Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτοί στο r u the one κάναν ότι κάναν για 50000 δολλαρια,μόνο;

Σπερες

Edit

Θελουν να φάνε και άλλο κόσμο στην γαλακτοκομικη σχολή; wtf?

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ.

Edit

Θελουν να φάνε και άλλο κόσμο στην γαλακτοκομικη σχολή; wtf?

Γιατί, παίχτηκε τίποτα καινούριο?

Edit: Όντως έγιναν επεισόδια

Δημοσ.

Έσπασαν το λουκέτο της αυλής και μπήκαν στην αυλή , μετά ξεκίνησε καταιγίδα και διαλύθηκαν . Προληπτικά πήγαν αστυνομικοί μήπως και γίνει κάποιο επεισόδιο .

Αυτά διάβασα εγώ .

Δημοσ.

Γιατί, παίχτηκε τίποτα καινούριο?

Edit: Όντως έγιναν επεισόδια

Έσπασαν το λουκέτο της αυλής και μπήκαν στην αυλή , μετά ξεκίνησε καταιγίδα και διαλύθηκαν . Προληπτικά πήγαν αστυνομικοί μήπως και γίνει κάποιο επεισόδιο .

Αυτά διάβασα εγώ .

και καλα θελουν να φανε τον φιλο του αυτοχειρα.

Δημοσ.

okay ειναι μλκια αλλα θα το αναπαράγω

κανενας κωλος δεν μου εδωσε τοσα οσα μου εδωσε ο απο κατω

l7ShqPn.png

wrMuqjs.png

Δημοσ.

Από που βλέπουμε σωστό και της προκοπής live streaming; Έστω και από πμ.

Υ.Γ. Επίσης μόλις μου ήρθε το καινούργιο πληκτρολόγιο και θέλω να εξασκηθώ στο να γράφω γιατί ήμουν τόσα χρόνια με πληκτρολόγια της δεκαετίας του 90 και μπορώ να πω πως νιώθω μια μαγεία και ας είναι από τα αθλιότερα που κυκλοφορούνε με μόνο 10 ευρώ και της Microsoft. Επίσης το κουμπί του enter είναι μικρό αλλά χαλάλι γιατί το κουμπί του backspace είναι κανονικό. Επίσης πολύ ωραία η αίσθηση όταν πατάς τα κουμπιά. Επίσης θέλω να βγάλω λεφτά για να πάρω υπολογιστή σωστό αλλά είμαι κότα και κάθομαι και τα ξύνω στο σπίτι. Εντάξει αυτό ήταν, βαρέθηκα. Σας αφήνω. Το λίνκ στείλτε να δούμε λίγο Μπάρτσα εεεεεεεε.

Δημοσ.

Από που βλέπουμε σωστό και της προκοπής live streaming; Έστω και από πμ.

Υ.Γ. Επίσης μόλις μου ήρθε το καινούργιο πληκτρολόγιο και θέλω να εξασκηθώ στο να γράφω γιατί ήμουν τόσα χρόνια με πληκτρολόγια της δεκαετίας του 90 και μπορώ να πω πως νιώθω μια μαγεία και ας είναι από τα αθλιότερα που κυκλοφορούνε με μόνο 10 ευρώ και της Microsoft. Επίσης το κουμπί του enter είναι μικρό αλλά χαλάλι γιατί το κουμπί του backspace είναι κανονικό. Επίσης πολύ ωραία η αίσθηση όταν πατάς τα κουμπιά. Επίσης θέλω να βγάλω λεφτά για να πάρω υπολογιστή σωστό αλλά είμαι κότα και κάθομαι και τα ξύνω στο σπίτι. Εντάξει αυτό ήταν, βαρέθηκα. Σας αφήνω. Το λίνκ στείλτε να δούμε λίγο Μπάρτσα εεεεεεεε.

Κατέβασε το acestream και πάτα το πρώτο link που έχει εδώ

http://www.livefootballol.com/channel/sky-sports-5-acestream.html

Δημοσ.

Hρθε το τελος............!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :-D :-D :-D :-D

Η έκλειψη Ηλίου της Παρασκευής είναι η αρχή του τέλους του κόσμου, λένε Αμερικανοί πάστορες

http://www.protothema.gr/world/article/460564/i-iliaki-ekleipsi-tha-einai-i-arhi-tou-telous-tou-kosmou-ishurizodai-amerikanoi-pastores/

c3403451-e431-4a8b-8f06-61471bfc55c1.gif

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...