Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και το μουσείο αφροδισίων και δερματικών νοσημάτων στο Συγγρού. Ιδανικό για πρώτο ραντεβου.

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ή αυτός που της το είπε μεγάλωσε σε υπόνομο.

Ή σε υποβρύχιο. Πέρα από την πλάκα, τα πράγματα είναι σοβαρά φρονώ. Με τις τρελοδηλώσεις της κατα καιρούς, έχει επιδείξει μια υπολανθάνουσα σχιζοφρένεια. 

• Like 1
Δημοσ.

Ή σε υποβρύχιο. Πέρα από την πλάκα, τα πράγματα είναι σοβαρά φρονώ. Με τις τρελοδηλώσεις της κατα καιρούς, έχει επιδείξει μια υπολανθάνουσα σχιζοφρένεια. 

εγώ είμαι φυσιολογικότατος πάντως 

Δημοσ.

Καλά με την κρίση, καλά με τον ρατσισμό, καλά με το παρκάρισμα. Με τον δημόσιο θηλασμό θα κάνουμε κάτι;

Μας έχουν κάψει τα μάτια οι χοντρές με τις πρώτες λιακάδες στα παγκάκια, Ι'm traumatized here!  :shock:

• Like 2
Δημοσ.

700e+=Ανήκεις στην μεσαία τάξη officially.

Θέλω άποψη viper.

Θέλω άποψη viper.

Θέλω άποψη viper.

Θέλω άποψη viper.

Θέλω άποψη viper.

απ οτι ακουω [δεν ειμαι του κλαδου και δεν ξερω αν ισχυει], το 60% των ελληνων ανηκει στα χαμηλα με πολυ χαμηλα εισοδηματα και με ολη αυτη την κριση απο το 200Χ και μετα, η κατασταση κοντευει να κρυσταλλωθεί με αποτελεσμα ολοι αυτοι οι ανθρωποι να μεινουν εκει χωρις καμια αλλη διεξοδο στο απωτερο μελλον...

ξαναλεω οτι δεν ειμαι του κλαδου (αν και ενα overlap το κανω με τις κοινωνικές επιστήμες)...

so, no

in other news

δεν ηταν κακο το white night αλλα καπως προβλεψιμο και με mechanics που δεν ηταν top notch...

Σπερες αγαπουλες που δεν ανακαλύψατε τρελο auction στο ebay.

Δημοσ.

what-Alison-Brie-.gif

:shock: :cry:

• Like 1
Δημοσ.

απ οτι ακουω [δεν ειμαι του κλαδου και δεν ξερω αν ισχυει], το 60% των ελληνων ανηκει στα χαμηλα με πολυ χαμηλα εισοδηματα και με ολη αυτη την κριση απο το 200Χ και μετα, η κατασταση κοντευει να κρυσταλλωθεί με αποτελεσμα ολοι αυτοι οι ανθρωποι να μεινουν εκει χωρις καμια αλλη διεξοδο στο απωτερο μελλον...

ξαναλεω οτι δεν ειμαι του κλαδου (αν και ενα overlap το κανω με τις κοινωνικές επιστήμες)...

so, no

in other news

δεν ηταν κακο το white night αλλα καπως προβλεψιμο και με mechanics που δεν ηταν top notch...

Σπερες αγαπουλες που δεν ανακαλύψατε τρελο auction στο ebay.

Βγήκε που λες ο γνωστός άγνωστος με το φετίχ στις δηλώσεις/φωτογραφίσεις (μην φάμε και κάνα μπαν) και το πε.Καλά μεταξύ μας όχι ότι υπήρχε μεσαία τάξη ....απλά υπήρχε μια άλφα συντήρηση.

Ίδωμεν

Δημοσ.

Βγήκε που λες ο γνωστός άγνωστος με το φετίχ στις δηλώσεις/φωτογραφίσεις (μην φάμε και κάνα μπαν) και το πε.Καλά μεταξύ μας όχι ότι υπήρχε μεσαία τάξη ....απλά υπήρχε μια άλφα συντήρηση.

Ίδωμεν

Αν δεν υπαρχει μεσαία τάξη, τότε πως πήγαν ολα τα ελληνόπουλα στην Αγγλία με το iPhone στο χέρι για σπουδές & ψώνια;

In other news

Πραγματικά τρελή μαλ[£~=\!#+{+αρα το interstellar.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...