nicoc89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Η Γερμανίδα ναζί που έριχνε μωρά από το μπαλκόνι ή τα πυροβολούσε στο στόμα και στο κεφάλι. Η «δεσποινίς Χάνα» αθωώθηκε από τα γερμανικά δικαστήρια και έζησε μέχρι τα 80 της χρόνια...
revolver1990 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Λεφτά για πέταμα+αγγλικά στην καθημερινότητα+ άγνοια(όλα τα εγγλέζικα πανεπιστήμια είναι ουάου)+ψωροπερηφάνεια(το πιδίμ' έχει φτυχίου από την αγγλία)= τρελό νούμερο φοιτητών στην αγγλετέρα. Τώρα με τα λεφτά να ζορίζουν βλέπουν και τις άλλες(καλύτερες) εναλλακτικές. Τα high tier(top 5 uk) είναι καλύτερα.Η σύγκριση είναι άδικη μιας και έχουν τεράστια διαφορά στους πόρους.Other than that,ναι συμφωνώ,υπάρχουν άτομα που προτιμούν να δώσουν 30κ για ένα τοπ 100 στο uk παρά 5k-10κ για ένα τοπ 10 σε Σκανδιναβία.......δικαίωμα τους και λάθος τους.
viper2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μα κανεις δεν σέβεται τον χρυσό κανόνα της Παρασκευής; Τι να πω πια... Σπερες
gatokoritso Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 screw the rules!τρολοτοπικ καθε μερα ολη μερα.
LongTom Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Τα high tier(top 5 uk) είναι καλύτερα.Η σύγκριση είναι άδικη μιας και έχουν τεράστια διαφορά στους πόρους.Other than that,ναι συμφωνώ,υπάρχουν άτομα που προτιμούν να δώσουν 30κ για ένα τοπ 100 στο uk παρά 5k-10κ για ένα τοπ 10 σε Σκανδιναβία.......δικαίωμα τους και λάθος τους. Τα top κάτι,όπως λέχθηκε σωστά και σε άλλο τόπικ, είναι πολυυυυύ μεγάλη συζήτηση και δεν ανταποκρίνεται απαραίτητα στο πόσο καλή είναι μια συγκεκριμένη σχολή σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές και το πόσο αυτό είναι κάτι σταθερό στον χρόνο.Φυσικά εφόσον βρεις κάτι που ψάχνεις και δεν σε ξεβράσει το κύμα εκεί διότι είναι τοπ και είναι "καλύτερο" να πας εκεί παρά αλλού... Δεν πληρώνεις τίποτα στην Σκανδιναβία.Έχεις μόνο το κόστος ζωής που αν κάνεις λογικές κινήσεις/ζωή δεν βγαίνει πολύ μεγαλύτερο από την Αγγλία(εκτός Νορβηγίας που εκεί είναι διαφορετικά τα πράματα). Επίσης Δανία που ξέρω σίγουρα λαμβάνεις και μεγάλο μπόνους εάν δουλεύεις 10+ ώρες την εβδομάδα(κάπου 900+€) από το κράτος έξτρα του μισθού σου.Αυτό για όλους τους Ευρωπαίους φοιτητές.
viper2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 in more ways than one... http://freskanea.com/vouvos-ponos-sto-selli-rethimnou-i-kritiki-gi-agkaliazi-to-vangeli-giakoumaki/ in other news 37 λεπτα ακομα...
revolver1990 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Τα top κάτι,όπως λέχθηκε σωστά και σε άλλο τόπικ, είναι πολυυυυύ μεγάλη συζήτηση και δεν ανταποκρίνεται απαραίτητα στο πόσο καλή είναι μια συγκεκριμένη σχολή σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές και το πόσο αυτό είναι κάτι σταθερό στον χρόνο.Φυσικά εφόσον βρεις κάτι που ψάχνεις και δεν σε ξεβράσει το κύμα εκεί διότι είναι τοπ και είναι "καλύτερο" να πας εκεί παρά αλλού... Διαφωνώ,υπάρχει διαφορά. Μου φαίνεται αδύνατο πχ να συγκρίνω το τμήμα finance στο LSE με τα αντίστοιχα στα Stockholm School of Economics ή Lund. Είναι οι φοιτητές που προσελκύουν,οι καθηγητές,τα career offices κτλ. Η διαφορά σε επίπεδο γνώσεων είναι σχετικά μικρή αλλά το χάσμα μεγαλώνει στο σύνολο των υπηρεσιών.
