Valerie_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 ΈΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΆΛΑΣΕ Η ΣΤΙΚΟΎΔΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Σοβαρα , ουτε που τη πλησιαζα. Μη κολλησω και κανα αφροδισιο. Υπαρχουν ομορφοτερες και λιγοτερο τσουλες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 ευκαιρία , ορμάτε Νικοτς, θέλεις να φέρεις φραπέ να'ρθεις να ραξουμε στο μπαλκόνι μου; α; Έχω τσικάκια τριγύρω να δεις. εισ Πάτρα?!τσικάκια ? γουτ? δε μιλάς για γυνιαίκες α??! !! ΈΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΆΛΑΣΕ Η ΣΤΙΚΟΎΔΗ την πέρναγα 5-6 χεράκια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 ΈΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΆΛΑΣΕ Η ΣΤΙΚΟΎΔΗ Άντε και της ρίχνεις τον πούτσο. Μετά αυτά τα 5 δευτερόλεπτα που θα πρέπει να συζητήσεις μαζί της, αντισταθμίζουν το όποιο σκυλογκαυλέ βγάζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Άντε και της ρίχνεις τον πούτσο. Μετά αυτά τα 5 δευτερόλεπτα που θα πρέπει να συζητήσεις μαζί της, αντισταθμίζουν το όποιο σκυλογκαυλέ βγάζει. να μιλήσεις? γω παίρνω τα λεφτά και φευγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 ΈΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΆΛΑΣΕ Η ΣΤΙΚΟΎΔΗ ελα τωρα ρε συ , την ΣΑΠΙΑ ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Άντε και της ρίχνεις τον πούτσο. Μετά αυτά τα 5 δευτερόλεπτα που θα πρέπει να συζητήσεις μαζί της, αντισταθμίζουν το όποιο σκυλογκαυλέ βγάζει.Την τελευταία φορά που μιλησατε μετά το σεξ δεν καταλάβαινε την HTML 5 ε? Δεν πάτε καλα λέω γω...καθόλου καλα λέω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ανοιγω youtube και βλεπω προτεινομενα διαφορες βλακειες απο Mad Awards 2014 Ρε @#$$@#$(*& μου σοβαρα ποιος παει εκει και γενικα ποιος τα βλεπει αυτα? Σοβαρος ανω των 14? Φτηνιαρικες κοπιες απο δευτερατζες του εξωτερικου. Προσβολη για τη μουσικη, δλδ ελεος. Πως να ξεφτιλισεις 40 ειδη μουσικης σε μια βραδια. αυτο ακριβως . Πρέπει είτε να είσαι στους συντελεστές της ολης οργάνωσης του sho...καρναβαλιού αυτού είτε κάτω απο 16 για να πάς είτε για κοινό είτε για να κάτσεις να το δείς. Και αν κρίνω απο τα κοντινά πλάνα που κάνουν ενίοτε στο κοινο , επιβεβαιώνομαι . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Την τελευταία φορά που μιλησατε μετά το σεξ δεν καταλάβαινε την HTML 5 ε? Δεν πάτε καλα λέω γω...καθόλου καλα λέω εγώ. Μπααααα, δεν ζητάω από γκόμενα να ξέρει τόσο πολλά. Αλλά κάποια στοιχειώδη χρειάζονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 αυτο ακριβως . Πρέπει είτε να είσαι στους συντελεστές της ολης οργάνωσης του sho...καρναβαλιού αυτού είτε κάτω απο 16 για να πάς είτε για κοινό είτε για να κάτσεις να το δείς. Και αν κρίνω απο τα κοντινά πλάνα που κάνουν ενίοτε στο κοινο , επιβεβαιώνομαι . Μπααααα, δεν ζητάω από γκόμενα να ξέρει τόσο πολλά. Αλλά κάποια στοιχειώδη χρειάζονται. ετσι πειτε τα ρε bros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Καλό τουί: "Διάβασα οτι μετάνιωσε η Αθήνα Ωνάση που πούλησε τον Σκορπιό και συγκινήθηκα. Το ´χα πάθει κι εγώ με το πρώτο μου παπί" 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Το ´χα πάθει κι εγώ με το πρώτο μου παπί" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Εντάξει παιδιά σόρρυ για την προσβολή ε. Νόμιζα ήταν θεμα καύλας όχι του αν μπορεί να συζητήσει περί του μνημονίου στο τσιγάρο μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Εντάξει παιδιά σόρρυ για την προσβολή ε. Νόμιζα ήταν θεμα καύλας όχι του αν μπορεί να συζητήσει περί του μνημονίου στο τσιγάρο μετά. Μμμμμμμμμμμμμμ εξυπναδουλες!!! Ρε σοβαρα, ορισμενες ειναι τοσο τσολια που ξενερωνεις. Και επισης δε καπνιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 οχι , απλά εχω την εντύπωση οτι οι περισσότερες νομίζετε πως όποια ειναι σκυλόφατσα , αδύνατη κλπ είναι αυτομάτως καυλα και την παίζουμε για πάρτη της όλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις