Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε έβλεπα στον ύπνο μου οτι η γιαγιά μου ήθελε να με σκοτώσει κ οτι πέθανε και βρυκολάκιασε και λέει φώναζε οτι θα με πάρει μαζί της και όπως την είχα κλείσει σε ενα σπίτι προσπαθούσε να σπάσει την πόρτα κ έκανε μια μπάσα φωνή κάτι μεταξύ νταλικέρη και τίγρη 
το πρωί ξύπνησα με νευρα , τώρα πριν μου λέει δεν έρχεσαι απο δω να δεις την τηλεόραση δεν πιάνει τα κανάλια 
πετάγομαι και ανοίγω κ ηταν οκ , δεν είχε τίποτα 
φευγοντας ήθελε να με φιλήσει και μου ερχόταν η εικόνα απ το όνειρο μου με τα δόντια του καρχαρία που ειχε και της λέω πρέπει να φυγω έχω αφήσει το φαΐ στο φούρνο , της σκάω ενα πεταχτό στο μέτωπο και έφυγα μπαμ μπαμ

wtf αφου υποτίθεται οτι της είχε κοπεί το τηλέφωνο με βλάβη και θα το έφτιαχναν αυριο 

μου φάνηκε και παγωμένη O_O

ρε κάτι περίεργο παίζει , αμα είχα κανα τζατζίκι θα έτρωγα να πάω να της κάνω χα κόψω αντίδραση 

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πρέπει όμως πρώτα να πλύνω την μπανιέρα..

Ενώ συνήθως, δεν? Πέτα χλωρίνες εκεί, σφουγγάρι πέρασμα κι έτοιμος

Το σαπούνι με μπέρδεψε λίγο. Δηλαδή;

Ε, σαπούνι, ΟΜΟ, απορρυπαντικό σκόνη πως το λέτε?

Στο χωριό μου το ειδικό μπορεί να περιγράψει το όλο, χωρίς το φόβο παρερμηνείας.

πχ Μικιμάου είναι τα κινούμενα σχέδια, κορνφλειγκξ ή κορφλει (ανάλογα το φύλο του ομιλητή) τα δημητριακά που τρώμε το πρωί, ενίοτε κι όλο το πρωινό, πάμπερς οι πάνες για τα μωρά, σαπούνι τα παντώς είδους καθαριστικά, τηλεκοντρόλ οτιδήποτε ηλεκτρονικό μπορεί να επηρεάσει άλλο ηλεκτρονικό εξ αποστάσεως, κομπιούτερ παντώς είδος ηλεκτρονικό μηχάνημα σκέτο κοκ.

Δημοσ.

Πρέπει όμως πρώτα να πλύνω την μπανιέρα..

δεν μπορεί να διάβασα καλά.

εντάξει λίγο χειρότερος από τον άλλο που δεν πλένει σεντόνια.

Δημοσ.

Όλα και όλα, τα σεντόνια τα πλένω. Η ένδειξη ότι ήρθε η ώρα, είναι όταν κάνει κριτσι κριτσι από τα νεκρά κύτταρα που έχουν κάτσει απάνω σαν την σκόνη από τα γαριδάκια

Δημοσ.

ρε έβλεπα στον ύπνο μου οτι η γιαγιά μου ήθελε να με σκοτώσει κ οτι πέθανε και βρυκολάκιασε και λέει φώναζε οτι θα με πάρει μαζί της και όπως την είχα κλείσει σε ενα σπίτι προσπαθούσε να σπάσει την πόρτα κ έκανε μια μπάσα φωνή κάτι μεταξύ νταλικέρη και τίγρη 

το πρωί ξύπνησα με νευρα , τώρα πριν μου λέει δεν έρχεσαι απο δω να δεις την τηλεόραση δεν πιάνει τα κανάλια 

πετάγομαι και ανοίγω κ ηταν οκ , δεν είχε τίποτα 

φευγοντας ήθελε να με φιλήσει και μου ερχόταν η εικόνα απ το όνειρο μου με τα δόντια του καρχαρία που ειχε και της λέω πρέπει να φυγω έχω αφήσει το φαΐ στο φούρνο , της σκάω ενα πεταχτό στο μέτωπο και έφυγα μπαμ μπαμ

wtf αφου υποτίθεται οτι της είχε κοπεί το τηλέφωνο με βλάβη και θα το έφτιαχναν αυριο 

μου φάνηκε και παγωμένη O_O

ρε κάτι περίεργο παίζει , αμα είχα κανα τζατζίκι θα έτρωγα να πάω να της κάνω χα κόψω αντίδραση 

Κόψε την βαλεριάνα

Δημοσ.

