Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετραω μερες στο φοιτητικο μου σπιτι και η καταθλιψη ειναι προ των πυλων. Δεν θελω να φυγω...

σκέψου ομως να ήθελες να φύγεις και να μη μπορούσες

τουλάχιστον τώρα εισαι ελευθερος να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις πουλιμ μακριά μακριά σε άλλα μέρη

που κανένας δε τα ξέρει λα λα λα λα

καααρο τσερι

κααααρο τσερι

πάρ το καμτσίκι απ το χέρι

και μη το τραβαααςςς

καλά για πλάκα βγάζω κομμάτι απόψε αλλα δεν έχω όρεξη να συνθέσω ποδή ...............................................................

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ε , γιασοβαρευτείτε !!! ΓΙΑΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ λεωγώ

αυτό το στειάκι με τις χοντρές που φοράνε κολλητά φορέματα και απο κάτω διαγράφεται το μπραζίλ , το οποίο παρεπιπτόντως απο την αρνητική πίεση που ασκεί η χαραμάδα , έχει ψιλοχαθεί στην σαμαριά τους ,

ΠΡΕΠΕΙ να σταματησει κάποια στιγμή .

Μεσημεριάτικα είχα που είχα το 36ρι ντάλα ζέστη να με βαράει και να μη μπορώ να πάρω ανάσα ,

ΤΣΟΥΠ νασου και πετάγεται ο δίποδος Willy the Whale με τις μπαλένες του και εγω να εχω άπνοια για 5-6 δευτερόλπετα , ενας παπούς απο διπλα να κάνει σβούρες , ΟΑΣΘ , ασθενοφορο και ενα "μεταφοραί μετακομίσεις - ο Σπίντυ - " να έχουν τεθεί εκτώς λειτουργίας και να ετοιμάζονται να καρφωθούν στη βιτρινα του μικέλ και στην Εθνική στη Καμάρα .

άντεγιατί

• Like 2

σκέψου ομως να ήθελες να φύγεις και να μη μπορούσες

τουλάχιστον τώρα εισαι ελευθερος να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις πουλιμ μακριά μακριά σε άλλα μέρη

που κανένας δε τα ξέρει λα λα λα λα

Το θεμα ειναι οικονομικο. Δεν εχω τελειωσει ακομα και πρεπει να το αφησω.

Εδω εχω την ησυχια μου και μπορω και δημιουργω ακομα

Εγω είχα ρεύμα πάντως ολη την μέρα...

νια νια νια ,νια νια!

Και γω! Και το πιο κορυφαιο: ειμαι για καφέ στο παραδιπλα χωριο και 9 το βραδυ κοβεται το ρευμα. Ε λεω θα κατσω καμια ωρα  αφου και στο σπιτι δεν θα εχει. Μετα απο μια ώρα το ρευμα δεν εχει επανελθει και λεμε να τη κανουμε, γυριζω σπιτι και στη διαδρομη μεχρι ενα στενο πριν το σπιτι μου, το ρευμα δεν ειχε κοπεί!! :-D

• Like 1

πάω να ξαπλώσω να κοιμηθώ τώρ που χει δροσό !
μμμμμμμ ναι , έβαλα κ τον ανεμορούφουλα στην μπαλκονόπορτα και δίνει πόνο
τι a/c και μαλακίες , κάθεσαι μέχρι τις 1 τη νύχτα να δροσίσει κ κοιμάσαι
κ δουλευω κ όλας α , nicoc89 εργαζομενο μανούλι νιιιιιιιιιιιιιαααααααααααααααχχ B)

Το θεμα ειναι οικονομικο. Δεν εχω τελειωσει ακομα και πρεπει να το αφησω.

Εδω εχω την ησυχια μου και μπορω και δημιουργω ακομα

μαλακία :-(

• Like 1

http://www.omadazita.gr/2014/07/kathares-paralies-stin-attiki.html#ixzz36TYkc0Kf

Και μετά γκρινιάζετε εσείς οι Αθηναίοι πως δεν έχετε που να πάτε για μπάνιο.

