Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

Έσπασαν το λουκέτο της αυλής και μπήκαν στην αυλή , μετά ξεκίνησε καταιγίδα και διαλύθηκαν . Προληπτικά πήγαν αστυνομικοί μήπως και γίνει κάποιο επεισόδιο .

Αυτά διάβασα εγώ .

κατά του bullying με λιντσάρισμα! fuck yeah!

Δημοσ.

θέλεις να έρθεις να μου καθαρίσεις τον φούρνο που είναι κώλος? =ρ

Βρήκες την νοικοκυρά τώρα...για πε τι καλό έφτιαξες?

Δημοσ.

Ξέρουμε τι ώρα θα αρχίσει η έκλειψη;

Στην Αθήνα το φαινόμενο  θα αρχίσει να γίνεται ορατό  στις 10:40 π.μ., στη μέγιστη φάση του θα φτάσει στις 11:44 π.μ. και θα λάβει τέλος στις 12:50 μ.μ.

• Like 1
Δημοσ.

Cannot start playback. Please try again later

Φταίει που δεν έβαλα το extension του Chrome;

Και σε εμένα το ίδιο μήνυμα βγάζει. Περίεργο. Όλες τις άλλες φορές δεν είχα πρόβλημα με ματς του Champions League. Κρύσταλλο εικόνα χωρίς κολλήματα και μαλακίες.

Δημοσ.

Hρθε το τελος............!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :-D :-D :-D :-D

Η έκλειψη Ηλίου της Παρασκευής είναι η αρχή του τέλους του κόσμου, λένε Αμερικανοί πάστορες

http://www.protothema.gr/world/article/460564/i-iliaki-ekleipsi-tha-einai-i-arhi-tou-telous-tou-kosmou-ishurizodai-amerikanoi-pastores/

κομπλέ τότε , θα φτιάξω αυτοσχέδια όπλα γιατι δεν έχω τίποτα εκτός απο τα γνωστά 

και θα περιμένω , οτι ειναι να γίνει θα γίνει και αν δεν γίνει θα έχω για όταν γίνει 

αλλα αν αυριο δεν έχω για κάποιο λογο νετ κ αυτές ειναι οι τελευταίες μου λέξεις στο ινσομνια έχω να δηλώσω οτι θα μου κλάσουν τα μεζέδια που λέει κ ο αποτέτοιος

• Like 3
Δημοσ.

Και σε εμένα το ίδιο μήνυμα βγάζει. Περίεργο. Όλες τις άλλες φορές δεν είχα πρόβλημα με ματς του Champions League. Κρύσταλλο εικόνα χωρίς κολλήματα και μαλακίες.

Σε αυτήν την ιστοσελίδα να μπαίνω για άλλα μάτς;

Δημοσ.

Είχε βάλει καψουροτράγουδα ενας γείτονας περίπ στην ηλικία μου και του στέλνω στο profile του στο fb το link

https://www.youtube.com/watch?v=w2GdajDLrdo

αντι να το βάλει να ακούσουμε έκλεισε τη μουσική ο μαλάκας 

τι ώρα ξεκινάει η ώρα κοινής ησυχίας το βράδυ? 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...