KilliK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Nolanites, βγήκε το interstellar. ποσο του πηρε του βλαχου να φτασει στην singularity της μαυρης τρυπας εξαιτιας του time-dilation,απο την στιγμη που περασε το event horizon? longer than you think, LONGER THAN YOU THINK.
nicoc89 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 αυτό για το "βεντέτα" στο insomnia το διάβασα σήμερα το πρωΐ , με τεκμηρίωση επιπέδου "άκουσα" και "φήμες λένε" . ακουγόταν απο καμια 10ρια site , απο 2-3 εκπομπές τουλάχιστον που το πήρε το αφτί μου μιας και δεν βλέπω tv και απο άλλους , απλά έμεινε στην φήμη. ελπίζω να ψάξουν όλα τα ενδεχόμενα και να μη γίνει αυτό που είπε η val ..
status Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 καντηλια που θα ριχνει η Νικολουλη τωρα. Καλά να ειναι ο κόσμος να χάνεται..
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Πάντως βρέθηκε μαχαίρι και σημάδια στους καρπούς. Μπορεί να είχε κόψει τις φλέβες του. Λογικά, ακόμα και με την σήψη θα μπορέσουν να πουν αν ήταν αυτοκτονία ή όχι
status Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Πάντως βρέθηκε μαχαίρι και σημάδια στους καρπούς. Μπορεί να είχε κόψει τις φλέβες του. Λογικά, ακόμα και με την σήψη θα μπορέσουν να πουν αν ήταν αυτοκτονία ή όχι Αναποτελεσματικός τροπος, πιθανότατα τον έφαγαν και μετά "αυτοκτόνησε" με μαχαίρι, κόβοντας τις φλέβες του... 2
thomasG4 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Πάντως βρέθηκε μαχαίρι και σημάδια στους καρπούς. Μπορεί να είχε κόψει τις φλέβες του. Λογικά, ακόμα και με την σήψη θα μπορέσουν να πουν αν ήταν αυτοκτονία ή όχι Και θα πήγε να κόψει τις φλέβες του στη λίμνη; Ποιος ο λόγος; Δεν παίζει να είναι αυτοκτονία. Απλά εμφανίστηκε το πτώμα ξαφνικά για να το κάνουν να φανεί σαν αυτοκτονία.
thomasG4 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 btw η οικογένεια έχει το δικαίωμα να προσλάβει κάποιον δικό της ιατροδικαστή ή μόνο απο το πόρισμα του ορισμένου ιατροδικαστή θα κριθεί η υπόθεση;
Valerie_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 εσύ thomas Πως την βλέπεις την οικογένεια; ενδιαφέρεται;
thomasG4 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δεν έχω ιδέα για τι προθέσεις της οικογένειας. Δεν νομίζω να το αφήσουν έτσι πάντως.
status Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 εσύ thomas Πως την βλέπεις την οικογένεια; ενδιαφέρεται; Δεν έχω ιδέα για τι προθέσεις της οικογένειας. Δεν νομίζω να το αφήσουν έτσι πάντως. Μόνο η αδελφη του δειχνει να ενδιαφέρεται, ο μπάρμπας του φαινεται να κάνει την αγγαρια μόνο, νομίζω θα έχουμε τρομερες αποκαλύψεις για την οικογένεια του θύματος και όχι μόνο. 1
Gtr34 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Απ' ότι διάβασα έχουν προσλάβει ιατροδικαστή. Από που καταλάβατε ότι δεν ενδιαφέρονται;
status Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Πάντως μην το πολιψάχνεται, 27 φορές έπεσε ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ πάνω στο μαχαιρι, κλασική περιπτωση αυτοκτονίας...
Sarandis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 In other news, μια μέρα χωρίς τσιγάρα. Αν βγάλω βδομάδα πιστεύω πως μπορώ να πω οτι το έκοψα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις