Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, και όχι τα τρανς λιπαρά. Γράφτο.

Λίνκην..  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι, γιατί; Εσύ όχι; Gay είσαι;

την googlαρα , αυτή ειναι ?

r4RBKkK.jpg

ειναι gay αν σου σηκώθηκε με αυτή την φωτογραφία ? με τις άλλες δεν σάλεψε 

Δημοσ.

αρχίζω να πιστευω πως η μάνα μου έχει βάλει spyware στο pc μου και παρακολουθεί κάπως 
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που έχω ανοίξει να δω κάτι τέτοιο^ να μπουκάρει να μου δώσει τα ρούχα μου που στέγνωσαν 
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Δημοσ.

βλέπω σε όλες τις φώτο φράντζα ο τράβελος σου σλιπνοτ,βέβαια πως αλλιως να κρύψει το αντρικό μετωπιαίο οστό :P

Δημοσ.

βλέπω σε όλες τις φώτο φράντζα ο τράβελος σου σλιπνοτ,βέβαια πως αλλιως να κρύψει το αντρικό μετωπιαίο οστό :P

αυτή που έβαλα εγώ με αρέσει , τελικά άντρας ειναι η γυναίκα? πεσμ ρε βάλιερη συ θα ξέρεις σα γυναίκα κόβει το ματ σου 

Δημοσ.

Πρεπει να παω να παρω κουστουμι για τον γαμο συντομα. Εχω ψηθει απιστευτα να παω να νοικιασω για 2 μερες κανα τετοιο ισα να το δειξω στην γυναικα να παθει κανα σοκ να γουσταρουμε. Ερωτηση, που μπορω να βρω ενα τετοιο να νοικιασω?

1395346699297

To γαλαζιο θελω!

Δημοσ.

αρχίζω να πιστευω πως η μάνα μου έχει βάλει spyware στο pc μου και παρακολουθεί κάπως 

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που έχω ανοίξει να δω κάτι τέτοιο^ να μπουκάρει να μου δώσει τα ρούχα μου που στέγνωσαν 

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Σε έχει πιάσει ποτέ σε φάση φαπ-φαπ;

Δημοσ.

αυτή που έβαλα εγώ με αρέσει , τελικά άντρας ειναι η γυναίκα? πεσμ ρε βάλιερη συ θα ξέρεις σα γυναίκα κόβει το ματ σου 

ts την βγάζει το google images

Δημοσ.

Σκεψου και το ενδεχομενο να σε τρολαρουν.

Αν οχι, παρτους μια βολτα για reality check στα σωστα τα μερη να δουν πως ειναι τα real life τρανακια και μετα θα επιστρεψουν στα lex the impaler και barely legal.

Ο ένας ίσως...ο άλλος όμως γουστάρει περίεργες φάσεις.

Που να τους πάω στα Χανιά...μόνο την Χειλουδάκη έχουμε. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...