Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποια σουηδέζα;  :blink:

αυτη που της ανοιξες την πορτα και σε περασε για stalker or something along those lines

in other news

το rss του kickass εχει πεσει;

Δημοσ.

αυτη που της ανοιξες την πορτα και σε περασε για stalker or something along those lines

in other news

το rss του kickass εχει πεσει;

Αυτό ήταν πριν 3 μήνες σε τελείως άσχετο περιβάλλον-περιστατικό,ενώ έχει ήδη φύγει στην χώρα της από 50+ημερών.Εάν δεν απατώμαι δεν ήταν Σουηδή και τέλος ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις,πόσο μάλλον να την έχω στο φατσοβιβλίο που οι φίλοι μου είναι 35 άτομα βαριά-βαριά. ^_^

Δημοσ.

Το καλύτερο σεξ γίνεται όταν ο άλλος σου γαμεί και το μυαλό.

Θα μπορουσαμε απλα να το πουμε "Επικοινωνια".

Κατι που στις μερες μας εχει χαθει.Οπως εχει χαθει ο σεβασμος,η ειλικρινεια και οι υπολοιπες ηθικες αξιες λογω συμφεροντων.

Οι Αμερικανοι πως το λενε?

"He fucked my brain?"    :-D

Δημοσ.

Γενικά έχει πλάκα πως οι κοπέλες βαφτίζουν πολλές φορές τον μουγκοθόδωρο ως "αινιγματικό", "σέξι", "έχει πολλά να πει"...

Επίσης πλάκα έχει να βγεις μόνος στο συνοικιακό μπαράκι μετά απο δουλειά, για μια μπύρα και σπίτι. Ο κανόνας λέει οτι ο διπλανός/ή που είναι επίσης solo ΟΦΕΙΛΕΙ να σου πιάσει κουβέντα. Γιατί είσαι μυστήριος/έχεις προβλήματα/θες να αναλύσεις το big bang εκείνη τη στιγμή.

Σε παρέα και μούγκα, ναι, κάτσε σπίτι σου καλύτερα. Ισχύει και για τα κοριτσάκια το ίδιο προφανώς.

Είδα όνειρο τον τατουατζή μου. Με τρώει η τσέπη μου. Κάτι πρέπει να σημαίνει.

• Like 2
Δημοσ.

Μαλάκες και αυτοί από το vision studio. Έπρεπε να μην μου πούνε τίποτα για 5 μέρες και τώρα που τους πήρα λένε δεν το έχουν και θα τους έρθει αύριο.

Την φάγαμε πάλι την βδομάδα για μια κωλοπαραγγελία από Ελλάδα και με κούριερ.

Το μόνο πράγμα που έχω αγοράσει και ήρθε γρήγορα ήταν ένα κομπιουτεράκι. Σε όλα τα άλλα κάθομαι και περιμένω σαν μαλάκας με τις βδομάδες

Δημοσ.

Θα μπορουσαμε απλα να το πουμε "Επικοινωνια".

Κατι που στις μερες μας εχει χαθει.Οπως εχει χαθει ο σεβασμος,η ειλικρινεια και οι υπολοιπες ηθικες αξιες λογω συμφεροντων.

Οι Αμερικανοι πως το λενε?

"He fucked my brain?"    :-D

δεν ειναι μονο η επικοινωνια.ειναι αλλο level πραγματικα...mindfuck λεγεται..

• Like 2
Δημοσ.

δεν ειναι μονο η επικοινωνια.ειναι αλλο level πραγματικα...mindfuck λεγεται..

Θα μπορουσε να μπει καποιο tutorial ως εξτρα στο θεμα  "Γυναικες!!!Πως να τις προσεγγισετε και να τις κατακτησετε"    :-D

Κατι σαν DLC.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...