Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτό που βάζω να ακούσω ράδιο και ακού τα ίδια τραγούδιαμεπρινμε ξεπερναει.

Επισηςεχεικολησειτοspace.γαμωωωωωω

Δημοσ.

πήρα ενα turbo-x mouse και ο λόγος ειναι οτι τα κοπανάω απο τα νευρα μου , οπότε μη πετάω λεφτά
το αρχ΄!@@!#!$#!$@^%#!$@ αααααααααααααα τα νευρα μου θα σπάσω την οθόνη

οκ οκ cool. φφφφ φφφ 1 , 2 ,3 ,4 ,5 φφφφ , 1, 2 ,3 ,4 ,5 φφφφ

ναι , τι έλεγα . ειναι οκ σαν κατασκευή , απλό ε και για τα λεφτά του οκ , επάνω που ακουμπάνε τα δαχτυλα ειναι ωραίο το υλικό του , δεν ειναι απλά πλαστικό σαν το παλιό της ms που ειχα

αλλα

ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΩ ΚΑΝ ? WTFFFFFFFFFF ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΡΕ ?!!!!!!!!!??111!!11111111111111111! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ????????????

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΝΤΥΣΩ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ? ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΣΚΕΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ , ΝΑ ΒΡΩ MOUSEPAD ? ΠΟΥ ? ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΗ ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!
1234931504682.jpg?w=640

φφφφφφ φφφφ φφφφ ... οκ οκ οκκκκκκκκκ πάω να αλλάξω πάστα στον cpu να δω αν θα πάει καλά το πράγμα με τις θερμοκρασίες γιατι βαράει 80-90ρια idle

Δημοσ.

Σεράνο να βάλεις.

τουρτα? :blink:

σοβαρά τώρα τα έχω πάρει στο κρανίο γιατι ειναι ωραίο σαν mouse δεν έχει κάτι και συμπαγές αλλα αυτή τη μαλακία γιατι την έχει ? αδύναμη cam?????????

Δημοσ.

τουρτα? :blink:

σοβαρά τώρα τα έχω πάρει στο κρανίο γιατι ειναι ωραίο σαν mouse δεν έχει κάτι και συμπαγές αλλα αυτή τη μαλακία γιατι την έχει ? αδύναμη cam?????????

πάστα σεράνο.

Γιατί πήρες τούβλο χ? AAAAAAAA?

Έπρεπε να ξαναπάρεις Microsoft.

Δημοσ.

Σωστά είναι πολύ δύσκολο να βρεις ένα mousepad άλλωστε

έχω να δω mousepad 10+ χρόνια. Σιγά μη πάω να αγοράσω , αμα ηταν έτσι θα έπαιρνα απο την αρχή ms

πάστα σεράνο.

Γιατί πήρες τούβλο χ? AAAAAAAA?

Έπρεπε να ξαναπάρεις Microsoft.

έχω σπάσει αρκετά mouse της ms σε ενα χρόνο κ ειπα να πάρω με μισή τιμη το τουβλο 

ολα καλά αλλα γιατι δεν πιάνει χωρίς mousepad/χαρτί απο κάτω? wtf γυρίσαμε 10 χρόνια πίσω? (τουλάχιστον)

το 2009 είχα πάρει κάτι logitech mouse+keyboard , νομίζω έκανα γύρω στα 150euro μαζι 

απολαυση , μέχρι που έχασα το olympiad στο lineage απο dc στο internet

Δημοσ.

Ξυπνάω στις 12. Σηκώνομαι, τρώω. Και ξανα ύπνος μέχρι τώρα. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Πως τα καταφέρνεται ρε νορμαλ άθνρωοποι και ξυπνάτε νωρίς και κοιμάστε νωρίς και τρώτε νωρίς. ΘΕΛΩ, μα δεν μπορω. :-(

• Like 4
Δημοσ.

4 η ώρα πάω δουλειά, μέχρι τις 5.30. 6 η ώρα μπουλελέοντας για Πέραμο μεριά. Αύριο απόγευμα μπουλελέοντας από Πέραμο για Χαλκιδικάουα, περασιά από το Γαλατικό και μετά κατασκήνωση, ο μάγκας έχουνε την γιορτή τους ("πυρά" λέγεται στην κατασκηνωτική ορολογία) και πρέπει λέει οπωσδήποτε να πάμε λέει, θα είναι ινδιάνος λέει. Μετά την γιορτή, αργά το βράδυ, μπουλελέοντας και επιστροφή στην Πέραμο. Και κυριακή βραδάκι επιστροφή φυσικά στην Σαλλλονίκη. Πας να κάνεις καναδυό μπανάκια και γυρνάς με +κοντά μια χιλιάδα χιλιόμετρα στο κοντέρ. ΚΑΙ ΓΑΜΩ!!! Τεσπά, 10 και σήμερα για διακοπάουα. Άλεξζζζ φτιάχνε φραπέ!

Δημοσ.

Μάγκα ήπια εναν καφέ για μιαμιση ωρα με εναν άνθρωπο που είναι τόσο έξυπνος και ανοιχτόμυαλος που λες αυτός ο καφές είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα το τελευταίο τρίμηνο.

• Like 1
Δημοσ.

Ξυπνάς ενώ βλέπεις γαμάτο όνειρο επειδή δε παίρνουν τηλέφωνο.

Η ώρα 3, πάλι καθυστέρησες να σηκωθείς.

4 μαθήματα για διάβασμα γιατι δίνεις 8-9-10-11 σερί. Το τελευταίο δε θα το δώσεις γιατί είναι παλούκι και δε παίζει να περαστεί. Από τα άλλα 3, θέλεις σίγουρα να δώσεις των 9 και 10.

Ξέμεινες και από φραπέ && κάψουλες για εσπρέσσο και τη βγάζεις με ελληνικό.

//Γκρίνια //Νεύρα //Κλάματα //χωρίς_σωστό_ καφέ.

tmt.gif wtf_shatner.gif

Καλησπέρες.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...