viper2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 οχι ακομα. ειναι μια κατασταση λιγο μπερδεγουει και εγω ως συνήθως υπερβαλω..αλλα αποφασισα να το αφησω το θεμα μονο του.πολυ το πιλάτεψα..αν ειναι να βγει θα βγει.. Περίεργη κατάσταση ε; Χμμμ, ή λεφτα θα ειναι ή γκομενος/α, ελπιζω να ειναι το πρωτο. =] 1
Valerie_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Άλλαξα τροφή στο σκύλο και δεν γουστάρει τη καινούρια, τη μυρίζει και φεύγει (λόγω βιασύνης πήρα από άλλο μαγαζί Όχι από το συνηθισμένο) δεν είχε την ίδια και πήρα άλλη. Εννοείται δεν παίζουν λιχουδιές ενδιάμεσα αλλά τι κάνω; για πείτε..
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Άλλαξα τροφή στο σκύλο και δεν γουστάρει τη καινούρια, τη μυρίζει και φεύγει (λόγω βιασύνης πήρα από άλλο μαγαζί Όχι από το συνηθισμένο) δεν είχε την ίδια και πήρα άλλη. Εννοείται δεν παίζουν λιχουδιές ενδιάμεσα αλλά τι κάνω; για πείτε.. τον αφηνεις να πεινασει μια δυο την τριτη θα φαει!!! 2
gatokoritso Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Άλλαξα τροφή στο σκύλο και δεν γουστάρει τη καινούρια, τη μυρίζει και φεύγει (λόγω βιασύνης πήρα από άλλο μαγαζί Όχι από το συνηθισμένο) δεν είχε την ίδια και πήρα άλλη. Εννοείται δεν παίζουν λιχουδιές ενδιάμεσα αλλά τι κάνω; για πείτε.. δεν γινεται να τα ανακατεψεις παλιο νεο μεχρι να παει προς το νεο?μαλακιες λεω ε?
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 μου έχει τύχει να μου τελειώσει η γατοτροφή επειδή δεν την είχαν στείλει ακόμα (παίρνω σακιά) και να πάρω μια σακούλα 1kg απο τοπικό ψιλικατζίδικο και ξερνάγανε όλα μαζί!!! . Ακόμα και οι αδέσποτες που τρώνε απο τους κάδους που τους δίνω ξεράσανε κ αυτές! φανταστείτε τι σκατά τροφή ηταν εεεεε τους έδωσα κάτι κρέατα π είχα για εκείνη τη μέρα κ την επόμενη κονσέρβες μέχρι να μ έρθει η τροφή ..
viper2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Άλλαξα τροφή στο σκύλο και δεν γουστάρει τη καινούρια, τη μυρίζει και φεύγει (λόγω βιασύνης πήρα από άλλο μαγαζί Όχι από το συνηθισμένο) δεν είχε την ίδια και πήρα άλλη. Εννοείται δεν παίζουν λιχουδιές ενδιάμεσα αλλά τι κάνω; για πείτε.. Βάλε λιγο απο αυτο που φαγητό σου στο bowl του και ανακατεψετο με τις κροκέτες 1
Sarandis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Βιογραφικό στη nasa και βλακείες.. Μέχρι και οι κάρτες γραφικών έχουν πιο πολύ ενδιαφέρον. Καλησπέρα(μέρα) 1
scullyist Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 @gat, Αν μιλάει για κροκέτες, δεν θα δουλέψει αυτό, θα τις ξεχωρίσει και οι νέες θα μείνουν στην άκρη. Αν μιλάμε για κονσέρβα, θα δουλέψει αν πέσει πάρα πολύ καλό ανακάτεμα γιατί κι εκεί αν βρει ξεχωρα κομματια της νεας θα τα αφήσει. Πάντως, ότι είπε ο Spect, όταν θα κόψουν πραγματικές λόρδες -ακόμη κι αν πάρει ώρες, μην άγχεσαι- θα δεις πως θα το φάει. 2
Valerie_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Παιδιά την εβρεξα λίγο και έδειξε κάποιο ενδιαφέρον άρα δεν είναι άρρωστος. Γατογκερλ, είχε τελειώσει η παλιά, συνήθως του παίρνω 2~3 διαφορετικές εναλλάξ να μη βαριέται. Νίκο δεν παίρνω σακί Γιατί πιάνει υγρασία, 3 κιλά τη βδομάδα τρώει. . Βαιπα δεν δίνω ανθρώπινο φαγητό για τα δόντια του, καμία φορά αραιά και που, άλλα αν το συνέχιζε θα τον τεσταρα, να δω αν είναι άρρωστος. Φχαριστωωω
frenzy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Έτσι κάνουν αν τους αλλάζεις τροφή, μπορεί να έχει και λίγες ενοχλήσεις μετά το φαγητό, διάρροια κλπ. μέχρι να συνηθίσει την νέα. 2
Chrisxxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Η γατα που ειχα παλια ακομα και με ανακατεμα ετρωγε ότι της αρεσε και αφηνε τα υπόλοιπα.. Μονο αν ηταν απολυτα πολτοποιημένο αναγκαζόταν να το φαει και αυτό σε μεγάλες πείνες. Ακομα και ενα χαπι που προσπαθουσαμε να τις δώσουμε και το βάζαμε μεσα στο φαι, ετρωγε το γύρω-γυρω και εγλυφε το χαπι, ο σκυλος πάλι, όλα αμάσητα.
revolver1990 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Σήμερα έμαθα ότι ο κολλητός που μιλούσαμε 5 χρόνια για γυναίκες γουστάρει trannies..... Ήρθε το πρωί να κατεβάσει τάχα ταινίες/σειρές για την μάνα του γιατί είχε πέσει το net του.Έλα όμως που δεν έκανε αποκοπή-επικόλληση στο φλασάκι......
Valerie_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Τσέκαρα το μπολ, το καθάρισε πλήρως Ριβολβα Καλά είσαι, εμένα πριν καιρό μια φίλη μου εξέφρασε την απορία αν είναι ανώμαλη που θέλει να πάει με τρανι. Λίγο μου ρθε απότομο πάντως. 1
LongTom Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Τσέκαρα το μπολ, το καθάρισε πλήρως Ριβολβα Καλά είσαι, εμένα πριν καιρό μια φίλη μου εξέφρασε την απορία αν είναι ανώμαλη που θέλει να πάει με τρανι. Λίγο μου ρθε απότομο πάντως. Απότομο; Μάλλον τορπίλα, εάν είναι από κάποιον γνωστό που δεν το περιμένεις... 1
Pa0ki Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Σήμερα έμαθα ότι ο κολλητός που μιλούσαμε 5 χρόνια για γυναίκες γουστάρει trannies..... Ήρθε το πρωί να κατεβάσει τάχα ταινίες/σειρές για την μάνα του γιατί είχε πέσει το net του.Έλα όμως που δεν έκανε αποκοπή-επικόλληση στο φλασάκι...... Μερακλής ο φίλος 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις