cthulhucarbide Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Η ώρα της δημιουργίας-τροποποίησης είναι η ίδια που είχα πάει στο μαγαζί. Το θέμα όμως είναι ότι εκεί θα έπρεπε να υπάρχει φάκελος με αρχεία μέσα (δεν θυμάμαι αν είχα και σημαντικά αρχεία...) Το avast βρήκε τρεις απειλές, με υψηλό κίνδυνο. Ένα malware, ένα troyan και ένα spyware.. Θα κάνω σκαν και με το malwarebytes. Τα αρχεία μου πάντως τα έχασα?
revolver1990 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Η ώρα της δημιουργίας-τροποποίησης είναι η ίδια που είχα πάει στο μαγαζί. Το θέμα όμως είναι ότι εκεί θα έπρεπε να υπάρχει φάκελος με αρχεία μέσα (δεν θυμάμαι αν είχα και σημαντικά αρχεία...) Το avast βρήκε τρεις απειλές, με υψηλό κίνδυνο. Ένα malware, ένα troyan και ένα spyware.. Θα κάνω σκαν και με το malwarebytes. Τα αρχεία μου πάντως τα έχασα? Ποτέ δεν κρατάς Usb,δεν μπαίνεις σε λογαριασμούς κτλ σε net cafe ή γενικά σε ξένο η/υ αν δεν τον εμπιστεύεσαι πλήρως. Την έπαθες...θα μπορούσες να την πάθεις πολύ χειρότερα με κάνα crypto.
Sarandis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δε νομίζω να τα έχασες, μάλλον κρυφά θα τα έκανε. Ακούω ήδη τα καντήλια.
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Πατώντας δεξί κλικ-ιδιότητες μέσα από το φλασάκι, φαίνονται δεσμευμένα περίπου 20γιγα αλλά δεν μπορώ να μπω στο φάκελο. Βασικά τα πράγματα είναι λίγο περίεργα. Έκανα σκαν και με το malwarebytes και μου έβγαλε ως απειλή το κλειδί από το autocad, το οποίο βρίσκεται ΜΕΣΑ στον εν λόγω φάκελο. Άρα τα αρχεία υπάρχουν ακόμα... Πως τα επαναφέρω όμως? Δε νομίζω να τα έχασες, μάλλον κρυφά θα τα έκανε. Ακούω ήδη τα καντήλια. Από που τα βλέπουμε τα κρυφά που δεν θυμάμαι; Κάπου από τον πίνακα ελέγχου πρέπει να είναι, αλλά που.
Sarandis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Επιλογές φακέλων, έχει 2-3 checkboxes για κρυφα αρχεια και συστηματος.
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Πάτησα το κουτί που λέει "Εμφάνιση κρυφών αρχείων, φακέλων και μονάδων δίσκου" πάτησα και εφαρμογή, πάτησα και ανανέωση στο φλας αλλά δεν άλλαξε κάτι...
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Είναι ένα τσεκαρισμένο που λέει "απόκρυψη προστατευμένων αρχείων λειτουργικού συστήματος(προτείνεται)" Πήγα να το ξετσεκάρω και μου είπε ότι μπορεί μετά να μην δουλεύει ο υπολογιστής επειδή αυτά τα αρχεία είναι απαραίτητα για την εκκίνηση των windows. Δεν εννοείς αυτό το κουτί έτσι? Υπάρχει και ακόμα ένα που λέει "εμφάνιση όλων των φακέλων". Το τσέκαρα αλλά τίποτα πάλι
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Θενξ μαν, ο φάκελος επανήλθε οκ. Εμφανίστηκε όμως και αυτός ο φάκελος Είναι legit έτσι?
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Πως ακριβώς την πάτησα δηλαδή? Πήγα σε ένα μαγαζί γιατί ήθελα να βγάλω κάτι εκτυπώσεις Α3 και πήγα την εικόνα με φλασάκι. Μετά γύρισα σπίτι και είδα αυτό. Τι διαφορετικό θα μπορούσα να έχω κάνει δηλαδή;
GreekMonkey Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Εγώ έχω ένα παλιό 1 γκίγκα για κάτι τέτοιες δουλειές.
linkin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Yeap, το μοιραζω με το Big Apple..... Σε 2 weeks ερχομαι στην ηπειρο σας..... Business as usual.... Sent from my iPad Air using Insomnia Που θα πας καμαρι μου? Αμα περασεις απο Τσικαγο ελα να σου δειξω πως ειναι τα καλα τα laptop! Που μπορω να βρω αθηνα κατι παρομοιο?Ενδιαφερομαι για παντος τυπου coctail. Δεν εχω ιδεα.
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 το υπόσχομαι στα μεζέδιαμ :"3 Κεσύ ζουράρεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις