Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι έχασα γαμώτο

εν τω μεταξύ ήπια 4 οινόμελα και 1 ρακόμελο ( βαράει το μέλι) και νοιώθω οτι θέλω να δείρω κάποιον . Στον δρόμο έτοιμος ήμουν . 

Σοβαρεψου μην σε σαπακιασει κανεις και μετα δεν βγαινεις απο το σπιτι ουτε για παγωτο.

Και ούτε ενα screenshot?

Να μου χαθείτε να μου χανεστε.

Σπερες.

Ναι ρε μλκ, τι ειναι αυτοι ρε? Δωστε λιγο θεαμα στο λαο. Ποιος εκανε το πεσιμο?  Τι πεσιμο εκανε? Εστειλε φωτο τσουτσου?

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δευτέρα, τριτη, ρεπο τετάρτη, πέμπτη, τελευταία μέρα σημερα (παρασκευή)

γουατ δε πουτς δουλεια ηταν αυτη?

Δημοσ.

μπα; Τι λε ρε νενυα;;

Πζηλε, 3 μερες αφότου αρχισα δοουλεια (δοκιμαστικά) ζΛάρσα πηρα απάντηση απο μία δουλειά εκτός, ε, και τη δέχτηκα :P

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Χικ. Μμμμπυρες μμμ γκουντ

Καλημερα σας κυρα Νενια!! Που τα πινατε παλι?

μπα; Τι λε ρε νενυα;;

Πζηλε, 3 μερες αφότου αρχισα δοουλεια (δοκιμαστικά) ζΛάρσα πηρα απάντηση απο μία δουλειά εκτός, ε, και τη δέχτηκα :P

Μπραβο μωρη γκομεναρα για πες πολυταξιδεμενο μου νιατο, που θα γυρνας το κορμακι σου?

• Like 1
Δημοσ.

Nicoc ακόμα το βυζί σου τρυπάς;

βρήκα μόνο μια παραμάνα κ ηταν σκουριασμένη οπότε το άφησα για άλλη μέρα :o

Δημοσ.

Μπραβο μωρη γκομεναρα για πες πολυταξιδεμενο μου νιατο, που θα γυρνας το κορμακι σου?

XD

In other news

Σεμινάριο. τώρα. το πρωί.

Μέρες

Δημοσ.

Σοβαρεψου μην σε σαπακιασει κανεις και μετα δεν βγαινεις απο το σπιτι ουτε για παγωτο.

Καλά , προφανώς και δεν θα έδερνα άτομο , απλά επειδή αφενός είχα και αφ'εταίρου επιδεινώθηκαν κάτι μαλακίες που με απασχολούν , ήρθε και έδεσε . Με χαλάρωσε το ποτό και ανήλθε ο εκνευρισμός .

Βασικά για κανα 40λεπτο ένοιωθα όπως νοιώθει ο Νίκοτς τα τελευταία 25 του χρόνια .

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...