Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Να μας πεις Thresh σε ποσες απο αυτες τις 2583 τον ετρωγε!! Που θες να ξέρω; 2
Gtr34 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Γιατί ακούγεται ένα τρίξιμο όταν σέρνω τον κερσορα με επιλογή στο φωτοσοπι; Είτε μασκάρω, είτε σκιάζω ακούω ένα τρίξιμο από το ηχείο. Καινούργιο είναι αυτό κανα 2 μέρες τώρα. ΣΚΟΥΖΕΙ Ο ΚΕΡΣΟΡΑΣ. Έχεις αναβαθμίσει τους οδηγούς της κάρτας γραφικών η το φωτοσοπ τελευταία ;
GreekMonkey Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ωραίο καιρό θα έχει όλη την βδομάδα. Έτσι να γουστάρουμε γαμώ(*)&*()^)&(*%$^#&^%*&(^*()&_)&*(%^$#^%*%* 1
*nenya* Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Καλημέρα. Δευτέρα και σκατόκαιρος. Μμμμμμ λαμπρά
viper2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Αφού ρε μλκ δημοσιε του taxisnet, μου εχεις κλειδώσει τον λογαριασμό. Γιατι στην συνέχεια με ρωτάς να μπω στον λογαριασμό για να σου στείλω message; Γιατι τους πληρωνουνε αυτούς τους ανθρώπους; Μέρες;
frenzy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Έχεις αναβαθμίσει τους οδηγούς της κάρτας γραφικών η το φωτοσοπ τελευταία ; Ναι, κάρτα γραφικών, λες να είναι αυτό;
Gtr34 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ναι, κάρτα γραφικών, λες να είναι αυτό; Ίσως είναι αυτό. Δούλεψε το Photoshop χωρίς driver (uninstall).Αν δεν παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα, τότε υπάρχει θέμα με τον driver η πιο σπάνια, με την κάρτα γραφικών. Επίσης, βεβαιώσου οτι το photoshop είναι ενημερωμένο. 1
Unabomber Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Τι ηλιος ειναι αυτος ρεεεε..... Μια σπηλια να κρυφτω.....
revolver1990 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Progressive <3 Καλημέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερες 1
MT60RS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 οταν ήμουν μικρός με είχαν δει πολλοί να φαπ φαπ , απο την κόρη της γειτόνισσας μέχρι μια καθηγήτρια , αλλα οι δικοί μου ποτέ , πάντα ή περίμενα να νυχτώσει ή κλείδωνα :"3 πολυυυυυυυ πολυ μικρός που δεν είχαμε ούτε internet στα σπίτια μας κλπ έπαιρνα περιοδικά Zaping και χανόμουν στην ταράτσα , στο κλιμακοστάσιο :"3 ts = tραβελοs ? ωραιες εποχες... τηλεραμα Μενεγακη μπουτια και αγιος ο Θεος... Σε καρφωνει ναι σε καρφωνει ναι σε καρφωνει ναι με καρφωνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τον καρφωνεις οχι τον καρφωνεις οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι φερε ενα τσιγαρο. ισοτιμια στη σχεση, δεν γινεται μονο ο ενας να καμει τη δυσκολη δουλεια. Θα πρεπει ομως και εμεις να τις καθοδηγουμε για να βρισκουν τον προστατη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις