρυψα με ...παλάμη. Είχα βάλει έναν startrooper για οδηγό. Το οκταμποξ δούλεψε καλύτερα νομίζω.

Έχω ψιλοκαεί για  σήμερα δεν βλέπω άλλες βελτιώσεις θα αρχίσω να το χαλάω. Πείτε γνώμες να τις σημειώσω κι αύριο πάλι με καθαρό μυαλό. Θενξ πάντως είναι καλή φάση να το κάνεις με άμεσο φηντμπακ. Καλύτερα ή χειρότερα;

DSC5178_Edit_3_Edit.jpg

Μετα γιατι ειμαι φαν του b/w ....... χαχαχαχα!!!! :-D

Παλι κατι τριχουλες ξεμπαρκες φαινονται..... :P

• Moderators
Δημοσ.

DSC5178_Edit_3_Edit.jpg

Καλυτερα!

Αλλα αμα σου πω να κανεις το λελουδο πιο κοκκινο (οπως ηταν στην αρχη δηλ.) θα με κραξεις. Καθαρα υποκειμενικη εικαστικη αισθητικη.

Δημοσ.

DSC5178_Edit_3_Edit.jpg

δεν μου αρεσει το texture στο προσωπο της. Ριξε ενα airbrush για να ειναι creamy [ετσι οπως ειναι και ο μικρος].

Επισης, πρεπει να ξεκινησω να δουλευω photoshop (σγα-σγα) 

• Moderators
Δημοσ.

Επισης κατω απο το πηγουνι την κοπελας εκεινο που αχνοφαινεται, εξαφανισε το..... :ph34r: :-D

To μαλλι? 

Πες μου πως περιεγραψες το μαλλι ετσι :lol:

• Like 2
Δημοσ.

To μαλλι? 

Πες μου πως περιεγραψες το μαλλι ετσι :lol:

Απο κινητο ειμαι ρε συ, και δεν πολυκαταλαβα τι ειναι.....

αν ειναι το μαλλι, τοτε ναι το μαλλι...... :-D :-D :-D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...