Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σιγά ρε Ορέστη Μάκρη μην σε μαζεύουμε απο το δρομο.... το κινητό δεν το είχες βάλει να χτυπήσει?

Υπάρχει η ηλίθια επιλογή για "αναβολή" που πάντα την πατάω και ξανακοιμάμαι .

Αντίθετα , το ντττρτρρρρρρρρρντουπντουπ του ξυπνητηριου με το σφυρί , είναι τόσο δυνατό , διαπεραστικό και σπαστικό που σε συνδυασμό με το οτι το βάζω στο γραφείο για να αναγκαστώ να σηκωθώ να το κλείσω , πάντα καταφέρνω να ξυπνήσω .

Εκτώς απο σήμερα .

Δημοσ.

Παιδιά σας αρέσει η καινούρια μου υπογραφή;

Την έφτιαξα με το GIMP.

Θέλω να δοκιμάσω και το blender τώρα που είναι επίσης free software.

Δημοσ.

Υπάρχει η ηλίθια επιλογή για "αναβολή" που πάντα την πατάω και ξανακοιμάμαι .

Αντίθετα , το ντττρτρρρρρρρρρντουπντουπ του ξυπνητηριου με το σφυρί , είναι τόσο δυνατό , διαπεραστικό και σπαστικό που σε συνδυασμό με το οτι το βάζω στο γραφείο για να αναγκαστώ να σηκωθώ να το κλείσω , πάντα καταφέρνω να ξυπνήσω .

Εκτώς απο σήμερα .

Υπάρχει λύση για αυτό. Βάζεις το κινητό μακρια απο το κρεβάτι, οπότε θέλεις δεν θέλεις σηκωνεσαι απο το κρεβάτι για να το κάνεις να σταματήσει.

• Like 4
Δημοσ.

Παιδιά σας αρέσει η καινούρια μου υπογραφή;

Την έφτιαξα με το GIMP.

Θέλω να δοκιμάσω και το blender τώρα που είναι επίσης free software.

Γιατί χάνει το smoothing όταν περνάει σε λευκό η γραμματοσειρά;
  • Like 1
Δημοσ.

Ξανά ο θεός ταχυδρόμος ανέβασε το -μη συστημένο- δέμα επάνω. Έπαιρνε και στο κινητό τηλ. λέει, για να δει αν θα μου το φέρει, επειδή ήταν ογκώδες (ΝΟΤ). Που τον βρήκαν αυτόν τον τρελό τα Ελτα, να απολυθεί αμέσως, και χαλάει την πιάτσα και δεν αντέχει ο οργανισμός επαναλαμβανόμενα πολιτισμικά σοκ.

(+ στις 13 μέρες ένα απλό δέμα από Κ, στις 10 ένα άλλο... πάω να παίξω τζόκερ).

• Like 3
Δημοσ.

Υπάρχει λύση για αυτό. Βάζεις το κινητό μακρια απο το κρεβάτι, οπότε θέλεις δεν θέλεις σηκωνεσαι απο το κρεβάτι για να το κάνεις να σταματήσει.

Μπα, το κλείνεις, ξαναπέφτεις για 2'' χουζούρεμα... φαντάζεσαι την συνέχεια.

• Like 1
Δημοσ.

Πφφφφφφφφφφ, κακε Parsi...... γιατι το κλειδωσες το θεματακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι............

Τι θα απογινουμε σαν κενωνια χωρις το Grey-os ?

Hταν στα σκαρια να χτυπησει τους κολλοσους, και συ του το στερησες......

Ααααααααααααααα............!!!!!!!!

(just kidding of course :) )

Δημοσ.

Ρε μπας και σε γουστάρει;

α) :shock: Ξέρασα λιγουλάκι... β)...αν και στάνταρ είναι αδύνατο να μην έχει γοητευθεί από την ζομπι/πρησμένη/τσίμπλα στο μάτι/μαλλί για καλλιστεία κατάσταση που με βρίσκει κάθε φορά, αφού 9/10 με σηκώνει βίαια (θυροτηλέφωνο χειρότερο από αεροδρόμιο για καρδιακό+βαράει πάντα δύο φορές με κολλημένο το δάχτυλο) από τον ύπνο =p

...4 ώρες μετά.

Υeaaaap!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...