Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το κορίτσι για pc ειναι πανέμορφη.
Οι υπόλοιπες όσες έχω δει ειναι επίσης όμορφες, αν και μερικές δεν τις έχω δει καλα ή καθόλου δεν έχω γνώμη
πάντως μου κάνει εντύπωση "sigh" που σαν νοιάζει αν είστε ποιο όμορφοι απο κάποιον κάποια άλλη 
προσωπικά χέστηκα αν με θεωρεί κάποιος ασχημότερο απο κάποιον άλλο λελ

ρε η γκόμενα κ ο γκόμενος να σας γουστάρουν κ αφήστε τη γνώμη των άλλων με βγάζετε απ τα ρούχα μου κ ήμουν με το boxεράκι 
μοντιέ 

:"3

Δημοσ.

Το δικο μου μαχητικό-αντιμνημονιακο "πέσιμο" στο τοπικ με τις φατσες χαθηκε δυστυχως αλλιως θα ηταν ωραια προσθηκη.. :P

Tι εννοείς χάθηκε? Το πήρε η σκούπα μαζί με τα υπόλοιπα?  :shock:  Διεγράφη όλο το θρεντ?  :shock:  :shock:  :shock:   Δεν είναι να λείψεις μια Παρασκευή απ' το ινσόμνια, τα καλύτερα χάνεις.. :/ 

Δημοσ.

εγώ σας είχα για πιο τζιμάνια πάντως και όχι να χάβετε ότι μία που το παίζει αλάνι και με γνώσεις στα πισιά ότι θα πόσταρε φώτο με φόρεμα γάμου σαν μπομπονιέρα. τζίιιιζ...

over &out bitchez

• Like 1
Δημοσ.

Tι εννοείς χάθηκε? Το πήρε η σκούπα μαζί με τα υπόλοιπα?  :shock:  Διεγράφη όλο το θρεντ?  :shock:  :shock:  :shock:   Δεν είναι να λείψεις μια Παρασκευή απ' το ινσόμνια, τα καλύτερα χάνεις.. :/ 

Άστα παρακμή

Δημοσ.

ναι ...το φωτοθρέντ πέθανε
υποπτεύομαι παρέμβαση απο την csi-interκωλ-bcc
κάποιος φάνηκε που δεν έπρεπε

Δημοσ.

Θα βάλω recorder να γράφει σε live μετάδοση όλα όσα συμβαίνουν.

Απλά απαγορεύεται να ξαναλείψεις Παρασκευή. Την επόμενη φορά που θα συμβεί ισόβιο μπαν.

Δημοσ.

Οπως καταλαβα ναι εφυγε ολο delete χωρις να προλαβουμε να ολοκληρωσουμε το εργο μας.. :P Εμεις οι ιντερνετικοι πεφτουλες θα βρουμε αλλου στεγη ομως μην αγχώνεστε, είμαστε πολλοί...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...