nicoc89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 νιεχνιεχνιεχ τι τον είπε πάω να φάω μη διαγραφεί το oot μέχρι να έρθω
viper2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Τι ειναι sovereign citizens και γιατι θεωρείτε terrorist thread στο μουρικα;
linkin Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Τι ειναι sovereign citizens και γιατι θεωρείτε terrorist thread στο μουρικα; Αναρχοαυτονομοι που νομιζουν οτι οι θεσπισμενοι νομοι δεν κανουν apply σε αυτους. Terrorist thread δεν ειναι απλα α) αυτη η ταμπελα μπαινει στον οποιοδηποτε ξεφευγει απο την πεπατημενη και β)αναμεσα σε αυτους "κρυβονται" πολλα ατομα αγνωστου ταυτοτητας, προελευσης και προθεσεων.
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Αναρχοαυτονομοι που νομιζουν οτι οι θεσπισμενοι νομοι δεν κανουν apply σε αυτους. Terrorist thread δεν ειναι απλα α) αυτη η ταμπελα μπαινει στον οποιοδηποτε ξεφευγει απο την πεπατημενη και β)αναμεσα σε αυτους "κρυβονται" πολλα ατομα αγνωστου ταυτοτητας, προελευσης και προθεσεων. Λέφτερμανν!
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 τελικά δεν έπιασε :"(τι δουλειά κάνεις ρε βίπερ ????
Pa0ki Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 σας το εχω πει οτι αυτοι ειναι αθλητες ε; Φυσικά για φάπες , αηδιαστικά ανθρωπάρια άσχημοι , αδύναμοι και φοβισμένοι πίσω απο μια οθόνη , γράφουν μαλακίες μέχρι να βγει το χέρι μου να τους ξεριζώσει την καρωτίδα με το σφυρί τους σπάω το σπυρί τους βγάζω το μάτι με την πένσα τους δαγκώνω τα αφτιά με μανία και δεν αφήνω κανένα σε ησυχία Κάπου τα έχεις μπερδέψει ρε μαν Ναι, είναι αθλητές. -Ομαδικοί ή και 1v1 αγώνες: CHECK -Σωματική προσπάθεια/κόπωση (ApM κλπ): CHECK -Νοητική προσπάθεια/κόπωση: CHECK -Χορηγοί: CHECK -Μεταδόσεις: CHECK -Ντόπα: CHECK -Groupies: CHECK -Κόκα: CHECK ftfy
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Κάπου τα έχεις μπερδέψει ρε μαν όχι εγώ καλά τα είπα αλλα χτύπαγα στου κουφού την πόρτα :/
slipknot Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Καλά, στη Ν. Κορέα μια χαρά groupies έχουνε, όπως και σε Ευρώπη-Αμερική. Απλά μείνατε στη μία φωτογραφία που δείχνει "nerdουλες" και ξεχάσατε όλους τους υπόλοιπους ημίθεους που πάνε κι αυτοί στο "ν-τζίιιιμ".
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 τι δουλειά κάνεις ρε βίπερ ???? Δεν γνωρίζω ακριβώς αλλά οι γνώσεις του προδίδουν ότι πρέπει να εiναι κάπου πολύ ψηλά χωμένος.
Unabomber Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ετοιμοοοοο, το ενα βαλιτσονι……. αλλο ενα εμεινεεεεεεε…… απο Δευτερα τωρα…..
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Καλά, στη Ν. Κορέα μια χαρά groupies έχουνε, όπως και σε Ευρώπη-Αμερική. Απλά μείνατε στη μία φωτογραφία που δείχνει "nerdουλες" και ξεχάσατε όλους τους υπόλοιπους ημίθεους που πάνε κι αυτοί στο "ν-τζίιιιμ". μπα δεν έχω πρόμπλεμ , ηταν ενα ξέσπασμα να βγάλω λαγό αλλα τελικά αποδείχθηκε αρούρι ! Δεν γνωρίζω ακριβώς αλλά οι γνώσεις του προδίδουν ότι πρέπει να εiναι κάπου πολύ ψηλά χωμένος. που θα πάει , θα μάθω με ή χωρίς τηλ Ετοιμοοοοο, το ενα βαλιτσονι……. αλλο ενα εμεινεεεεεεε…… απο Δευτερα τωρα….. τι φτιάνς? που πας? χμμ ?
Unabomber Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 τι φτιάνς? που πας? χμμ ? Eτοιμαζω ταξιδι, μοναχα για παρτη μου…… Μαλακιες μωρε, να με εχουν στο τρεξιμο….. χαχαχαχα….. περα δωθε…... LDN-SIN-NY ….. πφφφφφ….. 1
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 πάω να φτιάξω ενα σακούλι βαλεριάνα να πιω μια κανάτα να δω τι θα γίνει :"3
viper2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Απλά μείνατε στη μία φωτογραφία που δείχνει "nerdουλες" και ξεχάσατε όλους τους υπόλοιπους ημίθεους που πάνε κι αυτοί στο "ν-τζίιιιμ". 10/10 well played In other news Ήθελα να κανω ενα concept design sketch και οι προηγούμενες 8 προπονήσεις με δώσανε μια απλόχερη κούραση. #σερνομαι Σπερες ppl
revolver1990 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 dota 2 players...... Nerd race....... Fear Akke Loda Hann1 Fly Pajcatt
Προτεινόμενες αναρτήσεις