nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μάγκα ήπια εναν καφέ για μιαμιση ωρα με εναν άνθρωπο που είναι τόσο έξυπνος και ανοιχτόμυαλος που λες αυτός ο καφές είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα το τελευταίο τρίμηνο. αμα θες καμια μέρα να αράξουμε να πιούμε να σου μείνει αξέχαστο αλλαγή πάστας και 40 βαθμοί κάτω lel απο 80-90c στους 40
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Νικοτς, θέλεις να φέρεις φραπέ να'ρθεις να ραξουμε στο μπαλκόνι μου; α; Έχω τσικάκια τριγύρω να δεις.
ANHLIKOS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 4 η ώρα πάω δουλειά, μέχρι τις 5.30. 6 η ώρα μπουλελέοντας για Πέραμο μεριά. Αύριο απόγευμα μπουλελέοντας από Πέραμο για Χαλκιδικάουα, περασιά από το Γαλατικό και μετά κατασκήνωση, ο μάγκας έχουνε την γιορτή τους ("πυρά" λέγεται στην κατασκηνωτική ορολογία) και πρέπει λέει οπωσδήποτε να πάμε λέει, θα είναι ινδιάνος λέει. Μετά την γιορτή, αργά το βράδυ, μπουλελέοντας και επιστροφή στην Πέραμο. Και κυριακή βραδάκι επιστροφή φυσικά στην Σαλλλονίκη. Πας να κάνεις καναδυό μπανάκια και γυρνάς με +κοντά μια χιλιάδα χιλιόμετρα στο κοντέρ. ΚΑΙ ΓΑΜΩ!!! Τεσπά, 10 και σήμερα για διακοπάουα. Άλεξζζζ φτιάχνε φραπέ!Το κορίτσι_για_πισι χακαρε τον λογαριασμό του Λεφτερ μας!Ή τη ψυχή του. Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων... Κατά τα άλλα, Λεφτερ στο έχω ξαναπροτείνει, βρε θα με υιοθετήσεις; Τι θα γίνει; Να τα περάσετε τέλεια! 2
Voziniotis-3 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Πρέπει να τελειώσω το tutorial της HTML σήμερα. ΠΡΕΠΕΙ !!!
slevinkelevra Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Βαριεμαι να κανω το οτιδηποτε αυτες τις μερες. Ενω εχω πραματα να κανω. Ενω πρεπει να τα κανω. Ενω θελω να τα κανω. Απλα ΒΑΑΑΡΙΙΕΕΕΕΕΜΑΙ.
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Βαριεμαι να κανω το οτιδηποτε αυτες τις μερες. Ενω εχω πραματα να κανω. Ενω πρεπει να τα κανω. Ενω θελω να τα κανω. Απλα ΒΑΑΑΡΙΙΕΕΕΕΕΜΑΙ. Και εγω.
Valerie_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ρε παιδιά θα τρελλαθώ ο άλλος ισχυρίζεται πως το κλιματιστικό καταναλώνει λιγότερο ρεύμα αν το έχεις ρυθμίσει τους 24 βαθμούς από ότι στους 19. Ας πούμε με εξωτερική θερμοκρασία 29 βαθμούς. Ισχύει;
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Απ'όσο ξέρω, τα a/c μπορούν να ρίξουν τη θερμοκρασία εώς και 5 βαθμούς. Κάτι τέτοιο. Με αυτή τη λογική, το ζορίζεις παραπάνω να κάνει κάτι που δε μπορεί. Τώρα αν είναι αρβύλα αυτό που λέω, άγνωστο.
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ε ναι, στους 24 θα πρέπει να ρίξει τη θερμοκρασία 5 βαθμούς αντί για 10 αν το βάλεις στους 19. 1
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Απ'όσο ξέρω, τα a/c μπορούν να ρίξουν τη θερμοκρασία εώς και 5 βαθμούς. Κάτι τέτοιο. Με αυτή τη λογική, το ζορίζεις παραπάνω να κάνει κάτι που δε μπορεί. Τώρα αν είναι αρβύλα αυτό που λέω, άγνωστο. Τώρα που το σκέφτομαι ξανά. Μαλακία δεν είναι το 5 βαθμοί; Έχω την εντύπωση όμως ότι το έχω ακούσει από άνθρωπο που το ξέρει το πράμα. Τιναπω. 1
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 βρε λες; http://money.cnn.com/2014/05/15/news/companies/luxury-shopping-rude/index.html
mary Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ρε παιδιά θα τρελλαθώ ο άλλος ισχυρίζεται πως το κλιματιστικό καταναλώνει λιγότερο ρεύμα αν το έχεις ρυθμίσει τους 24 βαθμούς από ότι στους 19. Ας πούμε με εξωτερική θερμοκρασία 29 βαθμούς. Ισχύει; true. Η ιδανικη θερμοκρασια λενε, για να καιει λιγο το κλιματιστικο, ειναι 24-25 βαθμους..... 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ρε παιδιά θα τρελλαθώ ο άλλος ισχυρίζεται πως το κλιματιστικό καταναλώνει λιγότερο ρεύμα αν το έχεις ρυθμίσει τους 24 βαθμούς από ότι στους 19. Ας πούμε με εξωτερική θερμοκρασία 29 βαθμούς. Ισχύει; Λογικό δεν είναι να καίει λιγότερο στους 24; Φτάνει πιο εύκολα σε αυτήν την θερμοκρασία οπότε χαλαρώνει το κορμί του μετά. 1
slevinkelevra Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ανοιγω youtube και βλεπω προτεινομενα διαφορες βλακειες απο Mad Awards 2014 Ρε @#$$@#$(*& μου σοβαρα ποιος παει εκει και γενικα ποιος τα βλεπει αυτα? Σοβαρος ανω των 14? Φτηνιαρικες κοπιες απο δευτερατζες του εξωτερικου. Προσβολη για τη μουσικη, δλδ ελεος. Πως να ξεφτιλισεις 40 ειδη μουσικης σε μια βραδια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις