TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Και ναι είναι άλλος,είμαστε 4 άτομα που κάνουμε παρέα...δεν τους το έχω πει.Δεν με νοιάζουν οι προτιμήσεις τους εφόσον δεν επηρεάζουν την φιλία μας αλλά με ενοχλεί το ότι δεν μου το έχουν πει. Μεταξύ σοβαρού και αστείου Λες να παρασύρει ο ένας τον άλλο? Σε παίρνει και για θρεντ να το συζητήσουμε εκτενώς να πάρεις κι άλλες γνώμες, είναι και Κυριακή, θα μου πεις μετά θα νομίζουν ότι τρολλάρεις οπότε καλύτερα καθημερινή εκτός από Παρασκευή.
*nenya* Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 τι ειναι τρανι;;;; http://www.urbandictionary.com/define.php?term=trannie
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 ο τρανσέξουαλ που έχει πειραγμένο το πουλί του για να γίνει αιδό , ήταν άντρας και του το κόβουν και ανοίγουν μια τρύπα, παίρνει ορμόνες για να βγάλει βυζιά διογκώνοντας τον αδένα στις ρώγες και κατεβάζουν και γάλα λέει νομίζω τραννι ειναι οταν εγχειριστεί όχι πριν
Pa0ki Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 παίρνει ορμόνες για να βγάλει βυζιά διογκώνοντας τον αδένα στις ρώγες και κατεβάζουν και γάλα λέει Οι γυναίκες δε μπορούν να πάρουν τέτοιες ορμόνες για να μεγαλώσουν τα βυζγιά τους? Γιατί βάζουν σιλικόνη?
AntiCambeR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Τρανς λιπαρα,Τρανς ανθρωποι και trance μουσικη. Εχουμε απ'ολα.
slipknot Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ή έχεις αρκετούς φίλους που γουστάρουν trannies, ή έχεις το σύνδρομο μπλου πάνθερ να επαναλαμβάνεις κάτι που έχεις ξαναπεί. Μπράβο ρε, αυτό θα έγραφα μόλις. Τελικά είσαι κι εσύ mildly αυτιστικός ε, δίνεις σημασία στη λεπτομέρεια. Και το OOT είναι Μέρα της Μαρμότας, κάθε τόσο τα ίδια. H Bailey Jay είναι 10 φορές καλύτερη απ' όλες τις insomniacs μαζεμένες
linkin Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Και ναι είναι άλλος,είμαστε 4 άτομα που κάνουμε παρέα...δεν τους το έχω πει.Δεν με νοιάζουν οι προτιμήσεις τους εφόσον δεν επηρεάζουν την φιλία μας αλλά με ενοχλεί το ότι δεν μου το έχουν πει. Μεταξύ σοβαρού και αστείου Λες να παρασύρει ο ένας τον άλλο? Σκεψου και το ενδεχομενο να σε τρολαρουν. Αν οχι, παρτους μια βολτα για reality check στα σωστα τα μερη να δουν πως ειναι τα real life τρανακια και μετα θα επιστρεψουν στα lex the impaler και barely legal. Μπράβο ρε, αυτό θα έγραφα μόλις. Τελικά είσαι κι εσύ mildly αυτιστικός ε, δίνεις σημασία στη λεπτομέρεια. Και το OOT είναι Μέρα της Μαρμότας, κάθε τόσο τα ίδια. H Bailey Jay είναι 10 φορές καλύτερη απ' όλες τις insomniacs μαζεμένες "mildly"
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 δίνεις σημασία στη λεπτομέρεια. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, και όχι τα τρανς λιπαρά. Γράφτο. Λίνκην..
Adon1s Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Κρατάνε λέει και κανα νεύρο απο την βάλανο ωστε μετά το κόψιμο του πουλιού να φτιάξουν μια λειτουργική κληρωτίδα με αισθητικότητα για να το έχουν σεξουαλικό όργανο .
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Οι γυναίκες δε μπορούν να πάρουν τέτοιες ορμόνες για να μεγαλώσουν τα βυζγιά τους? Γιατί βάζουν σιλικόνη? όχι, οι τρανσέξουαλ αντρες δεν μεγαλώνουν τα βυζιά τους , αποκτούν βυζιά , οι γυναίκες έχουν ήδη
parlapipas25 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 H Bailey Jay είναι 10 φορές καλύτερη απ' όλες τις insomniacs μαζεμένες Tης τον εδινες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις