Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κατερινιώ, δεν ξέρω αν διαβάζεις, αλλά μην τη πέσεις σε κανέναν απο δω μέσα, θα φας τόσες χυλόπιτες που θα έχουν καούρες μέχρι και τα δισέγγονά σου.  :P

• Like 6
Δημοσ.

Μωρέ η ομορφιά πέρα κάποιων εξαιρέσεων είναι κάτι απόλυτα υποκειμενικό και δεν χωράει αντίλογος. Διότι η απάντηση θα είναι άμεση και αφοπλιστική "ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ!"
Αλλά γέλασα (με την καλή την έννοια), γιατι έκανα εικόνα τη Στικούδη και τη κάθε Στικούδη να κυνηγάει Ινσόμνιακ χρήστες και μεις να τρέχουμε φωνάζοντας "ΠΙΣΩ ΚΑΜΠΙΑ" , "ΔΕΝ ΤΣΙΤΣΙΔΩΝΟΜΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ 5657" κλπ...

• Like 14
Δημοσ.

Παρέλαβα τα καινούργια μου γαμάτα ακουστικά για το κινητό και τα κάνω test drive ακούγοντας Blind Guardian και πίνοντας φραπεδιά στη βεράντα.

Good times!

• Like 3
Δημοσ.

Παρέλαβα τα καινούργια μου γαμάτα ακουστικά για το κινητό και τα κάνω test drive ακούγοντας Blind Guardian και πίνοντας φραπεδιά στη βεράντα.

Good times!

Τά'στρωσες κάνα πεντάωρο να παίζουν μόνα τους ρε πάρσι, ή βιαζόσουν για τη στιγμή με το φραπεδέλι;

Δημοσ.

Τά'στρωσες κάνα πεντάωρο να παίζουν μόνα τους ρε πάρσι, ή βιαζόσουν για τη στιγμή με το φραπεδέλι;

Πρώτη φορά τ' ακούω!

Δημοσ.

Ναι, είναι αλήθεια. Τα ακουστικά του υπολογιστή μου μετά απο καμιά εβδομάδα ακούγοταν πολύ καλύτερα. Και δεν ήταν επειδή τα συνήθισα γιατί έτσι και αλλιώς δεν τα φόραγα, έπαιζα bf4 και επειδή με πόναγε το κεφάλι μετά απο τόση ώρα πιστολίδια τα άφηνα  στο γραφειό να σκούζουνε μόνα τους σαν ηχεία.

Δημοσ.

Ποιότητα στο insomnia. Δεν καθόμαστε σε οποίες και οποίες και τα σχετικά.

Ειναι μερικες γυναικες που ειναι πολυ ωραιες αλλα αυτο που σου βγαζουν ειναι να τις σπασεις στο ξυλο

Δημοσ.

Ξυπνάω στις 12. Σηκώνομαι, τρώω. Και ξανα ύπνος μέχρι τώρα. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Πως τα καταφέρνεται ρε νορμαλ άθνρωοποι και ξυπνάτε νωρίς και κοιμάστε νωρίς και τρώτε νωρίς. ΘΕΛΩ, μα δεν μπορω. :-(

Get a job και θα σου πω εγώ μετά, θα στρώσει από μόνο του. Και θα νυστάζεις κιόλας απ τις 12. Ή πάρε κανένα μυοχαλαρωτικό να σου πω εγώ  #zombieallday

Κατερινιώ, δεν ξέρω αν διαβάζεις, αλλά μην τη πέσεις σε κανέναν απο δω μέσα, θα φας τόσες χυλόπιτες που θα έχουν καούρες μέχρι και τα δισέγγονά σου.  :P

Αν τους τραγουδήσει πριν, δεν είναι απίθανο! χα χα χα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...