Valerie_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 νταξ να σας πειράξω ήθελα , όπως τσουβαλιάζετε εσείς πως μας αρέσουν οι σφίχτηδες κλπ κλπ 2
ANHLIKOS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Κατερινιώ, δεν ξέρω αν διαβάζεις, αλλά μην τη πέσεις σε κανέναν απο δω μέσα, θα φας τόσες χυλόπιτες που θα έχουν καούρες μέχρι και τα δισέγγονά σου. 6
Valerie_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 άσε τον κόσμο θέλει ποιοτικές γκόμενες εσύ είσαι ρηχός 2
kuzko21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 δηλαδη η στικουδη ειναι σκυλοφατσα... 3/3 δεν την χλατσωναν. χμ.
ANHLIKOS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μωρέ η ομορφιά πέρα κάποιων εξαιρέσεων είναι κάτι απόλυτα υποκειμενικό και δεν χωράει αντίλογος. Διότι η απάντηση θα είναι άμεση και αφοπλιστική "ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ!"Αλλά γέλασα (με την καλή την έννοια), γιατι έκανα εικόνα τη Στικούδη και τη κάθε Στικούδη να κυνηγάει Ινσόμνιακ χρήστες και μεις να τρέχουμε φωνάζοντας "ΠΙΣΩ ΚΑΜΠΙΑ" , "ΔΕΝ ΤΣΙΤΣΙΔΩΝΟΜΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ 5657" κλπ... 14
parsifal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Παρέλαβα τα καινούργια μου γαμάτα ακουστικά για το κινητό και τα κάνω test drive ακούγοντας Blind Guardian και πίνοντας φραπεδιά στη βεράντα. Good times! 3
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ποιότητα στο insomnia. Δεν καθόμαστε σε οποίες και οποίες και τα σχετικά. 7
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Παρέλαβα τα καινούργια μου γαμάτα ακουστικά για το κινητό και τα κάνω test drive ακούγοντας Blind Guardian και πίνοντας φραπεδιά στη βεράντα. Good times! Τά'στρωσες κάνα πεντάωρο να παίζουν μόνα τους ρε πάρσι, ή βιαζόσουν για τη στιγμή με το φραπεδέλι;
slevinkelevra Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 "ΔΕΝ ΤΣΙΤΣΙΔΩΝΟΜΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ 5657" lolz
parsifal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Τά'στρωσες κάνα πεντάωρο να παίζουν μόνα τους ρε πάρσι, ή βιαζόσουν για τη στιγμή με το φραπεδέλι; Πρώτη φορά τ' ακούω!
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Πρώτη φορά τ' ακούω! Ε, ναι. Έτσι λένε πρέπει σε ηχεία/ακουστικά κ.λπ. Όχι ότι εγώ το έχω κάνει ποτέ.
Silverage Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ναι, είναι αλήθεια. Τα ακουστικά του υπολογιστή μου μετά απο καμιά εβδομάδα ακούγοταν πολύ καλύτερα. Και δεν ήταν επειδή τα συνήθισα γιατί έτσι και αλλιώς δεν τα φόραγα, έπαιζα bf4 και επειδή με πόναγε το κεφάλι μετά απο τόση ώρα πιστολίδια τα άφηνα στο γραφειό να σκούζουνε μόνα τους σαν ηχεία.
Anorymous Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ποιότητα στο insomnia. Δεν καθόμαστε σε οποίες και οποίες και τα σχετικά. Ειναι μερικες γυναικες που ειναι πολυ ωραιες αλλα αυτο που σου βγαζουν ειναι να τις σπασεις στο ξυλο
katiepie Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ξυπνάω στις 12. Σηκώνομαι, τρώω. Και ξανα ύπνος μέχρι τώρα. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Πως τα καταφέρνεται ρε νορμαλ άθνρωοποι και ξυπνάτε νωρίς και κοιμάστε νωρίς και τρώτε νωρίς. ΘΕΛΩ, μα δεν μπορω. Get a job και θα σου πω εγώ μετά, θα στρώσει από μόνο του. Και θα νυστάζεις κιόλας απ τις 12. Ή πάρε κανένα μυοχαλαρωτικό να σου πω εγώ #zombieallday Κατερινιώ, δεν ξέρω αν διαβάζεις, αλλά μην τη πέσεις σε κανέναν απο δω μέσα, θα φας τόσες χυλόπιτες που θα έχουν καούρες μέχρι και τα δισέγγονά σου. Αν τους τραγουδήσει πριν, δεν είναι απίθανο! χα χα χα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις