frenzy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Και το μουσείο αφροδισίων και δερματικών νοσημάτων στο Συγγρού. Ιδανικό για πρώτο ραντεβου. 1
LongTom Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Σπουκι φαση κλπ….. ωραιο αρθρο. http://www.lifo.gr/team/Plus/56102 "Άρθρο" του Lifo; Nope.
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 υπάρχει αυτό το μουσείο ? πόσο έχει εισιτήριο ????????????? 1
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ή αυτός που της το είπε μεγάλωσε σε υπόνομο. Ή σε υποβρύχιο. Πέρα από την πλάκα, τα πράγματα είναι σοβαρά φρονώ. Με τις τρελοδηλώσεις της κατα καιρούς, έχει επιδείξει μια υπολανθάνουσα σχιζοφρένεια. 1
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ή σε υποβρύχιο. Πέρα από την πλάκα, τα πράγματα είναι σοβαρά φρονώ. Με τις τρελοδηλώσεις της κατα καιρούς, έχει επιδείξει μια υπολανθάνουσα σχιζοφρένεια. εγώ είμαι φυσιολογικότατος πάντως
caution Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Καλά με την κρίση, καλά με τον ρατσισμό, καλά με το παρκάρισμα. Με τον δημόσιο θηλασμό θα κάνουμε κάτι;Μας έχουν κάψει τα μάτια οι χοντρές με τις πρώτες λιακάδες στα παγκάκια, Ι'm traumatized here! 2
viper2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 700e+=Ανήκεις στην μεσαία τάξη officially. Θέλω άποψη viper. Θέλω άποψη viper. Θέλω άποψη viper. Θέλω άποψη viper. Θέλω άποψη viper. απ οτι ακουω [δεν ειμαι του κλαδου και δεν ξερω αν ισχυει], το 60% των ελληνων ανηκει στα χαμηλα με πολυ χαμηλα εισοδηματα και με ολη αυτη την κριση απο το 200Χ και μετα, η κατασταση κοντευει να κρυσταλλωθεί με αποτελεσμα ολοι αυτοι οι ανθρωποι να μεινουν εκει χωρις καμια αλλη διεξοδο στο απωτερο μελλον... ξαναλεω οτι δεν ειμαι του κλαδου (αν και ενα overlap το κανω με τις κοινωνικές επιστήμες)... so, no in other news δεν ηταν κακο το white night αλλα καπως προβλεψιμο και με mechanics που δεν ηταν top notch... Σπερες αγαπουλες που δεν ανακαλύψατε τρελο auction στο ebay.
mary Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ή σε υποβρύχιο. Πέρα από την πλάκα, τα πράγματα είναι σοβαρά φρονώ. Με τις τρελοδηλώσεις της κατα καιρούς, έχει επιδείξει μια υπολανθάνουσα σχιζοφρένεια. 1
revolver1990 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 απ οτι ακουω [δεν ειμαι του κλαδου και δεν ξερω αν ισχυει], το 60% των ελληνων ανηκει στα χαμηλα με πολυ χαμηλα εισοδηματα και με ολη αυτη την κριση απο το 200Χ και μετα, η κατασταση κοντευει να κρυσταλλωθεί με αποτελεσμα ολοι αυτοι οι ανθρωποι να μεινουν εκει χωρις καμια αλλη διεξοδο στο απωτερο μελλον... ξαναλεω οτι δεν ειμαι του κλαδου (αν και ενα overlap το κανω με τις κοινωνικές επιστήμες)... so, no in other news δεν ηταν κακο το white night αλλα καπως προβλεψιμο και με mechanics που δεν ηταν top notch... Σπερες αγαπουλες που δεν ανακαλύψατε τρελο auction στο ebay. Βγήκε που λες ο γνωστός άγνωστος με το φετίχ στις δηλώσεις/φωτογραφίσεις (μην φάμε και κάνα μπαν) και το πε.Καλά μεταξύ μας όχι ότι υπήρχε μεσαία τάξη ....απλά υπήρχε μια άλφα συντήρηση. Ίδωμεν
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Χμμ, ανακοίνωση κατά του bulling από χα. http://luben.tv/stream/52234 1
Unabomber Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Κλαμα…... These Guys Show The Girls How They Act on Instagram. Shots Fired! http://buzzive.com/guys-show-girls-act-instagram-shots-fired/ 3
tehAllantin Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Παιδια, καλα το θυμομανε... Μαλακια ειναι να δουλευεις..! 2
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Πήγα να βάλω την κουβέρτα στο πλυντήριο και δεν χώρεσε για κανέναν λόγο. Τι σκατά να την κάνω τώρα, να την πάω σε καθαριστήριο;
viper2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Βγήκε που λες ο γνωστός άγνωστος με το φετίχ στις δηλώσεις/φωτογραφίσεις (μην φάμε και κάνα μπαν) και το πε.Καλά μεταξύ μας όχι ότι υπήρχε μεσαία τάξη ....απλά υπήρχε μια άλφα συντήρηση. Ίδωμεν Αν δεν υπαρχει μεσαία τάξη, τότε πως πήγαν ολα τα ελληνόπουλα στην Αγγλία με το iPhone στο χέρι για σπουδές & ψώνια; In other news Πραγματικά τρελή μαλ[£~=\!#+{+αρα το interstellar.
linkin Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δε μπορω αλλο μλκες http://www.liveleak.com/view?i=8bdba61cf5#Qx2gcBp39gISqYDI.01
Προτεινόμενες αναρτήσεις