LongTom Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Διαφωνώ,υπάρχει διαφορά. Μου φαίνεται αδύνατο πχ να συγκρίνω το τμήμα finance στο LSE με τα αντίστοιχα στα Stockholm School of Economics ή Lund. Είναι οι φοιτητές που προσελκύουν,οι καθηγητές,τα career offices κτλ. Η διαφορά σε επίπεδο γνώσεων είναι σχετικά μικρή αλλά το χάσμα μεγαλώνει στο σύνολο των υπηρεσιών. Από την άλλη Πολυτεχνεία βρίσκεις ίδια και καλύτερα από της Αγγλίας σε όλους σχεδόν τους τομείς των Μηχανολόγων/κων σε Γερμανία/Σκανδιναβία και φυσικά Ελβετία(με το εξαιρετικό ETH). Επίσης Ιατρικές σχολές δύσκολα βρίσκεις σαν και της Καρολίνσκα,ότι και να λένε οι "επίσημες" τοπ λίστες(που είναι φυσικά καθαρά πολιτικές). Έτσι θα μείνω στην άποψη μου ότι όλα εξαρτώνται τι θέλεις και τι αποζητάς.Οι λίστες είναι καλές και χρυσές,αλλά είναι ένα μικρό κομμάτι του συνόλου.
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 και μετα ειμαι εγω αυτη με την "υπολανθανουσα σχιζοφρενεια".... Υπολανθάνουσα σχιζοφρένεια είπα, όχι υπολανθάνουσα ομοφυλοφιλία. 1
revolver1990 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Από την άλλη Πολυτεχνεία βρίσκεις ίδια και καλύτερα από της Αγγλίας σε όλους σχεδόν τους τομείς των Μηχανολόγων/κων σε Γερμανία/Σκανδιναβία και φυσικά Ελβετία(με το εξαιρετικό ETH). Επίσης Ιατρικές σχολές δύσκολα βρίσκεις σαν και της Καρολίνσκα,ότι και να λένε οι "επίσημες" τοπ λίστες(που είναι φυσικά καθαρά πολιτικές). Έτσι θα μείνω στην άποψη μου ότι όλα εξαρτώνται τι θέλεις και τι αποζητάς.Οι λίστες είναι καλές και χρυσές,αλλά είναι ένα μικρό κομμάτι του συνόλου. Για Ιατρικές δεν γνωρίζω αλλά σίγουρα το ETH μαζί με το Imperial για μένα είναι τα 2 καλύτερα της Ευρώπης στο Engineering.Επίσης,υπόψιν ότι τα uni στο UK "ειδικεύονται" στις κοινωνικές/Χρηματοοικονομικές/Φυσικές Επιστήμες.
LongTom Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Για Ιατρικές δεν γνωρίζω αλλά σίγουρα το ETH μαζί με το Imperial για μένα είναι τα 2 καλύτερα της Ευρώπης στο Engineering.Επίσης,υπόψιν ότι τα uni στο UK "ειδικεύονται" στις κοινωνικές/Χρηματοοικονομικές/Φυσικές Επιστήμες. Με πανεπιστήμια/πολυτεχνεία σαν και του Leuven(που έχω συναδέλφους από εκεί),το Μαξιμίλιαν του Μονάχου και το DTU πολύ θα ζοριστώ να πω ότι τα αγγλικά είναι τα καλύτερα στην Ευρώπη για το θέμα των Μηχανικών. Ιδίως όσους έχω γνωρίσει από το Leuven είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες-γνώστες πρώτης κλάσης. Αλλά και εκεί υπάρχουν υποκατηγορίες που πάλι κάνουν θολά τα νερά στο ποιος είναι "καλύτερος" σε αυτό το επίπεδο. Από εκεί και πέρα έρχεσαι στα λόγια μου,όταν δεν θέλεις να "ειδικευτείς" στα παραπάνω το ranking δεν πιάνει μια διότι οι συγκεκριμένες σχολές που θεωρητικά ανεβάζουν το πανεπιστήμιο τόσο ψηλά απλά δεν σε αφορούν.
slevinkelevra Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Γνωρισα τον fikos, καταπληκτικο κ προσγειωμενο τυπακι. Δεν αντεχω αλλη εμπλοκη θα τουλουμιασω κανα βυσμα δω μεσα. Εχω χαζεψει με νικησε η βλακεια του στρατου Εσεις? Τι λλεει?
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Γνωρισα τον fikos, καταπληκτικο κ προσγειωμενο τυπακι. Δεν αντεχω αλλη εμπλοκη θα τουλουμιασω κανα βυσμα δω μεσα. Εχω χαζεψει με νικησε η βλακεια του στρατου Εσεις? Τι λλεει? καλά μωρέ συ τι φτιάνς?
parlapipas25 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μολις πετυχα θεμα διαμαντι κλειδωμενο και μολις τελειωσα την πρωτη σελιδα,παταω την δευτερη και τσουπ,το θεμα διεγραφη :/ Γιατι τα διαγραφετε;Το κλειδωμα δεν αρκει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις