Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

I KNOW!... γι'αυτό άλλωστε -για τις περιπτώσεις που δεν λέει με τίποτα να αργήσω/μην σηκωθώ (και κακήν κακώς εχω ξημερωθεί)-  μπαίνουν απανωτά διαφορετικά set alarms να βαράνε κάθε 15' επί 1+ ώρα... διότι υπάρχει και η μαγική ιδιότητα όπου βαράς cancel αντί για snooze, κι ας μην το θυμάσαι μετά ότι το έκανες. Αποτέλεσμα χειρότερο αφού στην ουσία δεν έχεις κάνει σόι ύπνο αυτή την τελευταία 1+ ώρα, αλλά άλλη λύση δεν έχει βρεθεί :/

Δημοσ.

ενα ειναι το συστημα:

πρωτα tv/radio για ελαφρύ ξυπνημα μετα απο κανα τεταρτο το κινητο σε power ηχο σε καλη αποσταση απο το κρεβατι και μετα απο 40 λεπτα παραδοσιακο ρολοι.υπαρχει και hardcorιλα με εφαρμογες που θελουν φωτογραφιες/μαθηματικες πραξεις αλλα τα ευαισθητα νευρα μ δεν αντεχουν τετοια παιχνιδια.

Δημοσ.

Να κοιμάστε νωρίς για να ξυπνάτε φυσικά χωρίς ξυπνητήρια. Ρε αλήτες.

Ιnsomniacs τι περιμένεις..

Δημοσ.

α) :shock: Ξέρασα λιγουλάκι... β)...αν και στάνταρ είναι αδύνατο να μην έχει γοητευθεί από την ζομπι/πρησμένη/τσίμπλα στο μάτι/μαλλί για καλλιστεία κατάσταση που με βρίσκει κάθε φορά, αφού 9/10 με σηκώνει βίαια (θυροτηλέφωνο χειρότερο από αεροδρόμιο για καρδιακό+βαράει πάντα δύο φορές με κολλημένο το δάχτυλο) από τον ύπνο =p

Υeaaaap!

Καλά εύκολα έχει σταμπάρει ότι είσαι γκομενάκι και ψάχνει ευκαιρία να ανεβαίνει στο σπίτι σου και να σε βλέπει με τις πυτζάμες και να του λες και ευχαριστώ που σε "προσέχει"...

Δε νομίζω να το κάνει σε κάναν άντρα αυτό...

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση είναι να σκάσει τηλεφώνημα από το αφεντικό.

Λες και θα το ακούσει/σηκώσει κανείς, το πάθημα έχει γίνει μάθημα άλλωστε:

...true story:

Aρχ@ αφεντικό που δεν έλεγε να αντιληφθεί ότι δεν νοείται να βαράει τηλέφωνα ΣΥΝΕΧΕΙΑ για το παραμικρό -ΜΗ επείγον- ώρες πριν πιάσω δουλειά.

> 1-2-3-5-10-200 υπομονή, με το καλό, μπααα... οπότε μπαίνει μπρος το σύστημα κατεβασμένο σταθερό+κλειστό κινητό μέχρι να φτάσω στην πόρτα του γραφείου.

> 1-2-3, ο τρολοψυχάκιας μια μέρα μου στέλνει τεχνικό του Οτέ, διότι "δηλώσατε βλάβη". Από τη μια γελάω, από την άλλη ατμοί από αυτιά και ρουθούνια.

> α) τ' ακούει κανονικά β) από την επομένη και για 3 συνεχόμενες, χωρίς ενημέρωση*, δεν πατάω το πόδι μου (*βλ.σχετικό νόμο) να πάρει ο κώλος του φωτιά.

> Πέρα από πραγματικά κι αντικειμενικά επείγουσες καταστάσεις, δεν ξανατόλμησε.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα...

LOL θα είχα φρικάρει στην θέση σου.

Τα χρώματα κατά το export σε gif πρέπει να είναι. Το βλέπεις μέσα στο Γκιμπ ή μόνο στο εξπορτ;

Δημοσ.

LOL θα είχα φρικάρει στην θέση σου.

Τα χρώματα κατά το export σε gif πρέπει να είναι. Το βλέπεις μέσα στο Γκιμπ ή μόνο στο εξπορτ;

Νομίζω ότι το animation πριν γίνει gif (xcf extension) φαίνεται καλύτερα.

Δημοσ.

Νομίζω φαίνεται καλύτερα τώρα.Αναψα ένα setting στο export που έλεγε interlaced.

Μάλλον χειρότερα το έκανα ε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...