Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καταλάβατε γιατί έλεγα οτι θέλω να πεθάνω πριν γεροντομουνιάσω? αμα έγινε αυτή η γκαύλα σα το γκώλο της μαιμούς φανταστείτε πως θα γίνει ο μέσος όμορφος , σαν τα @ρχιδι@ του ταράνδου 

Δημοσ.

Καλά κρατιέται

όχι ακριβώς , θυμάμαι φωτογραφία της χωρίς βάψιμο πριν λίγα χρόνια κ ηταν γάμησετα κ τότε ηταν πολύ καλύτερη βαμμένη 

τώρα άστο 

αν μπορούσες να δεις πίσω απο τη βαφή ... αν είχες τα μάτια λάζερ μου 

Οι άντρες δεν χάνουν την γοητεία τους :D

ναι ιδικά αν γίνουμε σαν σταφίδες αποξεραμένες :"S

• Like 2
Δημοσ.

"Όχι. Το παιδί δεν έφερε το δέμα σας όσο λείπατε. Μετά τις δύο να το περιμένετε".

Oι παραδόσεις είναι μέχρι και τις 3. 

gcd.gif

• Like 2
Δημοσ.

εγώ τι να κάνω με τους μαλάκες που δεν περνάνε οταν τους περιμένεις στην πόρτα για ώρες και μετά σου λέει πέρασα δεν βρήκα κανέναν και άφησα και σημείωμα . Τον έκανα την άλλη φορά και μ το έφερε επι τόπου με το προσωπικό του ιχ , του λέω θα έρθω απο εκεί και θα σας το κάνω λαμπόγυαλο , περίμενα δυο ώρες στην πόρτα και δεν φάνηκε κανείς! , δε θα περιμένω για Δευτέρα (ηταν Παρασκευή μεσημέρι) . Οταν ήρθε μου ειπε συγνώμη κ λέει έκανε λάθος η(αγενέστατη που νόμιζε οτι μ έκαναν και χάρη) κοπέλα στο τηλέφωνο , είχαν ξεχάσει να περάσουν... ε οκ και εγώ να ξεχάσω να πληρώσω , λελ 

• Like 1
Δημοσ.

Πρόσφατα, από eshop με δούλευαν ότι "το προϊόν δεν υπάρχει, θα το έχετε από βδομάδας" -ήδη περίμενα μία εβδομάδα-. Μετά από αρκετά τηλέφωνα, μου είπαν ότι  "Αν και υπάρχει σε κατάστημα, πρέπει να περιμένετε να εφοδιαστεί πάλι η αποθήκη μας επειδή δεν στέλνουμε ποτέ από προϊόντα που υπάρχουν στο κατάστημα". Φυσικά, δεν σε ενημέρωναν για κάτι τέτοιο πριν προβείς σε παραγγελία και ας έγραφε το προϊόν "άμεσα διαθέσιμο". Αφού του έβαλα τις φωνές, τότε είπε ότι θα το στείλουν εκεί που είμαι με ΙΧ.

Update: Δεν χώραγαν τα δέματα λόγω βροχής. Μπήκε εξτρά λέει σε μηχανάκι. Εν τω μεταξύ, η υπάλληλος που μίλησα μου κάνει "μισό λεπτό να μιλήσω με τον υπεύθυνο παραδόσεων και θα σας ενημερώσω" και αντί να μου απαντήσει η ίδια, μετά από κανένα λεπτό αναμονής με συνδέει στον υπεύθυνο. Ακολουθεί ο διάλογος μέχρι να καταλάβουμε και οι δύο τι έγινε:

Υπεύθυνος: Παρακαλώ.

Εγώ: Παρακαλώ.

...

...

Εγώ: Δεν σας ενημέρωσε η υπάλληλος;

Υπεύθυνος: Όχι.

• Like 2
Δημοσ.

Παρασκευή και 13,με ήλιο/ζέστα και από το πρωί μόλις μια μικρή αναποδιά και γενικά καλή τύχη. B)  :D

Οψόμεθα δια την συνέχεια,αλλά καλά πάμε μέχρι τούδε.

