Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Οντως δεν το προσεξα (still like a boss). :P

Εχω ενα ηλιθιο συστημα στο forum, οταν παω στις συνδρομες μου ανοιγω ολα τα νεα threads σε δικες τους καρτελες με τη σειρα και επειτα κλεινω την καθε καρτελα αφου τη διαβασω. Ε το εν λογω thread ηταν καπου στη μεση :P

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχααχαχαχαχαχχα

56.45
57:31
βασικά όλο αχαχχαχαχαχα δε μπορώ αχχαχαχαχαχαχα 

"κιομως εσυ είσαι εντελως μουνοδουλος" 

391599_419683174754557_498452040_n.jpg?o

Δημοσ.

Οντως δεν το προσεξα (still like a boss). :P

Ίσα ρε απο δω! Ποστάρεις και μπαααααααααπ το κλειδώνεις για να μην ακουστεί η άποψη η τριλοβίτικη  :shifty:  Αυτή είναι η δημοκρατία που ενστερνιζόμαστε κύριοι...!

Δημοσ.

'Ανοιξα και τα Ubuntu τρομάρα μου και καλά να κάνω εργασία και κάθομαι και διαβάζω για το πόσο επηρεάζει ο καιρός την ψυχολογία κτλ. Όντως την επειρεάζει, αλλά αυτό αρκεί για πω fuck it, ας δω καμιά ταινία, ή να στρώσω κώλο και να βρω με το ζόρι;

• Super Moderators
Δημοσ.

Ίσα ρε απο δω! Ποστάρεις και μπαααααααααπ το κλειδώνεις για να μην ακουστεί η άποψη η τριλοβίτικη  :shifty:  Αυτή είναι η δημοκρατία που ενστερνιζόμαστε κύριοι...!

τον πλήρωσα και το κλείδωσε... :P

• Moderators
Δημοσ.

τον πλήρωσα και το κλείδωσε... :P

Ε τωρα... Κρυβετε λογια :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Ε τωρα... Κρυβετε λογια :P

αυτό το 50euro που βλέπω στο πάτωμα, μήπως είναι δικό σου?

Δημοσ.

Το τηλέφωνο του insomnia θα μου το δώσετε ποτέ? Τόσες φορές το έχω ζητήσει και να μην πω τι έχω πάρει... Θέλω να κάνω μια καταγγελία. Θέλω το τηλέφωνο του insomnia.

• Moderators
Δημοσ.

αυτό το 50euro που βλέπω στο πάτωμα, μήπως είναι δικό σου?

Μετα την απομακρυνση σας απο το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται...

Το τηλέφωνο του insomnia θα μου το δώσετε ποτέ? Τόσες φορές το έχω ζητήσει και να μην πω τι έχω πάρει... Θέλω να κάνω μια καταγγελία. Θέλω το τηλέφωνο του insomnia.

Ειναι πολλα, ο καθε mod εχει το δικο του. Εγω πχ εχω ενα Note 3, αλλα μ'αρεσει, δε στο δινω :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...