Pa0ki Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Πρεπει να παω να παρω κουστουμι για τον γαμο συντομα. Εχω ψηθει απιστευτα να παω να νοικιασω για 2 μερες κανα τετοιο ισα να το δειξω στην γυναικα να παθει κανα σοκ να γουσταρουμε. Ερωτηση, που μπορω να βρω ενα τετοιο να νοικιασω? To γαλαζιο θελω! http://www.ebay.com/itm/Dumb-and-Dumber-Fancy-Dress-Mens-Comedy-Tuxedo-Suit-Film-Movie-Outfit-/111377052113?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item19ee96f1d1
slipknot Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 βλέπω σε όλες τις φώτο φράντζα ο τράβελος σου σλιπνοτ,βέβαια πως αλλιως να κρύψει το αντρικό μετωπιαίο οστό Σημαντική διαπίστωση καθώς αποδεικνύεται πρακτικά ότι μπορεί να γεννήθηκε άντρας, αλλά είναι πράγματι γυναίκα στη ψυχή. Εδώ σκεφτείτε πως εφαρμόζουν Lynchική φωτογραφία για να κρύψουν τα περιττά κιλά ή χρησιμοποιούν makeup για να κρύψουν το καλικαντζαρίσιο σύνολο, στο κούρεμα θα κόλλαγαν; Το οποίο λέγεται bangs ή αφέλειες, θα μιλάμε σωστά-αντρίκεια
Valerie_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 dude να τη βράσω τη γυναικεία ψυχή η τύπισα έχει παπάρι. proceed with caution http://4.bp.blogspot.com/-qpcV-tOFaTw/TqMEYbmtDeI/AAAAAAAAADI/6OFcPMtBJyA/s1600/huge-cock-shemale.jpg
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Σε έχει πιάσει ποτέ σε φάση φαπ-φαπ; οταν ήμουν μικρός με είχαν δει πολλοί να φαπ φαπ , απο την κόρη της γειτόνισσας μέχρι μια καθηγήτρια , αλλα οι δικοί μου ποτέ , πάντα ή περίμενα να νυχτώσει ή κλείδωνα :"3 πολυυυυυυυ πολυ μικρός που δεν είχαμε ούτε internet στα σπίτια μας κλπ έπαιρνα περιοδικά Zaping και χανόμουν στην ταράτσα , στο κλιμακοστάσιο :"3 ts την βγάζει το google images ts = tραβελοs ?
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Σε έχει πιάσει ποτέ σε φάση φαπ-φαπ; Aφού όλη την ώρα φαπ-φαπ είναι δυνατόν να μην..?
g_alkis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 οταν ήμουν μικρός με είχαν δει πολλοί να φαπ φαπ , απο την κόρη της γειτόνισσας μέχρι μια καθηγήτρια , αλλα οι δικοί μου ποτέ , πάντα ή περίμενα να νυχτώσει ή κλείδωνα :"3 πολυυυυυυυ πολυ μικρός που δεν είχαμε ούτε internet στα σπίτια μας κλπ έπαιρνα περιοδικά Zaping και χανόμουν στην ταράτσα , στο κλιμακοστάσιο :"3 ts = tραβελοs ? Αυτές που σε είδαν πως αντέδρασαν;
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Αυτές που σε είδαν πως αντέδρασαν; η κόρη της γειτόνισσας με κοίταγε για ώρα απο το μπαλκόνι της που έβλεπε στο δωμάτιο μου , δεν ξέρω πόσο , ήμουν ξάπλα στο κρεβάτι και κοίταζα μια αφίσα η δασκάλα έστειλε στον διευθυντή αλλα δεν πήγα , είχα φύγει απ το σχολείο κ πήγα και έπαιζα super mario :"(
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 dude να τη βράσω τη γυναικεία ψυχή η τύπισα έχει παπάρι. proceed with caution http://4.bp.blogspot.com/-qpcV-tOFaTw/TqMEYbmtDeI/AAAAAAAAADI/6OFcPMtBJyA/s1600/huge-cock-shemale.jpg αμα δεν το είχε το πουλι θα ηταν σαν γυναίκα
g_alkis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 η κόρη της γειτόνισσας με κοίταγε για ώρα απο το μπαλκόνι της που έβλεπε στο δωμάτιο μου , δεν ξέρω πόσο , ήμουν ξάπλα στο κρεβάτι και κοίταζα μια αφίσα η δασκάλα έστειλε στον διευθυντή αλλα δεν πήγα , είχα φύγει απ το σχολείο κ πήγα και έπαιζα super mario :"( Η κόρη της γειτόνισσας τι ηλικίας ήταν, έχει φέισμπουκ, σου μίλησε από τότε;
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Η κόρη της γειτόνισσας τι ηλικίας ήταν, έχει φέισμπουκ, σου μίλησε από τότε; με περνούσε 8 χρόνια , δεν την είχα βρει facebook κάνοντας το τυπικό stalking μου και δεν μου μίλαγε απο τότε , ντρεπόταν για αυτό που κρυφοκοίταζε μάλλον δεν την λες κ ωραία ... τώρα δεν μένει εδώ , είχε πάει Αθήνα για σπουδές φαντάσου να βλέπει τι λεω τώρα χαχαχαχα και θα θυμάται το πουλιμ :"3
Προτεινόμενες αναρτήσεις