Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Hμουν κουρασμενος σημερα για να κυκλοφορησω με ΜΜΜ στη δουλεια οποτε πηρα το κωλαμαξο στο Κεντρο. Στο φευγιο λοιπον ειχαν κλεισει το κωλοφακην Συνταγμα και εκανα μια ωρα μεχρι να παω σπιτι μου. Εβρισα ο,τι μπορουσε να βριστει, πηγαν να με τρακαρουν, εβριζα παλι. 

Ερωτηση: Παλιοτερα ειχα πεσει πανω σε ενα προιον για τα μαλλια το οποιο ηταν για κρατημα μπλα μπλα, το οποιο ηταν υγρο και το ψεκαζες. Σε ενα μεταλλικο μπουκαλακι ηταν. Αλλα οχι σε στυλ λακ ξερωγω, δεν ειχει πεπιεσμενο αερα, ηταν απλα υγρο με το ψεκαστηρι. Καμια ιδεα? Μιλαμε για καμποσα χρονια πισω βεβαια. Ή εστω κατι αλλο που να κανει αναλογη δουλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Ιντερνετικοί πέφτουλες

και live το ίδιο κάνω γιατι μόνο τρελή δε θα πει "τι λε ρε μαλάκα" σε χειμαδιό πέσιμο
ε τρελές θέλω , μονο αυτές θα με αντέξουν , οι φυσιολογικές στους φυσιολογικούς  

Hμουν κουρασμενος σημερα για να κυκλοφορησω με ΜΜΜ στη δουλεια οποτε πηρα το κωλαμαξο στο Κεντρο. Στο φευγιο λοιπον ειχαν κλεισει το κωλοφακην Συνταγμα και εκανα μια ωρα μεχρι να παω σπιτι μου. Εβρισα ο,τι μπορουσε να βριστει, πηγαν να με τρακαρουν, εβριζα παλι. 

Ερωτηση: Παλιοτερα ειχα πεσει πανω σε ενα προιον για τα μαλλια το οποιο ηταν για κρατημα μπλα μπλα, το οποιο ηταν υγρο και το ψεκαζες. Σε ενα μεταλλικο μπουκαλακι ηταν. Αλλα οχι σε στυλ λακ ξερωγω, δεν ειχει πεπιεσμενο αερα, ηταν απλα υγρο με το ψεκαστηρι. Καμια ιδεα? Μιλαμε για καμποσα χρονια πισω βεβαια. Ή εστω κατι αλλο που να κανει αναλογη δουλεια.

αν το βρεις σφύρα κ απο δω το όνομα γιατι ψάχνω κάτι που να μην ειναι λακ , ζελές , πηλός 

• Like 1
Δημοσ.

Το δικο μου μαχητικό-αντιμνημονιακο "πέσιμο" στο τοπικ με τις φατσες χαθηκε δυστυχως αλλιως θα ηταν ωραια προσθηκη.. :P

συ είσαι αυτός που είπε ότι είναι η πιο ωραία από όλες μας;

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Πολυ γαρδελέηκο ακουστηκε αυτο Val

• Like 3
Δημοσ.

Με ω είναι το σωστό, διόρθωσέ το σε παρακαλώ.

το ω ειναι ένα γράμα που εκφέρεται "ω μέγα !"

συμβολίζει ανδριοσύνη και ανάστημα μέγα 

θυμάμαι πάστα απ το κατάστημα στην πάτρα του Πλέγα 

την έτρωγα με κοίταγε κ πιάσαμε κουβέντα

(ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑΑΑΑΑΑΑ) forever_alone_happy_by_rober_raik-d4clw1

• Like 1
Δημοσ.

Οχι προς θεου δεν θα ελεγα ποτε τετοιο πράγμα, ειμαι αθωος λειτούργησε η μονταζιέρα μάλλον.. :P

Δημοσ.

Οχι προς θεου δεν θα ελεγα ποτε τετοιο πράγμα, ειμαι αθωος λειτούργησε η μονταζιέρα μάλλον.. :P

KNK3FiO.gif

Έλα τώρα.

Δημοσ.

στα 15 λεπτά συνήθως έχει στεγνώσει εντελώς.. κι εγώ άργιλο έχω τώρα στο μούτρο μου χαχα

ρε ξερετε τι ειναι η αργιλος;; λασπη ειναι βασικα και τη βαζετε στη μουρη σας; Μπλιααχ δλδ....

Δημοσ.

name them and shame them

Με μια διαφορά.. Είμαι τόσο γαμάτος που θα με στείλουν κατευθείαν για αδμήν.

gmod και μην ζητας αλλα

:(

καλα να παθεις

δεν θελω να σας κανω να νιωσετε ασχημα αλλα το μαλλι μου ειναι σχεδον ετσι

201hair3.jpg

no χημικό needed

when will they learn ρε val...

tsktsktsk

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...