Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχει ρε μλκες που λετε το Costco με 10 δολλαρια 2 υπερτιμια λιτρα margarita mix με tequila. Αλκοολικους θα μας καταντησει.

Δημοσ.

Εχει ρε μλκες που λετε το Costco με 10 δολλαρια 2 υπερτιμια λιτρα margarita mix με tequila. Αλκοολικους θα μας καταντησει.

Xαχαχαχα, προχθες ειχε σε προσφορα στα Tesco εναν Καπετανιο Morgan 1L , £5 only…..  Φυσικα τον χτυπησα, και μετα με χτυπησε…..  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Xαχαχαχα, προχθες ειχε σε προσφορα στα Tesco εναν Καπετανιο Morgan 1L , £5 only…..  Φυσικα τον χτυπησα, και μετα με χτυπησε…..  :-D

Eπιβαλεται ψηλε! Λαντον εισαι εσυ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xαχαχαχα, προχθες ειχε σε προσφορα στα Tesco εναν Καπετανιο Morgan 1L , £5 only….. Φυσικα τον χτυπησα, και μετα με χτυπησε….. :-D

Eπιβαλεται ψηλε! Λαντον εισαι εσυ?

Yeap, το μοιραζω με το Big Apple..... Σε 2 weeks ερχομαι στην ηπειρο σας..... Business as usual....

Sent from my iPad Air using Insomnia

Επεξ/σία από Unabomber
Δημοσ.

Έχασα το πρωινό μάθημα γιατί το κλασσικό ξυπνητήρι με το "σφυρί" απο το ΙΚΕΑ (το οποίο εμπιστεύομαι σε emergency ξυπνήματα καλή ώρα σήμερα που ήθελα να σηκωθώ ) αποφάσισε να τελειώσει την μπαταρία του στις 04:00 το πρωί .

φακ

καλημέρα

εν τω μεταξύ είμαι στα πρόθυρα αλκοολισμού

αγοράσαμε ενα μπουκάλι ΑΜΑΡΕΤΟ για ενα γλυκό και έμεινε σχεδόν τα 3/4 , και κάθε μέρα που πίνω καπουτσίνο ρίχνω 2 καπάκια γιομάτα μέσα .

Ντάξει , το αγαπημένο μου . 

Δημοσ.

Έχασα το πρωινό μάθημα γιατί το κλασσικό ξυπνητήρι με το "σφυρί" απο το ΙΚΕΑ (το οποίο εμπιστεύομαι σε emergency ξυπνήματα καλή ώρα σήμερα που ήθελα να σηκωθώ ) αποφάσισε να τελειώσει την μπαταρία του στις 04:00 το πρωί .

φακ

καλημέρα

εν τω μεταξύ είμαι στα πρόθυρα αλκοολισμού

αγοράσαμε ενα μπουκάλι ΑΜΑΡΕΤΟ για ενα γλυκό και έμεινε σχεδόν τα 3/4 , και κάθε μέρα που πίνω καπουτσίνο ρίχνω 2 καπάκια γιομάτα μέσα .

Ντάξει , το αγαπημένο μου . 

Σιγά ρε Ορέστη Μάκρη μην σε μαζεύουμε απο το δρομο.... το κινητό δεν το είχες βάλει να χτυπήσει?
  • Like 2
Δημοσ.

Που μπορω να βρω αθηνα κατι παρομοιο?Ενδιαφερομαι για παντος τυπου coctail.

Δημοσ.

Υπάρχει ακομα ανθρωπος που δεν χρησιμοποιεί κινητό για ξυπνητήρι; 

Αλκοολικός με αμεράτο, δεν εγινε κανεις, φιζικλι ιμποσιμπλ. 

Δημοσ.

Υπάρχει ακομα ανθρωπος που δεν χρησιμοποιεί κινητό για ξυπνητήρι; 

Εγω!! Βαζω τον καλο μου να με ξυπνησει... :rolleyes:

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...