*nenya* Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δεν γουστάρουμε ΟΛΟΥΣ τους πόνους!!!!!!!! Ειδικά αυτόν απαπαπαπαπαπαπα
nicoc89 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Αυτοί είναι οι υβριστές του Γιακουμάκη: Καρέ-καρέ η επεισοδιακή επιχείρηση σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μυτιλήνη Σεσημασμένος ο 50χρονος -Το έσκασε από το παράθυρο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 καταπλήκτικός ο τίτλος "αυτοί είναι", λες και γράφει κάτι συγκεκριμένο ή έχει φωτογραφίες τους το άρθρο... 1
nicoc89 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ο γάντζος με τα αίματα είναι πολύ καλύτερη φάση για εμένα από τον υπέρηχο. Πονάς αλλά ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ! ρε εμένα πέταγε αίματα στη μάσκα της (φόραγε σαν μάσκα συγκολλήσεων ) αλλα με πιάνει μια ενόχληση σαν φαγούρα κ μετά πάω να φάω και να πιω και ζεστό τσάγι και με φαγουρίζανε καταπλήκτικός ο τίτλος "αυτοί είναι", λες και γράφει κάτι συγκεκριμένο ή έχει φωτογραφίες τους το άρθρο... κ εγώ αυτούς έψαχνα αλλα δεν τους έβλεπα οπότε υπέθεσα οτι ηταν ο κασπερ κ το σόι του α χα γκααααλοοοοο αααααααααα??
gatokoritso Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 θελω ενα καλο τρολοτοπικ ρε παιδακια..τι στο καλο καποιον θα τον εχει πειραξει η έκλειψη..
viper2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 " This eviscerated Bishop from 'Aliens' really ties the room together " http://www.cnet.com/news/destroyed-bishop-from-aliens-really-ties-the-room-together/
frenzy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 θελω ενα καλο τρολοτοπικ ρε παιδακια..τι στο καλο καποιον θα τον εχει πειραξει η έκλειψη.. "Έχω καύλες από την έκλειψη/από την τόση έλλειψη ήρθε κι έδεσε η έκλειψη" "Έχασα τα κλειδιά μου στις Νήσους Φαρόε μέρα-μεσημέρι" "Το κάναμε στην παραλία με την έκλειψη και είδα αστεράκια" "Η έκλειμπψη είναι φαινόμενο που δημιουργήθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ" τέτοια φάση; 2
Unabomber Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 "Έχω καύλες από την έκλειψη/από την τόση έλλειψη ήρθε κι έδεσε η έκλειψη" "Έχασα τα κλειδιά μου στις Νήσους Φαρόε μέρα-μεσημέρι" "Το κάναμε στην παραλία με την έκλειψη και είδα αστεράκια" "Η έκλειμπψη είναι φαινόμενο που δημιουργήθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ" τέτοια φάση; To τελευταιο θα κανει θραυση...... 1
Gtr34 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 "Το κάναμε στην παραλία με την έκλειψη και είδα αστεράκια" Θυμίζει τίτλο ελληνικής ταινίας πορνο. 2
frenzy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 To τελευταιο θα κανει θραυση...... Θα μπορούσα να κάνω και κατάλογο χρηστών που θα το άνοιγαν, να στείλουμε petition. Θυμίζει τίτλο ελληνικής ταινίας πορνο. "Της έκρυψα τον ήλιο" Teabaggers compilation No4 2
nicoc89 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 η έκλειψη κρύβει άλλα πράγματα απο πίσω , δεν ειναι τυχαίο που μας τρομοκρατούν να μην κοιτάμε ..γύρευε τι πέρασε και έκρυψε τον ήλιο
viper2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μου φαινεται οτι το αγγλικο customer service αρχιζει και χαζεύει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις