TriLoBiTe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δεν είμαι ανάρχας όμως. #αναρχοαυτονομως? XD 2
leftermann Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 leftermanna ευγενικά είπες του ζοραν ότι η ιδέα του είναι μαλακώδης. βασικά νόμιζα ότι υπάρχει η καμινάδα, υπάρχει και καπέλο πάνω της, και θέλει να το εκμεταλλευτεί. Και απορούσα αν είχε σκεφτεί ότι βγαίνουν και ντουμάνια από κει μέσα,τι μοτέρια και τέτοια θέλει να βάλει. Αλλά μετά είπα "κάτσε να ρωτήσω πρώτα"
leftermann Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Σοβαρά υπάρχουν εσώρουχα Τακέσι Κουροσάβα; Εγώ ξέρω το Κάστρο του Τακέσι και τον Ακίρα Κουροσάβα...
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Αυτός ο εν λευκώ έχει γίνει ανυπόφορος ή είναι ιδέα μου; Βάζω να ακούσω λίγο το βραδάκυ μαζί με το σερφάρισμα και δεν αντέχω πάνω από 10 λεπτά και το κλείνω
AntiCambeR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μηπως τον ματιασαμε τον καιρο που εκανε καλη ημερα?Πριν λιγο ειχε βοριαδακι με λιγο κρυο και τωρα σταματησε να φυσαει.Το γυρισε σε Νοτια και ειναι μουντος.Ισως το παει για βροχη. Το μεσημερι παντως ηταν για καφε εξω να απολαμβανεις τον ηλιο. Και εγω απο την βαρεμαρα μου ακουω ραδιοφωνο αλλα βαζει οτι να'ναι.
whodatinsomniaK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Κάθε φορά που κάποιος περιγράφει χρονική περίοδο στο προσωπικό του σύστημα αναφοράς θέλω να τον μπούφλίσω: "γνωριζόμαστε απο το γυμνάσιο", "άρχισα κάπνισμα στο λύκειο", "όταν έδωσα πανελλήνιες". Αδερφέ δε ξέρουμε πότε ήσουν στο γυμνάσιο ή στο λύκειο. Ειλικρινά αδερφέ, δεν ξέρουμε ούτε καν πως μοιάζεις για να μαντέψουμε. 1
linkin Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ο Γκλεν απο το γουοκινγκ ντεντ πρεπει να τα τρωει τα μανιταρια του (στην κρεπανοτ).
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) KΛΑΜΑ τι θα είπε o παλίκαρος απο μέσα του?.."είμαι κολομπίνα" :"3 ωραίο υλικό για το radio arvila πάντως , περιμένω το parody απόψε αα και Βαρουφάκης τρολάρει δημοσιογράφο --------------------------------------------------------------------- Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2015 από nicoc89 1
Valerie_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 απόσπασμα από αγγελία σε ομάδα στο φβ IPHONE 6 TO Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΛΩΝΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΩΡΕΙ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΟ ΤΟ APPLE STORE MEΣΑ( ΕΙΚΟΝΙΚΑ )... ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑΑΑΑ 130Ε!!!!! ρε,έλεος,ρε
mary Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Την εκφραση "φέρε τη πορτα πανω" τη ξερετε/εχετε ακουσει ή μονο εγω τη λέω;; Για οποιον απορεί: σημαινει "κλείσε τη πορτα". Και ειλικρινα δε ξερω που την πρωτο-ακουσα αλλά τη λεω
Προτεινόμενες αναρτήσεις