Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ναι είναι άλλος,είμαστε 4 άτομα που κάνουμε παρέα...δεν τους το έχω πει.Δεν με νοιάζουν οι προτιμήσεις τους εφόσον δεν επηρεάζουν την φιλία μας αλλά με ενοχλεί το ότι δεν μου το έχουν πει.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου

Λες να παρασύρει ο ένας τον άλλο?

Σε παίρνει και για θρεντ να το συζητήσουμε εκτενώς να πάρεις κι άλλες γνώμες, είναι και Κυριακή, θα μου πεις μετά θα νομίζουν ότι τρολλάρεις οπότε καλύτερα καθημερινή εκτός από Παρασκευή.  :D

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ο τρανσέξουαλ που έχει πειραγμένο το πουλί του για να γίνει αιδό , ήταν άντρας και του το κόβουν και ανοίγουν μια τρύπα, παίρνει ορμόνες για να βγάλει βυζιά διογκώνοντας τον αδένα στις ρώγες και κατεβάζουν και γάλα λέει 
νομίζω τραννι ειναι οταν εγχειριστεί όχι πριν

Δημοσ.

παίρνει ορμόνες για να βγάλει βυζιά διογκώνοντας τον αδένα στις ρώγες και κατεβάζουν και γάλα λέει

Οι γυναίκες δε μπορούν να πάρουν τέτοιες ορμόνες για να μεγαλώσουν τα βυζγιά τους?

Γιατί βάζουν σιλικόνη?

Δημοσ.

Ή έχεις αρκετούς φίλους που γουστάρουν trannies, ή έχεις το σύνδρομο μπλου πάνθερ να επαναλαμβάνεις κάτι που έχεις ξαναπεί.  :D

Μπράβο ρε, αυτό θα έγραφα μόλις. Τελικά είσαι κι εσύ mildly αυτιστικός ε, δίνεις σημασία στη λεπτομέρεια. Και το OOT είναι Μέρα της Μαρμότας, κάθε τόσο τα ίδια.

H Bailey Jay είναι 10 φορές καλύτερη απ' όλες τις insomniacs μαζεμένες

Δημοσ.

Και ναι είναι άλλος,είμαστε 4 άτομα που κάνουμε παρέα...δεν τους το έχω πει.Δεν με νοιάζουν οι προτιμήσεις τους εφόσον δεν επηρεάζουν την φιλία μας αλλά με ενοχλεί το ότι δεν μου το έχουν πει.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου

Λες να παρασύρει ο ένας τον άλλο?

Σκεψου και το ενδεχομενο να σε τρολαρουν.

Αν οχι, παρτους μια βολτα για reality check στα σωστα τα μερη να δουν πως ειναι τα real life τρανακια και μετα θα επιστρεψουν στα lex the impaler και barely legal.

Μπράβο ρε, αυτό θα έγραφα μόλις. Τελικά είσαι κι εσύ mildly αυτιστικός ε, δίνεις σημασία στη λεπτομέρεια. Και το OOT είναι Μέρα της Μαρμότας, κάθε τόσο τα ίδια.

H Bailey Jay είναι 10 φορές καλύτερη απ' όλες τις insomniacs μαζεμένες

"mildly"

Δημοσ.

δίνεις σημασία στη λεπτομέρεια. 

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, και όχι τα τρανς λιπαρά. Γράφτο.

Λίνκην..  :-)

Δημοσ.

Κρατάνε λέει και κανα νεύρο απο την βάλανο ωστε μετά το κόψιμο του πουλιού να φτιάξουν μια λειτουργική κληρωτίδα με αισθητικότητα για να το έχουν σεξουαλικό όργανο .

Δημοσ.

Οι γυναίκες δε μπορούν να πάρουν τέτοιες ορμόνες για να μεγαλώσουν τα βυζγιά τους?

Γιατί βάζουν σιλικόνη?

όχι, οι τρανσέξουαλ αντρες δεν μεγαλώνουν τα βυζιά τους , αποκτούν βυζιά , οι γυναίκες έχουν ήδη 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...