frenzy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Αυτό προσπαθώ να βρω κι εγώ. Πέρα από το οτι δεν μου κολλάει στο μάτι γενικά (φωτισμός; ) δεν βλέπω τι να διορθώσω.
viper2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Βάλε καμία λευκή κάρτα για να μειώσεις τις σκιές στην πλάτη του μικρού; 1
gatokoritso Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 φαινεται 2d χαλκομανία.χρειαζεται βαθος και δεν το δίνεις σωστα γιατι η σκιαση χανεται στο σκουρο φοντο.αλλαξε φοντο χαμηλωσε το φωτισμό στο χερι της κοπελιας βαλε πιο πολυ σκια στα ποδια για αρχη.επισης το χερι της κοπελιας ειναι ποιο blurry απο το παιδι.πω νταξει θελει πολυ δουλεια...σταματω γιατι θα γραψω σεντονι.. 1
Gtr34 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ο φωτισμός στο μάγουλο της κοπέλας νομίζω ότι είναι πιο έντονος απ' ότι πρέπει. Υπόψιν, δεν έχω γνώσεις φωτογραφίας και το γούστο μου είναι ότι να ναι. 1
frenzy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Βάλε καμία λευκή κάρτα για να μειώσεις τις σκιές στην πλάτη του μικρού; Εχω ήδη softbox από πίσω και τις ανέβασα τις σκιές γιατί φώτιζε περισσότερο. Θα κάνω όμως μια δοκιμή. φαινεται 2d χαλκομανία.χρειαζεται βαθος και δεν το δίνεις σωστα γιατι η σκιαση χανεται στο σκουρο φοντο.αλλαξε φοντο χαμηλωσε το φωτισμό στο χερι της κοπελιας βαλε πιο πολυ σκια στα ποδια για αρχη.επισης το χερι της κοπελιας ειναι ποιο blurry απο το παιδι.πω νταξει θελει πολυ δουλεια...σταματω γιατι θα γραψω σεντονι.. Αυτό βλέπω κι εγώ, χαλκομανία. η σκιαση χανεται στο σκουρο φοντο Η σκίαση του παιδιού στο χέρι ή η σκίαση γενικώς; (φαντάζομαι το δεύτερο) βαλε πιο πολυ σκια στα ποδια για αρχη Τώρα εννοείς νομίζω να πέφτει σκιά του παιδιού στην παλάμη γύρω στα πόδια. επισης το χερι της κοπελιας ειναι ποιο blurry απο το παιδι Γαμωτο αυτό το είχα προβλέψει και το φοκους το είχα κάνει στο χέρι. Εκτός αν κοιτάς κάτι ψιλολεπτομέρειες στα πόδια που άφησα έτσι γιατί με χάλαγε το υπόλοιπο κι ήθελα να σας ρωτήσω. πω νταξει θελει πολυ δουλεια...σταματω γιατι θα γραψω σεντονι. Όχι πες ρε συ βοηθάς πολύ, κολλάω αν το βλέπω πολύ και μετά δεν βλέπω πράγματα που ίσως φαίνονται πιο εύκολα εκ πρώτης όψης. Κάτι άλλο που με απασχολεί ας πούμε είναι μήπως πρέπει να αλλάξω το φως τελείως στον μικρό. Θεωρητικά θα φωτίζεται από μια τεράστια πηγή οπότε σκέφτομαι να του ρίξω περισσότερο μεγάλο φως και πιο κοντά. Ο φωτισμός στο μάγουλο της κοπέλας νομίζω ότι είναι πιο έντονος απ' ότι πρέπει. Υπόψιν, δεν έχω γνώσεις φωτογραφίας και το γούστο μου είναι ότι να ναι. Όλες οι γνώμες βοηθούν. Όντως το φως είναι πιο σοφτ στην μικρή και πιο σκληρό στον μικρό. Θα έπρεπε να είναι το αντίθετο.
viper2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Εχω ήδη softbox από πίσω και τις ανέβασα τις σκιές γιατί φώτιζε περισσότερο. Θα κάνω όμως μια δοκιμή. Αυτό βλέπω κι εγώ, χαλκομανία. Η σκίαση του παιδιού στο χέρι ή η σκίαση γενικώς; (φαντάζομαι το δεύτερο) Τώρα εννοείς νομίζω να πέφτει σκιά του παιδιού στην παλάμη γύρω στα πόδια. Γαμωτο αυτό το είχα προβλέψει και το φοκους το είχα κάνει στο χέρι. Εκτός αν κοιτάς κάτι ψιλολεπτομέρειες στα πόδια που άφησα έτσι γιατί με χάλαγε το υπόλοιπο κι ήθελα να σας ρωτήσω. Όχι πες ρε συ βοηθάς πολύ, κολλάω αν το βλέπω πολύ και μετά δεν βλέπω πράγματα που ίσως φαίνονται πιο εύκολα εκ πρώτης όψης. Κάτι άλλο που με απασχολεί ας πούμε είναι μήπως πρέπει να αλλάξω το φως τελείως στον μικρό. Θεωρητικά θα φωτίζεται από μια τεράστια πηγή οπότε σκέφτομαι να του ρίξω περισσότερο μεγάλο φως και πιο κοντά. Όλες οι γνώμες βοηθούν. Όντως το φως είναι πιο σοφτ στην μικρή και πιο σκληρό στον μικρό. Θα έπρεπε να είναι το αντίθετο. + οτι το effect ειναι πιο creamy στην μικρη ενω στον μπεμπη ειναι overexposed σε σημειο που βλεπω περιεργα χρωματα στο αυτι του. επισης i joined the mirrorless musturdrace Σπερες
frenzy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 + οτι το effect ειναι πιο creamy στην μικρη ενω στον μπεμπη ειναι overexposed σε σημειο που βλεπω περιεργα χρωματα στο αυτι του. Έχουν ακριβώς το ίδιο φως ένα beauty dish κι ένα softbox ρυθμισμένα ίδια αλλά ο παπάρας δεν το κατέβασα το dish για τον μικρό και βγήκε πιο χαρντ. Το αυτί το καίμε κάθε φορά, είναι αυτιάγκουρας.
gatokoritso Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Χμμ ιδέα!θα μπορούσες να επεξεργαστεις το πιτσιρικά να εμφανίζετε σαν μικρό τζίνι.ποδια χαμένα στο καπνό που να μειώνεται σταδιακά μέχρι τη μέση. Ακούγεται κάπως αλλά έτσι θα βοήθησει να δώσεις και τρισδιάστατο εφέ μιας και θα τον περιτριγυρισει ο καπνός. 2
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Επίσης το αριστερό πόδι του μικρού πατάει πάνω στην ρυτίδα του χεριού και δείχνει αφύσικο να στέκεται εκεί 1
viper2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Έχουν ακριβώς το ίδιο φως ένα beauty dish κι ένα softbox ρυθμισμένα ίδια αλλά ο παπάρας δεν το κατέβασα το dish για τον μικρό και βγήκε πιο χαρντ. Το αυτί το καίμε κάθε φορά, είναι αυτιάγκουρας. yeah sure, επισης δοκιμασε ενα καλυτερο crop και φυσικα βγαλε την τριχα που κρέμεται. 1
linkin Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Που θες να ξέρω; Χαριτολογωντας το ειπα αγαπητε, δεν περιμενα να εχεις δει το συνολο της gay πορνογραφιας του Πετρακη!
revolver1990 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Τρίλοφε..το παλιό account δεν έχει φάει ban. Επίσης,Frenzy λεβεντόπαιδο πάρε ιδέες. NSFW Proceed with caution etc 7
viper2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Τρίλοφε..το παλιό account δεν έχει φάει ban. Επίσης,Frenzy λεβεντόπαιδο πάρε ιδέες. NSFW Proceed with caution etc μια χαρα edit προσπαθω να κανω peer review σε ανθρωπους που δεν ξερουν καλα αγγλικα. #Δευτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις