gatokoritso Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 θα ελεγα γιατι τα διαγραφουν αλλα δν θελω να βρισω μπροστα στο καφε μ.τεσπα δν εχασες κατι τρελο..
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 ακόμα θυμάμαι το email του συμβολαιογράφου απο την Αγγλία για τη διαθήκη ...5 εκατομμύρια euro κληρονόμησα και τελικά τα φάγανε τα ιδρύματα! έχε χάρη π δεν είχα να στείλω 10.000 euro τότε για τα διαδικαστικά
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Που λέτε, μπαίνω να σπαμάρω τη μόντα μου. Εντάξει, μπήκα. Και με ανθίζονται κάτι μόρτηδες και με τρελαίνουν στην καζούρα. Εντωμεταξύ, εμφανίζεται ένας μυστήριος συντονιστής και μου κλειδώνει το νήμα. Και καπάκι το κρύβει τελείως. Νωρίτερα, έχω σπαμάρει νήμα με τελευταίο προηγούμενο μήνυμα 21/5/2013 με την ίδια ιστορία. Το σβήνει κι αυτό. Πετάγομαι στην ενότητα internet, σπαμάρω κομμάτι κι εκεί. Κι αντί να λουφάξω, και να πω, ωραία, όσο προλάβουμε και όσοι τσιμπήσουν να στείλουν π.μ. να τους πω τη συνταγή για το μαγικό φίλτρο του Πανοραμίξ να βγάζεις τρία κατοστάρικα σε τρεις μέρες, πάω και ζητάω τα ρέστα από το μυστήριο. Κι επιμένω. "Γιατί να την πληρώσω εγώ;" Κι εντωμεταξύ σπαμάρω λίγο ακόμη στην άλλη ενότητα που (νομίζω ότι) δε με βλέπει ο μυστήριος. Και τελικά ο μυστήριος με σουτάρει. Παλιοζωή, παλιόκοσμε και παλιοκενωνία. 6
Sarandis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Snoob θα σε κρίνω γιατί ζω τη ζωή μου επικίνδυνα. Ξέθαψε κι άλλο αλλά δεν το είδες. 2011. Παρακαλώ να κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα, τι σε πληρώνουμε εδω μέσα.
Praetorianos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Πήγα να βάλω την κουβέρτα στο πλυντήριο και δεν χώρεσε για κανέναν λόγο. Τι σκατά να την κάνω τώρα, να την πάω σε καθαριστήριο; Χλωρινιάζεις μπανιέρα. Γεμίζεις νερό και σαπούνι. Βάζεις Tomorrowland Uber Dance Remix 2015 κι αρχίζεις το τσαλαπάτημα. Έχω πλύνει από κουβέρτες μέχρι king size παπλώματα με 100% επιτυχία. 1
GreekMonkey Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Χλωρινιάζεις μπανιέρα. Γεμίζεις νερό και σαπούνι. Βάζεις Tomorrowland Uber Dance Remix 2015 κι αρχίζεις το τσαλαπάτημα. Έχω πλύνει από κουβέρτες μέχρι king size παπλώματα με 100% επιτυχία. Το σαπούνι με μπέρδεψε λίγο. Δηλαδή;
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Χλωρινιάζεις μπανιέρα. Γεμίζεις νερό και σαπούνι. Βάζεις Tomorrowland Uber Dance Remix 2015 κι αρχίζεις το τσαλαπάτημα. Έχω πλύνει από κουβέρτες μέχρι king size παπλώματα με 100% επιτυχία. Πρέπει όμως πρώτα να πλύνω την μπανιέρα..
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Το σαπούνι με μπέρδεψε λίγο. Δηλαδή; ΧΑΑΧ .Που ήσουνα κρυμμένος εσυ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις