Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Nolanites, βγήκε το interstellar.

ποσο του πηρε του βλαχου να φτασει στην singularity της μαυρης τρυπας εξαιτιας του time-dilation,απο την στιγμη που περασε το event horizon?

longer than you think, LONGER THAN YOU THINK.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αυτό για το "βεντέτα" στο insomnia το διάβασα σήμερα το πρωΐ , με τεκμηρίωση επιπέδου "άκουσα" και "φήμες λένε" .

ακουγόταν απο καμια 10ρια site , απο 2-3 εκπομπές τουλάχιστον που το πήρε το αφτί μου μιας και δεν βλέπω tv και απο άλλους , απλά έμεινε στην φήμη. ελπίζω να ψάξουν όλα τα ενδεχόμενα και να μη γίνει αυτό που είπε η val ..

Δημοσ.

καντηλια που θα ριχνει η Νικολουλη τωρα.

Καλά να ειναι ο κόσμος να χάνεται..

Δημοσ.

Πάντως βρέθηκε μαχαίρι και σημάδια στους καρπούς. Μπορεί να είχε κόψει τις φλέβες του.

Λογικά, ακόμα και με την σήψη θα μπορέσουν να πουν αν ήταν αυτοκτονία ή όχι

Δημοσ.

Πάντως βρέθηκε μαχαίρι και σημάδια στους καρπούς. Μπορεί να είχε κόψει τις φλέβες του.

Αναποτελεσματικός τροπος, πιθανότατα τον έφαγαν και μετά "αυτοκτόνησε" με μαχαίρι, κόβοντας τις φλέβες του...

• Like 2
Δημοσ.

Και θα πήγε να κόψει τις φλέβες του στη λίμνη; Ποιος ο λόγος; Δεν παίζει να είναι αυτοκτονία. Απλά εμφανίστηκε το πτώμα ξαφνικά για να το κάνουν να φανεί σαν αυτοκτονία.

Δημοσ.

btw η οικογένεια έχει το δικαίωμα να προσλάβει κάποιον δικό της ιατροδικαστή ή μόνο απο το πόρισμα του ορισμένου ιατροδικαστή θα κριθεί η υπόθεση;

Δημοσ.

εσύ thomas Πως την βλέπεις την οικογένεια; ενδιαφέρεται;

Δεν έχω ιδέα για τι προθέσεις της οικογένειας. Δεν νομίζω να το αφήσουν έτσι πάντως.

Μόνο η αδελφη του δειχνει να ενδιαφέρεται, ο μπάρμπας του φαινεται να κάνει την αγγαρια μόνο, νομίζω θα έχουμε τρομερες αποκαλύψεις για την οικογένεια του θύματος και όχι μόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως μην το πολιψάχνεται, 27 φορές έπεσε ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ πάνω στο μαχαιρι, κλασική περιπτωση αυτοκτονίας...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...