Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Rip relationship.....

Not sure if in pain or happy... :confused:

Έτσι είναι το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι είναι το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα.

Αναίσχυντε. :-D

Γιατί δεν την άφησα εγώ viper.

Δημοσ.

Απ' ότι διάβασα έχουν προσλάβει ιατροδικαστή.

Από που καταλάβατε ότι δεν ενδιαφέρονται;

Εσύ τους είδες κάπου ; στα Γιάννενα να ψάχνουν ; εδώ ομάδες ατόμων άσχετων βγήκανε στον Πειραιά και ψάχνανε.

Αυτοί κοιτάνε πως να ξεπλυνουν τη ντροπή από πάνω τους, που έμαθε ο κόσμος ότι ο γιος τους είναι γκέι.

• Like 1
Δημοσ.

Αναίσχυντε. :-D

Γιατί δεν την άφησα εγώ viper.

B-but that's even better

In other news

100.000 nolanites swarm στο κακόμοιρο τορρεντ του yify...

Δημοσ.

Εσύ τους είδες κάπου ; στα Γιάννενα να ψάχνουν ; εδώ ομάδες ατόμων άσχετων βγήκανε στον Πειραιά και ψάχνανε.

Αυτοί κοιτάνε πως να ξεπλυνουν τη ντροπή από πάνω τους, που έμαθε ο κόσμος ότι ο γιος τους είναι γκέι.

Απο που προκύπτει ότι ήταν gay; Επειδή ήταν συνεσταλμένο και ήσυχο παιδί;

Δημοσ.

Απο που προκύπτει ότι ήταν gay; Επειδή ήταν συνεσταλμένο και ήσυχο παιδί;

έστω,αυτό. το ερώτημα μου είναι τους είδε κάποιος κάπου; κι αν δεν γουστάρουν τα κανάλια γιατί δεν όργωσαν τα μέρη εκεί;

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά και ήταν στα Γιάννενα άλλα και στην ομάδα του Πειραιά. και εκκλήσεις έκαναν στα κανάλια και στην εκπομπή της Νικολουλη πήγαν και ιδιωτικό ντετέκτιβ έβαλαν και δικό τους πραγματογνώμονα επίσης, για την νεκροψία .Τι άλλο να κάνουν οι άνθρωποι;

Δημοσ.

Δεν παρακολουθώ εκπομπές,ότι βλέπω από το νετ και την Νικολούλη που έβλεπα,εκεί είδα μόνο τη μητέρα και τον θείο αν θυμάμαι καλά.

έχεις δίκιο ήταν και η μητέρα στις έρευνες

'Να μη ντρέπεται, να μη φοβάται τίποτα και να εκτιμήσει τον εαυτό του'

Δημοσ.

Υπάρχουν ζώα που κατεβαίνουν από τα χωριά τους, και πάνε αλλού, και κουβαλάνε την νοοτροπία του χωρίου τους μαζί τους, και μιλάμε για ζωά πραγματικά.

Είναι απ αυτούς που λένε "σαν την κρήτη πουθενά" κλπ. Για βεντέτα, χλωμό.

ειναι οπως ελεγε ο mikeius, οι κρητικοί που βγαζουν μαντινάδες για το πόσο τους λείπει η ο ψηλορείτης  χωρίς να έχουν φύγει ποτέ τους από την κρήτη..

Καλά λέω εγώ πως οι άνθρωποι ακόμη ανήκουμε σε μία μορφή neaderdal..

• Like 1
Δημοσ.

Την λες και άνοιξη την σημερινή μέρα. Σε ποιά χώρα έχει πάντα καλοκαίρι-άνοιξη να πάω να εγκατασταθώ εκεί για μια ζωή;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...