Γράψε λάθος,μόλις μου ήρθε η πρώτη λυπητερή από την εδώ ΕΡΤ.

28€/μήνα για το χαράτσι... :blink:  :(

Δημοσ.

Έχω κατασταλάξει στο οτι οι γυναίκες που είναι στο αστικό με καρότσι με το μωρό τους , όταν θέλουν να κατέβουν και τους λες ευγενικά αν θέλουν βοήθεια να το κατεβάσουν , το θεωρούν προσβολή , σαν κάτι υποτιμιτικό και οτι αμφισβητώ τις ικανότητές τους ξερωγώ .

Σήμερα ήταν η 5η φορά so far που απο το Καλοκαίρι έτυχε να προσφερθώ (και οι 5 ήταν φορτωμένες και με τσάντες και σακούλες , αλλοιώς δε θα καιγόμουν και τόόόόόσο ) και με κοίταξε με απαξιωτικό βλέμμα , ίσα ίσα με μισόκλειστο μάτι και στραβωμένο στόμα μουπε ενα "οχι οχι" ΧΩΡΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ , και κοίταξε αλλού .

Αντε γεια , αυτός που σας γονιμοποίησε ήταν ο βλάκας .

• Like 1
Δημοσ.

εμένα πάλι μια πιτσιρίκα που την βοήθησα να ανεβάσει το καρότσι μου ειπε ευχαριστώ χαμογελαστή και μια άλλη φορά πήγε να κατεβεί  μια κοπελιά με καρότσι και έπιασα την πόρτα μην τις πιάσει (ηταν απ τις καλές που ανοιγοκλείνουν μόνες τους) και μόνο φιλί στο μάγουλο δεν μ έδωσε. Μπας και πέφτεις σε μαλακισμένες ?  Αθήνα είσαι ? δεν έχω πολλά πολλά με Αθήνα αλλα έχω ακούσει διάφορα απο γνωστούς , σε φάση να ρωτάνε που είναι η τάδε στάση και να μην τους απαντάνε καν και να γυρίζουν να φευγουν η να τους τη λένε επειδή τους μίλησαν (ευγενικός ο άλλος να πει συγνώμη να κάνω μια ερώτηση ? και να του λέει ΟΧΙ) . Εμένα πάλι όσες φορές βρέθηκα Αθήνα κομπλέ μου συμπεριφέρθηκαν όσοι είχα συναναστροφή και κανα δυο φορές έτυχε να ρωτήσω περαστικό και ολα οκ.
Τι να πεις 

Δημοσ.

Έχω κατασταλάξει στο οτι οι γυναίκες που είναι στο αστικό με καρότσι με το μωρό τους , όταν θέλουν να κατέβουν και τους λες ευγενικά αν θέλουν βοήθεια να το κατεβάσουν , το θεωρούν προσβολή , σαν κάτι υποτιμιτικό και οτι αμφισβητώ τις ικανότητές τους ξερωγώ .

Σήμερα ήταν η 5η φορά so far που απο το Καλοκαίρι έτυχε να προσφερθώ (και οι 5 ήταν φορτωμένες και με τσάντες και σακούλες , αλλοιώς δε θα καιγόμουν και τόόόόόσο ) και με κοίταξε με απαξιωτικό βλέμμα , ίσα ίσα με μισόκλειστο μάτι και στραβωμένο στόμα μουπε ενα "οχι οχι" ΧΩΡΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ , και κοίταξε αλλού .

Αντε γεια , αυτός που σας γονιμοποίησε ήταν ο βλάκας .

Την έδειρες?

Κότεψες?

Κακώς

Την επόμενη φορά που κάποια σαβούρα δεν θα εκτιμήσει την βοήθεια σου ρίχτης μια από τον Ρηβόλβα.

Τι σόι σοβινιστικά γουρούνια είμαστε? <3

11063160_768612886587338_1582427508_n.jp

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...