Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά την εβρεξα λίγο και έδειξε κάποιο ενδιαφέρον άρα δεν είναι άρρωστος.

Γατογκερλ, είχε τελειώσει η παλιά, συνήθως του παίρνω 2~3 διαφορετικές εναλλάξ να μη βαριέται.

Νίκο δεν παίρνω σακί Γιατί πιάνει υγρασία, 3 κιλά τη βδομάδα τρώει. .

Βαιπα δεν δίνω ανθρώπινο φαγητό για τα δόντια του, καμία φορά αραιά και που, άλλα αν το συνέχιζε θα τον τεσταρα, να δω αν είναι άρρωστος.

Φχαριστωωω

i know .. εγώ παίρνω γιατι έχω 6 γάτες δικές μου και κάμποσες αδέσποτες που ταίζω γιατι τις λυπάμαι αλλα και 3 σκυλιά (2 medium 1 small) οπότε σακιά the only way xD!

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

-Τι φαΐ έχουμε;

-Ρεβύθια

VV9fOIu.jpg

Εχω φάει ρεβύθια και δεν ειναι ετςι. Επίσης γίνονται στην κατσαρόλα...

Δημοσ.

Τα καλύτερα ρεβύθια είναι αυτά στα σκουπίδια.

• Like 4
Δημοσ.

Σήμερα έμαθα ότι ο κολλητός που μιλούσαμε 5 χρόνια για γυναίκες γουστάρει trannies.....

Ή έχεις αρκετούς φίλους που γουστάρουν trannies, ή έχεις το σύνδρομο μπλου πάνθερ να επαναλαμβάνεις κάτι που έχεις ξαναπεί.  :D

• Like 2
Δημοσ.

weed.jpg

Ή έχεις αρκετούς φίλους που γουστάρουν trannies, ή έχεις το σύνδρομο μπλου πάνθερ να επαναλαμβάνεις κάτι που έχεις ξαναπεί.  :D

αυτό όντως το είχε πει κάποιος αλλα νομίζω όχι ο ρεβο , κάποιος άλλος είχε πει οτι είδε στο ιστορικό trannie pron 

• Like 1
Δημοσ.

:P

οχι ακομα.

ειναι μια κατασταση λιγο μπερδεγουει και εγω ως συνήθως υπερβαλω..αλλα αποφασισα να το αφησω το θεμα μονο του.πολυ το πιλάτεψα..αν ειναι να βγει θα βγει..

Αυτό. Δεν είναι όλα στο χέρι μας. Μερικές φορές απλά πρέπει να περιμένουμε, να παρατηρούμε και να δούμε πώς θα κυλήσει το πράμα από μόνο του. Εμένα προσωπικά μου έχει βγει σε καλό αυτή η στρατηγική σε μπερδεγουέι καταστάσεις. Βοηθάει και το μυαλό λίγο να ηρεμήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Επαναλαμβάνεις και "ξανα"

Πέφτει σε σφάλμα η αυτού μεΓαλειοτης

Στην ίδια λέξη είναι λάθος το ''ξαναεπαναλμβάνεις'' δηλαδή, η αυτού μεγαλειότης δεν κάνει λάθος ποτέ.  B)

αυτό όντως το είχε πει κάποιος αλλα νομίζω όχι ο ρεβο , κάποιος άλλος είχε πει οτι είδε στο ιστορικό trannie pron 

Ο Ρίβο ήταν το θυμάμαι σαν και τώρα.  :D

• Like 1
Δημοσ.

Και ναι είναι άλλος,είμαστε 4 άτομα που κάνουμε παρέα...δεν τους το έχω πει.Δεν με νοιάζουν οι προτιμήσεις τους εφόσον δεν επηρεάζουν την φιλία μας αλλά με ενοχλεί το ότι δεν μου το έχουν πει.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου

Λες να παρασύρει ο ένας τον άλλο?

Δημοσ.

Και ναι είναι άλλος,είμαστε 4 άτομα που κάνουμε παρέα...δεν τους το έχω πει.Δεν με νοιάζουν οι προτιμήσεις τους εφόσον δεν επηρεάζουν την φιλία μας αλλά με ενοχλεί το ότι δεν μου το έχουν πει.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου

Λες να παρασύρει ο ένας τον άλλο?

ειναι κολλητική αυτή η ασθένεια 

Hitler-Cat.jpg

χαχαχα κοίτα μη έχουν κ τίποτα άλλο κοινό και δεν στο λένε  XD

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...