TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 ωπα βυζαντινος φιλαθλος?κυριε καθηγητα εσεις? Πάντα ήμουν ένθερμος υποστηρικτής, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;;
viper2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Πωπω ρε σεις, σβήσανε το θέμα με το "θες να κάνουμε σεξ;" Ούτε αυτο πρόλαβα; :sniff:
whodatinsomniaK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 ήταν το θέμα με τις φωτογραφίες των μελών... Έχω να μπω 2 μέρες, είχα 15 Likes και όλα ήταν σε εκείνο το θέμα που εμφανίζεται διεγραμμένο. πιθανόν να είμαι και η αφορμή που κλειδώθηκε... Σχολίαζα τον "γάβρο θες να κάνουμε σεξ"... Α ναι, αγόρια από εδώ και μπρος αν θέτε να την πέσετε σε κάποια, μία είναι η ατάκα: "θες να κάνουμε σεξ;" Ούτε καλησπέρα δε θα λέτε.-
revolver1990 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Tι ειναι αυτα τα tsm και bbw ρε ψηλε, εγω δεν ξερω απ' αυτα. Πολύ στο ντούκου πέρασε αυτό...... Τελικά τι βλέπουν οι Mods? Ξέρουμε ότι βλέπουν την ip μας,λογικά τίποτα χρόνο παραμονής στο site,ποια θέματα έχουμε δει αναλυτικά και ίσως να βλέπουν και τα Pm?
slipknot Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 πιθανόν να είμαι και η αφορμή που κλειδώθηκε... Όχι, δεν ήσουν. Το συμβάν πάντως, που από 'δω και πέρα θα μείνει γνωστό ως 'Ημέρα 0', προκάλεσε σίγουρα αλυσιδωτές αντιδράσεις και υπεράριθμο butthurt. Τώρα καταλαβαίνω πόσο μουδιασμένοι ένιωσαν οι Αμερικάνοι μετά την 9/11. 1
Adon1s Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Εν τω μεταξύ εκείνο το θρεντ πριν κανα μήνα με φάνηκε πολύ βαρετό , διάφοροι βάζαν φώτοζ και αυτό ήταν ολο . Κάποια στιγμή καμια χρήστρια έβαζε καμια φώτο της και ήταν 5-6 που σαλιαρίζαν , ε και μετά ξανά παγωμάρα . Που να φανταστώ οτι εκτροχιάστηκε το θέμα . Υπάρχει νεκροταφείο διεγραμμένων μηνυμάτων ;
whodatinsomniaK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 δε θυμάμαι ούτε καν πως είναι ο τίτλος να το ψάξω στην cache του google.
nicoc89 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 βασικά εγώ έβαλα φωτογραφία κ μετά έβαλε το κορίτσι για pc με αφορμή τη δικιά μου και μετά λύσσαξαν λίγο άντρες και γυναίκες , δεν ηταν μόνο για το κορίτσι για pc οι αντιδράσεις ... απλά δεν το παραδεχόντουσαν , εμείς οι άντρες το λέμε χύμα είμαι και ειναι αρκετά hot για να ξεσπάσουν αντιδράσεις 1
Adon1s Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 βασικά εγώ έβαλα φωτογραφία κ μετά έβαλε το κορίτσι για pc με αφορμή τη δικιά μου και μετά λύσσαξαν λίγο άντρες και γυναίκες , δεν ηταν μόνο για το κορίτσι για pc οι αντιδράσεις ... απλά δεν το παραδεχόντουσαν , εμείς οι άντρες το λέμε χύμα είμαι και ειναι αρκετά hot για να ξεσπάσουν αντιδράσεις Και στην Κύπρο έτσι το λένε , θυμάμαι χαρακτηριστικά μια συμφοιτήτρια κύπρια που πέθανε να γελάει όταν της είπα οτι θα έπαιρνα παγωτό χύμα για το σπίτι . 1
nicoc89 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 και εμείς έτσι το λέμε αλλα δεν παίρνω γιατι έχει κρυσταλλάκια
Adon1s Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 και εμείς έτσι το λέμε αλλα δεν παίρνω γιατι έχει κρυσταλλάκια στο 4ο έτος έμαθα τον εναλλακτικό προσδιορισμό "φλόκια"
whodatinsomniaK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Όχι, δεν ήσουν. Το συμβάν πάντως, που από 'δω και πέρα θα μείνει γνωστό ως 'Ημέρα 0', προκάλεσε σίγουρα αλυσιδωτές αντιδράσεις και υπεράριθμο butthurt. Τώρα καταλαβαίνω πόσο μουδιασμένοι ένιωσαν οι Αμερικάνοι μετά την 9/11. Τοτε δεν έχω ιδέα ποιος το μπουρλοτιασε το θέμα...
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Να χαμε λιγο παγωτο.. Godamnit η Μαρμότα είναι πάλι εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις