nicoc89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Παιδιά την εβρεξα λίγο και έδειξε κάποιο ενδιαφέρον άρα δεν είναι άρρωστος. Γατογκερλ, είχε τελειώσει η παλιά, συνήθως του παίρνω 2~3 διαφορετικές εναλλάξ να μη βαριέται. Νίκο δεν παίρνω σακί Γιατί πιάνει υγρασία, 3 κιλά τη βδομάδα τρώει. . Βαιπα δεν δίνω ανθρώπινο φαγητό για τα δόντια του, καμία φορά αραιά και που, άλλα αν το συνέχιζε θα τον τεσταρα, να δω αν είναι άρρωστος. Φχαριστωωω i know .. εγώ παίρνω γιατι έχω 6 γάτες δικές μου και κάμποσες αδέσποτες που ταίζω γιατι τις λυπάμαι αλλα και 3 σκυλιά (2 medium 1 small) οπότε σακιά the only way xD! 1
viper2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 -Τι φαΐ έχουμε; -Ρεβύθια Εχω φάει ρεβύθια και δεν ειναι ετςι. Επίσης γίνονται στην κατσαρόλα...
Sarandis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εχω φάει ρεβύθια και δεν ειναι ετςι. Επίσης γίνονται στην κατσαρόλα... Τα καλύτερα ρεβύθια είναι αυτά στα σκουπίδια. 4
BadBoy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μια χαρά είναι τα ρεβύθια, ειδικά αν είναι και λίγο χυλωμένα μετράνε.
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Σήμερα έμαθα ότι ο κολλητός που μιλούσαμε 5 χρόνια για γυναίκες γουστάρει trannies..... Ή έχεις αρκετούς φίλους που γουστάρουν trannies, ή έχεις το σύνδρομο μπλου πάνθερ να επαναλαμβάνεις κάτι που έχεις ξαναπεί. 2
Valerie_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Επαναλαμβάνεις και "ξανα" Πέφτει σε σφάλμα η αυτού μεΓαλειοτης
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εχω φάει ρεβύθια και δεν ειναι ετςι. Επίσης γίνονται στην κατσαρόλα... Ή έχεις αρκετούς φίλους που γουστάρουν trannies, ή έχεις το σύνδρομο μπλου πάνθερ να επαναλαμβάνεις κάτι που έχεις ξαναπεί. αυτό όντως το είχε πει κάποιος αλλα νομίζω όχι ο ρεβο , κάποιος άλλος είχε πει οτι είδε στο ιστορικό trannie pron 1
*nenya* Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 οχι ακομα. ειναι μια κατασταση λιγο μπερδεγουει και εγω ως συνήθως υπερβαλω..αλλα αποφασισα να το αφησω το θεμα μονο του.πολυ το πιλάτεψα..αν ειναι να βγει θα βγει.. Αυτό. Δεν είναι όλα στο χέρι μας. Μερικές φορές απλά πρέπει να περιμένουμε, να παρατηρούμε και να δούμε πώς θα κυλήσει το πράμα από μόνο του. Εμένα προσωπικά μου έχει βγει σε καλό αυτή η στρατηγική σε μπερδεγουέι καταστάσεις. Βοηθάει και το μυαλό λίγο να ηρεμήσει. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Επαναλαμβάνεις και "ξανα" Πέφτει σε σφάλμα η αυτού μεΓαλειοτης Στην ίδια λέξη είναι λάθος το ''ξαναεπαναλμβάνεις'' δηλαδή, η αυτού μεγαλειότης δεν κάνει λάθος ποτέ. αυτό όντως το είχε πει κάποιος αλλα νομίζω όχι ο ρεβο , κάποιος άλλος είχε πει οτι είδε στο ιστορικό trannie pron Ο Ρίβο ήταν το θυμάμαι σαν και τώρα. 1
revolver1990 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ή έχεις αρκετούς φίλους που γουστάρουν trannies, ή έχεις το σύνδρομο μπλου πάνθερ να επαναλαμβάνεις κάτι που έχεις ξαναπεί. Και ναι είναι άλλος,είμαστε 4 άτομα που κάνουμε παρέα...δεν τους το έχω πει.Δεν με νοιάζουν οι προτιμήσεις τους εφόσον δεν επηρεάζουν την φιλία μας αλλά με ενοχλεί το ότι δεν μου το έχουν πει. Μεταξύ σοβαρού και αστείου Λες να παρασύρει ο ένας τον άλλο?
Chrisxxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 -Τι φαΐ έχουμε; -Ρεβύθια Γαμανε τα ρεθυθια ρε. Και οι μπριζόλες επίσης
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Λες να παρασύρει ο ένας τον άλλο? Λελ όλα παίζουν, Ρίβο βάστα γερά! 1
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Και ναι είναι άλλος,είμαστε 4 άτομα που κάνουμε παρέα...δεν τους το έχω πει.Δεν με νοιάζουν οι προτιμήσεις τους εφόσον δεν επηρεάζουν την φιλία μας αλλά με ενοχλεί το ότι δεν μου το έχουν πει. Μεταξύ σοβαρού και αστείου Λες να παρασύρει ο ένας τον άλλο? ειναι κολλητική αυτή η ασθένεια χαχαχα κοίτα μη έχουν κ τίποτα άλλο κοινό και δεν στο λένε XD
Προτεινόμενες αναρτήσεις