ADHD Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Έλα τώρα. when will they learn ρε val... tsktsktsk ooops...
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 το κορίτσι για pc ειναι πανέμορφη.Οι υπόλοιπες όσες έχω δει ειναι επίσης όμορφες, αν και μερικές δεν τις έχω δει καλα ή καθόλου δεν έχω γνώμηπάντως μου κάνει εντύπωση "sigh" που σαν νοιάζει αν είστε ποιο όμορφοι απο κάποιον κάποια άλλη προσωπικά χέστηκα αν με θεωρεί κάποιος ασχημότερο απο κάποιον άλλο λελρε η γκόμενα κ ο γκόμενος να σας γουστάρουν κ αφήστε τη γνώμη των άλλων με βγάζετε απ τα ρούχα μου κ ήμουν με το boxεράκι μοντιέ :"3
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Το δικο μου μαχητικό-αντιμνημονιακο "πέσιμο" στο τοπικ με τις φατσες χαθηκε δυστυχως αλλιως θα ηταν ωραια προσθηκη.. Tι εννοείς χάθηκε? Το πήρε η σκούπα μαζί με τα υπόλοιπα? Διεγράφη όλο το θρεντ? Δεν είναι να λείψεις μια Παρασκευή απ' το ινσόμνια, τα καλύτερα χάνεις.. :/
Valerie_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 εγώ σας είχα για πιο τζιμάνια πάντως και όχι να χάβετε ότι μία που το παίζει αλάνι και με γνώσεις στα πισιά ότι θα πόσταρε φώτο με φόρεμα γάμου σαν μπομπονιέρα. τζίιιιζ... over &out bitchez 1
g_alkis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Tι εννοείς χάθηκε? Το πήρε η σκούπα μαζί με τα υπόλοιπα? Διεγράφη όλο το θρεντ? Δεν είναι να λείψεις μια Παρασκευή απ' το ινσόμνια, τα καλύτερα χάνεις.. :/ Άστα παρακμή
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 ναι ...το φωτοθρέντ πέθανευποπτεύομαι παρέμβαση απο την csi-interκωλ-bccκάποιος φάνηκε που δεν έπρεπε
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Άστα παρακμή Θα βάλω recorder να γράφει σε live μετάδοση όλα όσα συμβαίνουν.
g_alkis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Θα βάλω recorder να γράφει σε live μετάδοση όλα όσα συμβαίνουν. Απλά απαγορεύεται να ξαναλείψεις Παρασκευή. Την επόμενη φορά που θα συμβεί ισόβιο μπαν.
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 νιώθω συναισθηματικά φορτισμένος Βάρα μία a la Vozi. 1
ADHD Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Tι εννοείς χάθηκε? Το πήρε η σκούπα μαζί με τα υπόλοιπα? Διεγράφη όλο το θρεντ? Δεν είναι να λείψεις μια Παρασκευή απ' το ινσόμνια, τα καλύτερα χάνεις.. :/ Οπως καταλαβα ναι εφυγε ολο delete χωρις να προλαβουμε να ολοκληρωσουμε το εργο μας.. Εμεις οι ιντερνετικοι πεφτουλες θα βρουμε αλλου στεγη ομως μην αγχώνεστε, είμαστε πολλοί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις