TriLoBiTe Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 και αυτος αριστερα με τα δοντια εξω ποιος ειναι; Ο Ρίβο. Δεν θα μπορούσε να λείπει απ' την ιστορική αυτή φωτο. ε Τρίλοφε , πές μου πως προς εκεί μεριά παίζει κανα Αφγκαχουντ χεχ όχι, απλώς με άρεσε το γουνάκιτ. <3
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Όχι. Λέει αλήθεια όμως. nope , ειμαι admin 5 χρόνια , γνωρίζω αρκετούς
viper2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ας βγει ο Hal να πει τι παίζει. Σιγα μην βγει να τις μετρήσετε
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 σας το εχω πει οτι αυτοι ειναι αθλητες ε; για φάπες , αηδιαστικά ανθρωπάρια άσχημοι , αδύναμοι και φοβισμένοι πίσω απο μια οθόνη , γράφουν μαλακίες μέχρι να βγει το χέρι μου να τους ξεριζώσει την καρωτίδα με το σφυρί τους σπάω το σπυρί τους βγάζω το μάτι με την πένσα τους δαγκώνω τα αφτιά με μανία και δεν αφήνω κανένα σε ησυχία
viper2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 για φάπες , αηδιαστικά ανθρωπάρια άσχημοι , αδύναμοι και φοβισμένοι πίσω απο μια οθόνη , γράφουν μαλακίες μέχρι να βγει το χέρι μου να τους ξεριζώσει την καρωτίδα με το σφυρί τους σπάω το σφυρί τους βγάζω το μάτι με την πένσα τους δαγκώνω τα αφτιά με μανία και δεν αφήνω κανένα σε ησυχία αυτα τα κομπλεχ σου ομως... Επισης, επισημα, ειναι αθλητες και δεν ανηκουν στην κατηγορια του αυτουνου που εκραζες [some random greek]
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 αυτα τα κομπλεχ σου ομως... Επισης, επισημα, ειναι αθλητες και δεν ανηκουν στην κατηγορια του αυτουνου που εκραζες [some random greek] δεν ειναι κομπλεχ ειναι εκνευρισμός παίζω λινεάγκε και με βρίζει ο axelak0c1
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Σιγα μην βγει να τις μετρήσετε Τα μικρόφωνα είναι ανοιχτά. Εγώ θα περιμένω. =]
slipknot Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ναι, είναι αθλητές. -Ομαδικοί ή και 1v1 αγώνες: CHECK -Σωματική προσπάθεια/κόπωση (ApM κλπ): CHECK -Νοητική προσπάθεια/κόπωση: CHECK -Χορηγοί: CHECK -Μεταδόσεις: CHECK -Ντόπα: CHECK -Groupies: CHECK -Κόκα: CHECK
viper2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ναι, είναι αθλητές. -Ομαδικοί ή και 1v1 αγώνες: CHECK -Σωματική προσπάθεια/κόπωση (ApM κλπ): CHECK -Νοητική προσπάθεια/κόπωση: CHECK -Χορηγοί: CHECK -Μεταδόσεις: CHECK -Ντόπα: CHECK -Groupies: CHECK -Κόκα: CHECK 40kek
thomasG4 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ναι, είναι αθλητές. -Ομαδικοί ή και 1v1 αγώνες: CHECK -Σωματική προσπάθεια/κόπωση (ApM κλπ): CHECK -Νοητική προσπάθεια/κόπωση: CHECK -Χορηγοί: CHECK -Μεταδόσεις: CHECK -Ντόπα: CHECK -Groupies: CHECK -Κόκα: CHECK Τα sex dolls δεν μετράνε για groupies 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις