TriLoBiTe Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 ^και καλα he's in love Let's give him a hug. Στη μέση διακρίνεται ξεκάθαρα ο νίκοτς.
mary Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Αφου ρε ηλιθια βλεπω απο τη φωτο ποιος ειναι ο αντρας σου - τον εχεις ταγγαρει κιολα- και πως σε ταγγαρουν πελατισες σου στα Sephora, γιατι δε βαζεις στις πληροφοριες το ονομα του δικου σου και που σκ@τ@ δουλευεις; Τοσο ντροπη δλδ;
frenzy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Αφου ρε ηλιθια βλεπω απο τη φωτο ποιος ειναι ο αντρας σου - τον εχεις ταγγαρει κιολα- και πως σε ταγγαρουν πελατισες σου στα Sephora, γιατι δε βαζεις στις πληροφοριες το ονομα του δικου σου και που σκ@τ@ δουλευεις; Τοσο ντροπη δλδ; "και τι σε νοιάζει εσενα μωρή ποιός είναι ο άντρας μου, τροχονόμος στο μ@@νί μου δουλεύεις;" ^κάθε τέτοια συζήτηση. 2
mary Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 χαχαχα!! Ε αφου εχει φωτο προφιλ με τον δικο της. Τοσο πολυ φοβαται οτι θα τον ματιασουμε; Δλδ λιγο ατοπο δεν ειναι; Ταγκαρω τον δικο μου κλπ αλλά στα ινφο δεν τον ονοματιζω....
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 ναι ...το φωτοθρέντ πέθανε Όχι ρε γαμώτο και δεν έβαλα φώτο.. Οπως καταλαβα ναι εφυγε ολο delete χωρις να προλαβουμε να ολοκληρωσουμε το εργο μας.. Εμεις οι ιντερνετικοι πεφτουλες θα βρουμε αλλου στεγη ομως μην αγχώνεστε, είμαστε πολλοί... Όσο υπάρχει το θρεντ ΜΟΥ, μην ανησυχείς. Σας έχει όλους υπό την σκέπην του.
viper2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Let's give him a hug. Στη μέση διακρίνεται ξεκάθαρα ο νίκοτς. και αυτος αριστερα με τα δοντια εξω ποιος ειναι; in other news another sketch done Κάτι προβλήματα που έχουν οι φεισμπουκολάτρες true, TRUE
Adon1s Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 ε Τρίλοφε , πές μου πως προς εκεί μεριά παίζει κανα Αφγκαχουντ
Προτεινόμενες αναρτήσεις