Αχάριστοι άνθρωποι

Η Αττική δεν ειναι Θεσσαλονίκη. Σε απλά ελληνικα, όση ώρα χρειαζεσαι για να πας απο την μια άκρη της Θεσσαλονίκης στην άλλη τόση χρειαζεσαι για να πας στην πιο κοντινή σου παραλία στην Αττική.

Γιαυτο και προτιμάμε αν πηγαίνουμε στην Χαλκίδα...

Δροσαα + μέρες.

http://www.omadazita.gr/2014/07/kathares-paralies-stin-attiki.html#ixzz36TYkc0Kf

Και μετά γκρινιάζετε εσείς οι Αθηναίοι πως δεν έχετε που να πάτε για μπάνιο.

Αχάριστοι άνθρωποι

Τίτλος του άρθρου:  Παραλίες διαμάντια μιά ανάσα από την Αθήνα !

2. ΕΔΕΜ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η μεγάλη αμμουδιά του Παλαιού Φαλήρου βρίσκεται λίγο μετά την παραλία του Φλοίσβου. Το όνομά της προέρχεται από το κέντρο που βρίσκεται στην αρχή της. Μπορείτε να φτάσετε πολύ εύκολα με το τραμ και να κατεβείτε στον σταθμό Εδέμ που βρίσκεται ακριβώς στην είσοδο της παραλίας.

3. ΠΛΑΖ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν μία από τις πολλές οργανωμένες πλαζ του παραλιακού μετώπου. Μετατράπηκε, ωστόσο, από τον πρώην Δήμο Ελληνικού σε έναν χώρο που ο κόσμος μπορεί να κάνει μπάνιο δωρεάν και παράλληλα να απολαμβάνει υπηρεσίες που λίγο μακρύτερα θα πλήρωνε πολύ ακριβά. Η είσοδός της βρίσκεται στην πεζογέφυρα της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο.

Ντάξει, σταμάτησα να διαβάζω κάπου εδω...

Νομίζω πως μας τρολλάρετε εμάς τους Αθηναίζους

Φήμες λένε πως σε έναν 25χρονο φύτρωσε τρίτο χέρι στο κούτελο και ένας 30χρονος ύστερα απο μακροβούτι  βγήκε με  μόνιμο χαμόγελο σαν τον Τζόκερ απο τη βρωμιά. 

Βέβαια έχω ακούσει και για άλλα, όπως πχ για κάποιον που άνοιξε τα μάτια του μέσα στο νερο στη πλάζ Παλαιού Φαλήρου και πλέον μπορεί να δει στο απόλυτο σκοτάδι ΚΑΙ με κλειστά τα μάτια...

Αλλά το τελευταίο μου φαίνεται παρατραβηγμένο  :P  

• Like 2

Υπάρχουν παραλίες που κολυμπάς σε κολοβακτηρίδια, με υποψία νερού. Το πιο λογικό είναι να περπατήσεις πάνω στο νερο σαν τον Χριστο, απ οτι να βουλιάξεις. 

• Like 2

Αφού επέζησα από τα βοτσαλάκια στην Πειραϊκή στα σχολικά μου χρόνια και από τον Liffey την περασμένη βδομάδα, δε νομίζω να έχω ποτέ θέμα με τις παραλίες. 

Δεν έχω δοκιμάσει τις υπερδυνάμεις μου ακόμη.

Τι απίστευτο μεηκαπ 

Αφού επέζησα από τα βοτσαλάκια στην Πειραϊκή στα σχολικά μου χρόνια και από τον Liffey την περασμένη βδομάδα, δε νομίζω να έχω ποτέ θέμα με τις παραλίες. 

Δεν έχω δοκιμάσει τις υπερδυνάμεις μου ακόμη.

Τι απίστευτο μεηκαπ 

Ωραίο μωρό. B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...