Την εκφραση "φέρε τη πορτα πανω" τη ξερετε/εχετε ακουσει ή μονο εγω τη λέω;;

Για οποιον απορεί: σημαινει "κλείσε τη πορτα". Και ειλικρινα δε ξερω που την πρωτο-ακουσα αλλά τη λεω  :P

παιζει να ξεκινησε απο φορτηγατζηδες

• Like 1
Δημοσ.

Όλα και όλα, τα σεντόνια τα πλένω. Η ένδειξη ότι ήρθε η ώρα, είναι όταν κάνει κριτσι κριτσι από τα νεκρά κύτταρα που έχουν κάτσει απάνω σαν την σκόνη από τα γαριδάκια

συχάθηκα

Δημοσ.

Χλωρινιάζεις μπανιέρα.

Γεμίζεις νερό και σαπούνι.

Βάζεις Tomorrowland Uber Dance Remix 2015 κι αρχίζεις το τσαλαπάτημα.

Έχω πλύνει από κουβέρτες μέχρι king size παπλώματα με 100% επιτυχία.

++

πρωτα τιναζεις

ταπωνεις μπανιερα

βαζεις απορρυπαντικο για πλυσιμο στο χερι, πρωτα το βαζεις σε μπουκαλακι με χλιαρο νερο για να διαλυθει καλα

βαζεις σακουλες στα ποδια για να μην ταλαιπωρηθουν απο το απορρυπαντικο

στην αρχη ριχνεις και 1-2 κατσαρολες ζεστο νεαρο

• Moderators
Δημοσ.

Και παει που λετε παλιος συμμαθητης μου και ανεβαζει στο φουμπου φωτογραφια μου απο τον καιρο της λασπης. Πριν 3-4 χρονια αυτο.. Περναει στο ντουκου για καποιον λογο. Παει η αλλη σημερα και σκαλιζει τις φωτο μου, πεφτει σε αυτην, σχολιαζει απο κατω, δωστου τα γελια και ο χαμος. Αμα βγαλω ολες τις ακυρες φωτογραφιες που εχω απο ολους τοτε θα φταιω? Ευτυχως περιοριζεται η ορατοτητα στους κοινους φιλους με τον συμμαθητη μου. Οι οποιοι ειναι μονο καμια 80ρα ξερωγω. 

Α ρε αμα δεν εχει δουλεια ο κοσμος.

Δημοσ.

ρε και εγώ αυτό κάνω αλλα πάντα ειναι καθαρά όταν θυμηθώ να τα αλλάξω και γενικά ειμαι πωρωμένος με την καθαριότητα , κάθε μέρα μπάνιο 

Δημοσ.

δεν μπορεί να διάβασα καλά.

εντάξει λίγο χειρότερος από τον άλλο που δεν πλένει σεντόνια.

Κοπελιά, πήρα πληδύριο. Τα πλένω πλέον. Πήρα και άλλο ένα σετ και τα εναλλάσσω κιόλας.

Πόσο δίκιο είχες τελικά. Μήνα έβγαζα πάνω στα παλιά, αλλά τώρα με το πληδύριο τα αλλάζω κάθε 5νθημερο τουλάχιστον.  :mellow:

• Like 1
Δημοσ.

καθαρότατος ειμ δερφούλαμ!!!

πωπω θυμάμαι το σουβλάκι που ειχε βγάλει γούνα παλιά , το είχα ξεχάσει στην ντουλάπα μου στο κουτί του σουβλατζίδικου για κανα μήνα xD κλασικά τα ρούχα μου εδω κ εκεί εκτός ντουλάπας δεν την άνοιγα λελ 

εγώ με τη γυναίκα μου θα ζούμε όπως την πρώτη μέρα μέχρι να πεθάνουμε , σαν τρελά κατσίκια 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...