TriLoBiTe Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Άδικο έχω; Eίσαι ένα βήμα από την πλήρη νικοτσοποίηση. Μη σε παίρνει από κάτω, δεν είναι αναγκαστικά κακό. εγώ είμαι φυσιολογικότατος πάντως Εσύ είσαι ένας φυσιολογικότατος γατόσαυρος. . 1
mary Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Άδικο έχω; Eίσαι ένα βήμα από την πλήρη νικοτσοποίηση. Μη σε παίρνει από κάτω, δεν είναι αναγκαστικά κακό. thanks for the comfort bro. Θα γινω ενα με ταδερφιαμ σιγα σιγα
revolver1990 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Αν δεν υπαρχει μεσαία τάξη, τότε πως πήγαν ολα τα ελληνόπουλα στην Αγγλία με το iPhone στο χέρι για σπουδές & ψώνια; In other news Πραγματικά τρελή μαλ[£~=\!#+{+αρα το interstellar. Πόσοι είναι αυτοί?Και είναι μεσαία τάξη?Οι περισσότεροι πήγαν Σκανδιναβία και αλλού που οι σπουδές είναι free ή με μικρά δίδακτρα. Βγήκε και το water diviner.
viper2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Πόσοι είναι αυτοί?Και είναι μεσαία τάξη?Οι περισσότεροι πήγαν Σκανδιναβία και αλλού που οι σπουδές είναι free ή με μικρά δίδακτρα. Βγήκε και το water diviner. Μια 5ετια πριν, όλοι Αγγλία ηταν. Τώρα δείχνει να αλλάζει καπως το πράγμα. Ps δεν θα το δω =] Μέρες
revolver1990 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μια 5ετια πριν, όλοι Αγγλία ηταν. Τώρα δείχνει να αλλάζει καπως το πράγμα. Ps δεν θα το δω =] Μέρες Έχει καλή φωτογραφία αν και το story δεν με γεμίζει. Έχω σήμερα το stellar και Wild.Αν και το 1ο το έχω ξαναδεί.
GreekMonkey Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Revolver είσαι ο μόνος που απαντάει συνέχεια ο viper. Viper τι του βρίσκεις του ρεβόλβερ. Εμένα γιατί κανείς δεν με συμπαθεί
GreekMonkey Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Εσείς είστε κορίτσια. Εγώ θέλω αντρική στήριξη. 1
mary Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 και μετα ειμαι εγω αυτη με την "υπολανθανουσα σχοζιφρενεια"....
revolver1990 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Revolver είσαι ο μόνος που απαντάει συνέχεια ο viper. Viper τι του βρίσκεις του ρεβόλβερ. Εμένα γιατί κανείς δεν με συμπαθεί Δεν είμαι Βοζινιώτης <3
gatokoritso Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 <p>Πήγα να βάλω την κουβέρτα στο πλυντήριο και δεν χώρεσε για κανέναν λόγο. Τι σκατά να την κάνω τώρα, να την πάω σε καθαριστήριο; </p> Πλύνε τη στο χέρι. <p>Εσείς είστε κορίτσια. Εγώ θέλω αντρική στήριξη.</p> Έτσι καψε γέφυρες
viper2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Revolver είσαι ο μόνος που απαντάει συνέχεια ο viper. Viper τι του βρίσκεις του ρεβόλβερ. Εμένα γιατί κανείς δεν με συμπαθεί well played, για κανα δευτερόλεπτο σε πίστεψα.
LongTom Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μια 5ετια πριν, όλοι Αγγλία ηταν. Τώρα δείχνει να αλλάζει καπως το πράγμα. Λεφτά για πέταμα+αγγλικά στην καθημερινότητα+ άγνοια(όλα τα εγγλέζικα πανεπιστήμια είναι ουάου)+ψωροπερηφάνεια(το πιδίμ' έχει φτυχίου από την αγγλία)= τρελό νούμερο φοιτητών στην αγγλετέρα. Τώρα με τα λεφτά να ζορίζουν βλέπουν και τις άλλες(καλύτερες) εναλλακτικές. 1
Valerie_ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 όχι ρε σε όλους απαντά ο βάιπα είναι προσιτός μέσα στην αποστασιοποίηση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις